Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0410 20:25:47
EUR 35.9802 20:25:47
USD 34.5402 20:25:47
ALTIN ONS $2706.0400 20:25:47

Grafiği gönderen: Akif44

⭐⭐⭐Akif44 ()
Sterlin

Arkadaşlar dolar tl de düşüş bitti yükselişe geçti dememiz için 7.67 üzerine çıkması lazım. o zaman kamanın boyu kadar yükselir ve hedefine 8.60 girer

Yorumlar (55)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Hocam valla mumlar konusunda zayıfım ama dolar- TL yerlerde sürünüyor :) şu sterlini yeşile döndüreydik :)

halhil için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

halhil ()

Değil bence, dxy 89.392 de 4s de ikili dip şuan eğer o rakamın altını gormezse kabulumdur, yarında 90 a göz kırpar geçerse ve yeşille kapatırsa yarın ki mumla beraber son 3 muma sabah yıldızı dıyebiliriz, bu da artışı getirebilir emtia ve paritelerde düşüşü getirebilir, tamamen ütopiktir ytd diyede özellikle belirtiyim, doğmamış muma don biçtim çünkü x))

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Halil hocam gbp- TL grafiğindeki günlük mum doji mi acaba?

1BeğenmedimŞikayet

halhil ()

Saolun hocam elinize sağlık

Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

İnşallah herkesin yatırımı kazançlı olsun.

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

maşALLAH ne güzel strateji yatırımlarınız kazançlı olsun Üstadım

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Biz burada öğrenciyiz üstadlarımız var ben yatırımdan çok öğrenmeye çalışıyorum. Öğrenmeden yapılan yatırım risktir. Strese gerek yok. Sağlam at bulmak lazım öyle yatırım yaparım :)

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

hahaha bravo Üstadım yerden göğe kadar haklısınız

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Yakında yarasa çorbası olacak adım hadi hayırlısı :)
9.95, 9,91 olursa hocam tobonun sol ayağı eksik gibi

helfiri_35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

helfiri_35 ()

Bende o düşüşü takip ediyorum fakat nereye kadar düşer onu konduramadim

0BeğenmedimŞikayet

helfiri_35 ()

Yarasa tahminin nereye kadar düşer sert gircem

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Üstadım gümüş sayfası spekçilerle dolu :) atanı tutanı kaçanı çok burası huzur dolu :)

1BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Hüzünbaz hocam müsait olursanız eğer sterlin TL günlük grafiği çizip arkadaşlarla paylaşır mısınız? Güzel bir toboya hazırlık yapacak bence önce düşürüp sonra fırlatacaklar. Ytd

1BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Valla Üstadım biz acizane her sayfadan takip edilmesi şart olan değerli Hocaları seçtik 4 sayfa takipli takılıyoruz burada
tek yatırımım gümüş olsa da bilgili insanlardan diğerleri hakkında bilgi edinmek bilgiye ve sahibine duyduğumuz saygıdır.

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Hocamızın mantık yürütmesi çok iyi sterlin sayfası olarak hocalarımız maşallahları var.

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Ben dolara güvenmedim valla yoksa çok güzel alım fırsatı vermişti.

1BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Hocam biz o yöntemi ilk defa burada okuduk kullanan çok yatırımcı vardır Lakin Sizin yaptığınız çözümlemeyi yapan sitede başka göremedim şahsen bu sebeple yine tebrik ederim.

0BeğenmedimŞikayet

Hüzünbaz_Gram_Altıncı_ ()

Bilmiyorum hocam çok kötü zamanda doları düşürme kararı aldılar. Şimdiye baya kar yapmış olacaktık.

1BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Hüzünbaz hocam bizim altın işi yattı desene :)

1BeğenmedimŞikayet

memp ()

emeğinize sağlık hocam

1BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Eline sağlık hocam

3BeğenmedimŞikayet

Evet hocam. Grafikle göstereyim. Etkisi aynı gün görülmese bile illaki görülür.

0BeğenmedimŞikayet

Hocam bu benim yöntemim değil, bilindik Ichimoku yöntemi. Teşekkür ederim yine de.

1BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Bravo Hocam tebrikler yeni yeni teknikler metotlar geliştiriyorsunuz Cuma ilk saatlerden itibaren göz önünde bulunduracağım bu yazdıklarınızı

0BeğenmedimŞikayet

halhil ()

Yani cuma günü kırmızı mum bekliyorsunuz demi doğru anlıyorum?

3BeğenmedimŞikayet

26 ile ilgili değil de daha çok 9'la ilgili hocam. 9 artık temelleşmeye yüz tutmuş bir teknik haline gelmiş. İnsanlar ve robotlar göz önünde bulunduruyor ciddi ciddi. 24-28 arasındaki düşüşe 1 dersek 9 bu cumaya denk geliyor. Günlük ağırlıklı hareketli ortalamayı geçemediğimiz müddetçe de bu 9 sayma işi gayet işe yarıyor. Aslında yaptığımız bir trend çizgisi çekmek. Sadece geometri ile değil, aritmetiksel olarak yapıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

halhil ()

Hocam neden cuma gununu özellikle wurguladınız 9-26 sayımınızamı denk geliyor, o grafiğinizi kaçırdım sanırım

0BeğenmedimŞikayet

halhil ()

Eyw saolun hocam

0BeğenmedimŞikayet

halhil ()

Al sata karışmıyoruz üstad görünenleri söylüyoruz çalışır çalışmaz bilinmez ytd.

helfiri_35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hocam 11 Ocak'ta başlayan haftayı, yani gelecek haftayı görmeden yukarı yönlü herhangi bir formasyonu göz önünde bulundurma derim. Hatta bu hafta Cuma günü bile önemli.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum