Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
cnc25 ()Hayırlı sabahlar bol kazançlar olsun inşallah
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Estağfurullah Hocam sizin kalbinizin güzelliğinden hoşgördük hoşbulduk
Ademistos için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ferit007 ()hoşbuldk kardeşim. yüregi güzel olan sensin sağol..
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Eyv yüreği güzel insan hoşgeldin
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Ve Aleykümselâm Hayırlı Bereketli günler dilerim eline sağlık teşekkür ederiz Hocam
1BeğenmedimŞikayet
kerimcan226 ()Aleykum selam abi...
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Eyv teşekkür ederim sağolun
3478can için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
3478can ()Elinize emeğinize sağlık teşekkürler
2BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Dostum ons analizleri daha sağlıklı oluyor gramın bir bacağı ons bir bacağı dolar onun için TL hesabı yapmak yanıltabilir .
Ons direnç 27.66 seviyesidir kırmadı ordan 26.80 seviyesine kadar düzeltme yaptı kırar diye düşünüyorum ve 6.75 gibi bi seviye görebiliriz bugün yarın.
Zolata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zolata ()Dolar da destek verebilir çok yerinde saydı bugün 6700 görebiliriz demi hocam ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Ben teşekkür ederim dostum eyv
Zolata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Teşekkür ederim güzel insan eyv
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Hayır dostum altta birçok grafik paylaştım beklentim daha yüksek seviyeler bakabilirsiniz
nuhun_gemisi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zolata ()Tşk hocam hayırlı sabahlar aydınlatıcı oldu
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Eline sağlık kardeşim hayırlı sabahlar bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
nuhun_gemisi ()Beklentiniz yukselme noktasi 28.44 mu dener
0BeğenmedimŞikayet
nuhun_gemisi ()28 44 kaca denk geliyor