Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Rasyo duzeltme ytd.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İMAJ_MUTFAK_ ()Sonunda ytd olmasaydı @Aynur1 seninde gümüşten heykelini yaptırırdık sana gümüşten kalem hediye edelim tarihe not düşeriz
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İMAJ_MUTFAK_ ()Döndü şimdilik çift yıldızlı hanım
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()@İMAJ_MUTFAK_ Burdan döndürün artık..
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Rasyo duzeltme hesabı ytd
@BossVurguncu buraya getirmek isterlermi ? ytd.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Basit matemetik. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet o yüzden Vix dxy borsalar iyi takip edilmeli! hayırlı geceler
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Aynen Tunç beyde aynini söyledi zaten. cok teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Takıp ettiğim teknikcilere gore 1950 ,1955, 1960 ve 1965 düzeyinde bir duuzeltme beklentisi var ; 1900, 1906, 1921, 1927 rakamlari olasi dönüş yerleri
Elcuar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
förrü ()abim çin mi bekleyecen.
satmadık düşmesin bu.
4BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Demokratların seçimi alması kurumsal vergileri artırmak istediği için borsalara yaramayacak, bu da beraberinde satışları ve VIX endeksinin arttiracak, dolayisi ile emltiada bir duzeltme gelecek. Fakat tesvik paketi sebebi ile cabuk toparlanma olacak. Son bir defa alim firsati verecrk
Elcuar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Tunahan bey Georgia seçim sonucunda demokratlar alırsa gümüş çok salabilirmi tahmini. yada artarmi ongorunuz nedir aceba. saygilarimla
1BeğenmedimŞikayet
İMAJ_MUTFAK_ ()Tamam gördüm yazmamam diye belirtmişiniz ondan beyiz yok diye yazdım
1BeğenmedimŞikayet
ankaraefesi ()6.27 vardı altta. tesekkurler emekleriniz için.
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Yazdim ya. 26 ve 25,80 lere kadar gelebilir. Ama gün kapaniş bu rakamlar üstü olmali artık. Sarkmalar olsada. Ytd
İMAJ_MUTFAK_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Olabilir gelmeyecek rakam değil. Az önce destek direnç pivot sayi paylaşmiştim. Unuttum kaç vardi alta.
ankaraefesi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Satmayacagim , saatlik , 4 saatlik , günlük butun grafikler olumlu , hatta hedefi yuksek formasyon da var . Fakat SPEK hep beklenmedik anda devreye girebiliyor
förrü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Basit bir matemetik %50 geri verse rasyo için .
128- 30 : 98 oda yapar
yarısı 49
30 49 : 79 rasyo oranı duzeltme olabilecek bir rasyo diyebilirmiyiz acaba ? buda suan için dususu gostermez mi?
0BeğenmedimŞikayet
förrü ()abim sana yazdım siz satış yapmadınız
28.30 mu bekliyecen
0BeğenmedimŞikayet
ankaraefesi ()Hocam kar satışları bu gece gelebilir mi ABD seçimleri sonrası... gümüşün 6.33 kere kadar salmasini beklermisiniz
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Elinize sağlık teşekkür ederiz lutfen 65 alti olsun
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Aynur hanim ben bir yildir 69 altini gormedim umarim bu yil 69 alti kirilir
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()2011 30 miş. Rasyo.
2020 128 e çikmiş ve şu an onun düzeltmesini yapiyor.
Aylık ve haftalik girafiga bakin. 7 tane kirmizi mum var. 7 ay demek bu. Ve düşüş devam ediyor anlamında , ara ara tepkı yükseliş olsada yön aşaği. , bır azdan aylık gırafık atayım. Belki önümüz günde gelir 53 ler. 33 $ bile gelemez bence rasyo 64 lere bile gelmesi gerek. Ytd..
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İMAJ_MUTFAK_ ()Çift yıldızlı hanım
Yükseliş leri yazıyorsun
Düşüşleride yazmanda bir beyiz yok sanırım
0BeğenmedimŞikayet
freman74 ()tşkler Allah razi olsunn üstad
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()size yazmiştim kendime gelmiş . karari siz verin 26 ve 25.80 i bekliyebilirsiniz . ytd olarak
freman74 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Ben 1 yildir gormedim her gun bakiyorum 69 altini henuz gormedim 2300 ons altin olsa varsayalim rasyo 69 olsa 33 dolar yapar ustu hayal cunki altin ons 2300 dolari bulurmu oda nasip
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()bunu yazmam doğru değil . ama 26 ve 25.80 i bekliyebilirsiniz. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()niye hayal olsun. gümüş 32..35 dolar gelmesi için rasyo inmesi lazim
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)