Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0521 17:22:23
EUR 36.4095 17:22:23
USD 34.5831 17:22:23
ALTIN ONS $2645.0950 17:22:23

Grafiği gönderen: sTRADEgist

1G de boyle bir hareket yapacak gumuş ons bence.çanak tamamlandıktan sonra (29$ civarlarında) kulp olusacak.Kulp tamamlanınca ordan hedefi 34 $ olur diye dusunuyorum..Dolarda çok bir değer kaybi olmaz ise subat sonuna doğru gram gümüs 8.25 i görür diyor bu handle- cup formasyonu..YTD

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

sTRADEgist ()

Şu grafiği yol kenarına çekip çizdim 5 ay önce.1G de Handle- cup formasyonu tamamlanmak üzere. O gün kafa bulanlar şimdi üye bile değiller. Bol bereketli kazanclariniz olsun.. Gümüş gramda asıl şenlik, gümüş ons 29 $ üzeri kapanıs yaptığında olacak.. YTD

0BeğenmedimŞikayet

Kral_ekonomi ()

Şubat sonu 8.50 yazmış okuyun biraz kulb tamamlansa 14 yazacak birde doları 9 TL den hayal ediyor

merterbirader için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

merterbirader ()

tamam zaten kulp tamamlanmadı diyor adam

Kral_ekonomi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kral_ekonomi ()

Grafikte dolar 7.60 larda orada yorumda dolar 9 filan yazmıyor ki sadece dolar sadece 10 kuruş düştü sizin grafikten ki Ons şu anda 26 da dolar 9 dahi olsa gümüş 7.50 olur 8.50 olmaz

sTRADEgist için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

sTRADEgist ()

@Kral_ekonomi bu grafiğim gümüs- ons için dikkat ettiyseniz.. Gram gümüşün biliyorsunuz 2 bacağı vardır.. Biri gumuş ons diğeri ise dolar.. Doların subat sonu 9 lu seviyelerde olacağını ongörerek o rakamı yazmiş idim.. Sizde takdir edersiniz ki bu 3 aylik surecde 128 milyar dolar paranın TL ye dönüşeceği pek öngorülebilir bir durum değil.. Sağlik günler dilerim

Kral_ekonomi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kral_ekonomi ()

Şubat sonu 8.50 demişsiniz dolarda dusmede olmadi hatta yükseldikçe yükseldi tıkır tıkır çalışan bir grafik göremedim yada 2022 Şubat'tanmı bahsettiniz :)))

0BeğenmedimŞikayet

Son_Türk ()

Tesekkürler.

4BeğenmedimŞikayet

sTRADEgist ()

Tam 3 ay önce bir arkadaşımizın sorusu üzerine gümüş ons için ayak üstü telefonumun kalemiyle çizdiğim bu grafik TAM 3 AYDIR TIKIR TIKIR işliyor.. Sadece 2 beğeni almış.. Derdim kesinlikle beğeni övgü almak değil, insanlara faydalı olabilmek. Tabi illa soran olacaktır. Oluşan fincanın kulbunu yapıyor şu an gümüs ons.. Kulbun tabanında oldugumuzu dusunuyorum.29 dolara doğru hareket tamamlanacak ve hedefi olan 35 $ a gidecektir.. Mart ayı çıkmadan bu hareketi göruruz.. Herkese bol bereketli kazanclar dilerim. saglikla kaliniz.

0BeğenmedimŞikayet

sTRADEgist ()

Tevazuyu severim ama bu yolda giderken telefonda çizdiğim bu grafik tıkir tikir çaliştı.. Canak olustu. simdi sira kulp.. Sonrası malumunuz. Bol. bereketli kazanclar.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum