Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (55)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Yani hocam her iki ihtimali de göz önünde bulundurun. Fmler çalışabilir de çalışmayabilirde belli olmuyor.
helfiri_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
helfiri_35 ()Ya yarasa kusura bakma merak ettim olayıda ondan soruyorum bide tam anlayamadığım için soruyorum
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
helfiri_35 ()Tıkladım sonrasi
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Dolar 1saate tıklayın hocam
0BeğenmedimŞikayet
helfiri_35 ()Grafikteki 1 derken nereye bakmamız lazim
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam her iki ihtimali de düşünmek gerektiğini söyledi. Bir taraftan düşüş var, bir taraftan yükseliş. Halil hocamda tam karar veremedi. Bir umut ışığı arıyor yükseliş için.
0BeğenmedimŞikayet
helfiri_35 ()Yarasa Halil hocam nedemek istedi tam anlamadım nedemek istedi
1BeğenmedimŞikayet
helfiri_35 ()Halil hocam biraz daha açık soyleyebilirmisin kafamız yanık ne zaman alalım sterlin yüklü alcamda
halhil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Amin cümlemize inş
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Gördüm teşekkür ederim hayırlı geceler Allah rahatlık versin sizlere üstadım
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Gördüysen üstad sende sıkıntı yok hayırlı geceler cümleten, yok görmediysen yarın çizmeye çalışıyım vakit olursa?
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Valla benimde kafam yandı Halil hocam :)
2BeğenmedimŞikayet
halhil ()Sitenin dolar grafiğinde 1se bas üstad, 24 aralık öğlenden bu yana gelen ters bayrak ışıldıyor, 28 aralık öğlenden bu zamana gelen grafiğe bak birde o da diyor ki ver bana bir kıvılcım bayrak dinlemeyim tobo yapıp gideyim x)) ytd
1BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Valla halim hocam dolardan beklentim tekrar 7.27 yapıp dönmesiydi. Ama dyx yükselince yukarı döndü gbp- usd paritesinfr bir tepki alışı olma ihtimalini de düşünmüyor değilim :)
2BeğenmedimŞikayet
halhil ()Dolarda bugunun rakamı olarak baktığımda, git gide bu rakamlar duser, 7.26 veya 7.12/13 den geçen 2 takoz ihtimali var benim gördüğüm ama hangisi geçerli tam çözemedim, 2018 den gelen taban alt desteğide yanlış hatırlamıosam 6.9x lerden geçiyordu, biraz kafam karışık anlıyacağın, dxy tobo yapıyor gibi bu dolar tl yı ne kadar etkiler görcez, dxy istinaden ayrıca parite ve emtialarda gördüğüm takozlar da gozume batmaya başladı acaba bu kadar düşerlermi diye ama bilemedim bi x)) ytd
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()5 dklığa guven olmaz üstad, yukselişe dair herhangi bir şey göremiyorum şuan ytd.
serdargurbetci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
serdargurbetci ()Yani sterlin TL de yükseliş olacak anlamımda
1BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Tamam Halil hocam artık 5dk. Yok :)) dövizlerdeki fikrinizi alabilir miyim ytd olmayanından:)
1BeğenmedimŞikayet
halhil ()Çık çık 5 dklıktan x)) @DAHDr hocama katılıyorum ve bende sabaha karşı gap ata ata düşmüş onları doldurmuş olabilir şuan ondan pek guvenemedimde ytd.
1BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Halil hocam sizden bir şey isteyebilir miyim dolar TL 5dk. Fincan kulp mu yapıyor sizce.
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Elinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()alım satım işine karışmam karar senin hocam
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam senin de eline sağlık
DAHDr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()Ellerinize sağlık Akif hocam.
1BeğenmedimŞikayet