Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Evet fomo yapmış coin. 7400 e sattılar Btc de en son gördüğümde.
3oda1salon için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
3oda1salon ()Teşekkürler usta dot alayimmi derken uctu
SERSEFİL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()İnş bakalım
Emreozen85 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emreozen85 ()70 den döndü inşallah bu sefer komple gider aşağı :)
0BeğenmedimŞikayet
arcgkhsn ()Peki ne onerirsin çıkayım mi sence kalayım mi abi senin görüşün ne
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Xlm dibin dibinde paritede.. Xrp davası tutuyor ne yazık ki onu da.
arcgkhsn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Benim Elimde de link var hareketleri çok gecikti..
Can sıktı epey bakalım. Sabah sayfada yazdım Dot a güzel para girişi var diye %6 idi 17 olmuş. Link te yürür dedim ama bi yere gittiği yok aynı yerde geziyor hala.
3oda1salon için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
arcgkhsn ()Abi bu xlm beni bunalıma soktu bı coin söyle ona gireyim sorumluluk bana ait
0BeğenmedimŞikayet
3oda1salon ()KACI GÖRÜRSE DÜŞÜŞ DEVAM EDER birde usta lınk alım onerirmisin domi düşünce
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Kritik eşikte domi.. karar verecek düşüşün tepkisi gelmesi normal. Bakalım İnş defamı gelmez.
Emreozen85 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Evet %75 linkdeyim.
Eskitakipçi03 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eskitakipçi03 ()Link duruyormu kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
3oda1salon ()bir türlü düşmüyor usta
Black2004 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emreozen85 ()69,6 oldu domi :(
0BeğenmedimŞikayet
Black2004 ()68.20 gerçek alt boga başlangıcıdır. ytd
DoğukanG06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Bu durumda btc yükseliş mi düşüsmu kardeşim