Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
0BeğenmedimŞikayet
abies33 ()5 dalga için beklentiniz ne zaman gerçekleşir
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()4. dalgada bu seviyelere yakın sonlanacak. Takip edecegiz.
abies33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
abies33 ()ustad şimdi 4 dalga sonu burasımı belki 7.00 lara kadar sarkma yapabilir diyorsunuz ama 5 dalga seviyesini ne zaman görecektir öngörünüz nedir
12BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()İlk grafikte 8.62 olarak bekledigim mavi 3.dalganın seviyesi 8.58 de sona erdi.
İkinci grafik ise bu 3.dalgaının düzeltmesi yani 4.dalganın tespitini yaptım.7 ile 7.10 arasında bitebilir dedim.Bunlar orta- uzun vade tahminler.Ben bunları aylar öncesinden paylaşıyorum.Siz'in görüp görmemeniz umurumda degil.
{Altıncı} için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maximum_Analiz ()super conqueror bosun onde gideni
0BeğenmedimŞikayet
{Altıncı} ()Hayır bir süredir mantıklı yazılarınızı okuyorum bir tanesinde başarı sağlayamadınız siz her nekadar ytd. deseniz dahi insanlar bazen o boşlukla mantıklı algılayıp uyguluyorlar. Yapmayın bir süre uzakdan izleyin. Bu site slave tarzında bir sürü boş boğazı ağırladı onların yanıda yer almayın.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Buyursunlar efendim. Tutan mı var.
0BeğenmedimŞikayet
{Altıncı} ()Günü birlik fikirleriniz değişiyor yeni arkadaşlara fırsat verin bir süre yorum atmayın
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Dolarda 7 ve 6.86 destek. Aşagısını beklemiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Özkan_ ()7 37 dip mi size göre
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Dolarda 7.37 yi takip edelim.
0BeğenmedimŞikayet
Söylesenolmaz ()Sağolun bunu merak ediyordum.
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Destek ama neye göre destek. Teknik olarak gösterilirse olabilir. Ama bana göre öyle bir destek yok. En azından benim sayımıma göre.
Söylesenolmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Söylesenolmaz ()Yok orası öyle hocam bakanın istifası, faiz vs fiyatladı farkındayım ama geçen ay yine bu grafiklerde 1 2 hafta içinde 7.38 seviyesini hedef gösterdiler grafiklerde ama üst destekler iyi çalıştı. Yani aslında kastım şuydu, 7.70'i destek kabul edersek bunun altına kırılmama ihitmali var mı yeni olası bir faiz arttırımına kadar? Yoksa destek falan dinlemez 7.38 görür mü diyorsunuz onu kastettim:)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()8.58 den geldi. O kada düşüş olmasını sebebi birşeyleri fiyatlamış olması olabilir mi :)?
Söylesenolmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Söylesenolmaz ()Hocam geçen ay faiz arttırımı yapıldığında da çok kısa vadede aynı rakamları verdi grafikler ama dolar üst desteklerde iyi tutundu. Yine böyle bir şey olabilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Sebebini merak ediyorum. Yoksa geçip geçmemesi önemli degil.
Mehmet1928 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1928 ()Öyle işte 7.75 birdaha yazayım geçtiği an hatırlatırım..
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Neden çöp olsun?
Mehmet1928 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Dolar bir müddet düzeltme haraketi yapacak. Bunun içinde aşagı- yukarı hareketler olsada siyah boyalı bölgeleri test edip sonra yukarı çıkmasını bekliyorum.
KURT_PENÇESİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Teşekkür Ederim Halil abim Ah Fibonacci ah bir seni bir de Halil abi mi tam olarak çözemedim:)))
1BeğenmedimŞikayet
Söylesenolmaz ()Hayır 7.50'ye inmez diyor. Tepki yükselişi bekliyor yukarıya sonra düşüş devam eder diyor.
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Düzeltme C dalgası sona ermediği için En kötü ihtimalle 7 ye kadar düşebilir diyor grafik ama ben hala sanmıyorum:))) Tabii ki bu benim öngörüm her 7 51'e doğru saldığında alıcılar devreye girecektir
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()O taralı bölge siyah 3. dalganın düzeltme fibonachi seviyeleri.
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1928 ()7.75 kırarsa grafikler çöp üstat..
0BeğenmedimŞikayet
KURT_PENÇESİ ()Daha aşagımı bekliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Eline sağlık Halil abim Peki grafikteki o koyu bölge neyi ifade ediyor Yani ne anlamalıyız
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hayırlı pazarlar.7.50 mi? Sanmıyorum.
Polat3458 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Halil abi hayırlı pazarlar 750 açılış olabilirmi