Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (91)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Paylaştışım videoyu izle kardeşim bir kaç gün önce gümüşün 6.73 seviyesine geleceğini ve zirvesi olduğunu tüm platformlarda tek söyleyen bendim unutma tam o seviyeden döndü :)
Gümüşkron için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
abdullahb_18 ()Abi yanlıs anlama beni sakina bu formasyon calısmıyor 1780 e degıp cıkıcak bu altın.
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()Umutların tükenmesi değil py nin istedi umudu tükenenlerin satması ama satan yok :))
MühendisMüteahhit için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MühendisMüteahhit ()Bugün bende öyle söyledim.. ne zaman herkesin umudu tükenecek o zaman yükselcek.. şahsen benm tükendi..
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşkron ()Sen bari yapma
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Ons üzerine en büyük oyun oynanıyır bana göre önce yıldıracaklar sonra tokatlayacaklar.
ZeBuN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZeBuN ()Battık battık..
En az zararla kurtulmak lazım :(
Perşembe bir tokat da dolar atarsa tam iflas :(
Allah bizlere önce sabır versin sonra da..
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Benim içşn sorun yok ons atağına var daha biraz grafik paylaşayım
Yeşilllll22 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()Ben kımıldamkyorum grafik paylaşayım birazdan bakın desteklere dirençlere nasıl arzu ederseniz
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()Sendemi ümidi kestin?
0BeğenmedimŞikayet
ZeBuN ()Siz de ümidi kestiyseniz onstan artık rahatça iflas bayrağını çekebilirim:(
Şimdi mesele en az zararla gramdan çıkmak..
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Eyvallah kardeşim
iksmen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
iksmen ()Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()o zamanı çok iyi hatırlamıyorum. yeni başladığım dönemlerdi
Kras için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kerimcan226 ()Emeğinize sağlık abi...
0BeğenmedimŞikayet
Kras ()Yok ustad benim kastin daha once yakalayamadiginiz fincan kulp kismiydi 2017 olarak videoda bahsettiginizi kast etmistim
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Allah razi olsun
8BeğenmedimŞikayet
volpann ()elimde yatırımım olsun olmasın Allah ömür verdiği sürece ve siteden engellenmediğim sürece he daim bilfiklerimi fikirlerimi ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim
NURCİ_55 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
volpann ()bu bayrakta öyle tuzaklar kurdular ki anlat anlat bitmez şuan yükselen kama içinde tuzaklara yoğunlaştım kısa vadede kama inclemem devam edecek tuzakları yakaladıkca paylaşırım.
ayrıca @3SYK @RXZ5K2 @drfnd arkadaşlarımıza geri dönüş ve temennileri için teşekkürederim. bol kazançlar dilerim
Kras için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Sorum yoktu.. teşekkür ederim.. Yorum yapmanız yeterlidir...
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Sorum teşekkür ederim @volpann sizin videonuzu dört gözle bekledigimi belirtmek istedim.. Öğlene kadar yorumunu önemsedigim kimse yazmadı.. Ben de neler oluyor acaba dedim...
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()hayır kardeşim öyle birşey yok 1890 da gelir 1910 1780 de
C_Angel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()bana mesajınız düşmedi neye yorum yaacağımı bilmiyorum zira gelen hiç bir mesaja kolay kolay cevap vermemezlik yapmam
0BeğenmedimŞikayet
3SYK ()Emeğinize sağlık üstad beğeni verildi..
0BeğenmedimŞikayet
C_Angel ()Üstadım öncelikle emeğinize sağlık teşekkür ederim paylaşımlarınız için. Ancak bi konuyu tam anlayamadım. Bu son bayrak formasyonunun devam etmesi için 1890 cüvarından mı dönmesi gerek. Teşekkğr ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Kras ()Eyv ustad benim merak ettigim sizin gormediginiz önceki canagin kulp kismida baya uzun kama formasyonu, ama videoda goremiyoruz kamanin icinde tuzaklar varmi ne tarz oynamislar bakabilirseniz sevinirim. Tskrlr
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Eline sağlık Volkan Hocam saygı ve hürmetle teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Sabahtan beri bir yorum bekliyorum sizden ve 66vip ten Allah razı Olsun... @volpann
0BeğenmedimŞikayet
drfnd ()hocam çok sağolun.
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()ozaman bu gunun ilk beğeniside benden sana gelsin :)