Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (91)
0BeğenmedimŞikayet
0yun13ozan ()Tamam çok teşekkürler. Bekliyorum
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Yarın değerlendireceğim paylaşacağım kardeşim
förrü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
förrü ()6.02 bekliyosunuz oralar gelirmi
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Buna göre sizce eflansyon kaç ve açıklanan eflasykn rakamlarını araştırınız. Dolayısıyls verilen faizi değerlendiriniz. Sonucu herkezle paylaşarak hepimiz istifade edelim. )
Alay06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alay06 ()Pandemi başında 33 li yada 37 rakamlarda olan yağ şuan 87 olmuş
4BeğenmedimŞikayet
volpann ()Yarın gümüş tarafında çalışırım paylaşırım yarına kadar uçan kaçan bişey olmaz şahsım adına bir miktar günüş alımı yapmak için bende bekliyorum. Hafta sonu 6.73 seviyesini grafikle videoyla paylaşmıştı o seviyedende sattım. Alım için bekliyorum takipte kalın destek ve direnç seviyeleri konusunda ön görümü paylaşacağım
0yun13ozan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Gerçekte eflasyon faizin üzerinde görüldüğü için ve verilen faiz eflasyonun altında kaldığı için yada gösterilen enflasyon rakamlarına pek itibar edilmediğinden faiz tercih edilmiyor diye düşünğyorum. Şahsım adına temel gıda giderlerine yağ şeker un çay gibi bakacak olursak ne kadar yükseldi yıllık eflansyon oranı çıkıyor ancak açıklanan eflasyonla marketteki eflasyon tutmayınca faize para yatırmayı yatırımcı mantıklı bulmuyor... Diye düşünüyorum
Alay06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Söylesenolmaz ()Evet hocam aynen öyle. Dediğiniz gibi büyük oyuncuların bir beklentisi var görelim o oyunu hayırlısı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Gümüşe hiç bakmadım bu gün... dün 6.02 den elimde bulunan bir miktar gümüş vardı 6.73 den yolladım. Alım için de acele etmiyorum. En kötü bir önceki aldığım seviyeden yakalamaya çalışırım belkide altı yarın bakarım gümüşe yarın gümüş günümüz olsun
förrü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
0yun13ozan ()Gümüş destek verebilir misiniz lütfen. Ana sayfaya yazdım kimse cevap vermiyor
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()Beklenti düşüyor ama veriler satış olmadığını aksine alımın arttığını gösteriyor. Algı tamam ama algıya göre hareket yok piyasada.
Söylesenolmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
förrü ()kral gümüşnneen düştü 6.77 den 6.19 ne oluyor böyle.
dahada düşermi senin ön görün nedir
0BeğenmedimŞikayet
Alay06 ()Ne zaman böyle düşüş olsa 1760 Lara kadar inip öyle çıkıyor sanki birde banka 100 bin TL'ye 1330tl veriyor aylık faiz böyleyken altını çok az kişi almaz mı sizce
0BeğenmedimŞikayet
Söylesenolmaz ()Hocam global piyasada durum nedir bilemem ama iç piyasa gerçekten %10'lara inmek üzere ons yükselir beklentisi.
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Ne zaman artık ons yükselmez dedi piyasa ozaman şuanda %20 yükseliş beklentisine devam ediyor %10 altı olmadıkca olmaz bu 1 haftaya kadarda olabilir 2 Ya kadarda.
ZeBuN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşkron ()Siz bilirsiniz ben dolar tarafındayim bir şey diyemem ons benim için sıkıntı
0BeğenmedimŞikayet
MühendisMüteahhit ()Orası öyle biliyorumda, sinek küçük olsada mide bulandırır.. yapmasada damlar.. :)
0BeğenmedimŞikayet
ZeBuN ()Peki zaman?
Ne zaman?
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()Malesef zor ancak kısa vade için daha farklı enstrumnlara yönelmek daha mantıklı gümüş altın en az 6 ay beklenmesi gereken emtialar bence
Gümüşkron için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk42 ()Anladım hocam saygılar
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Henüz o dalgaya girmedik 1900 civarı bir deneme sonrasında düşüş dalgası gelecek ve bu son dalga olacak diye düşğnüyorum
Bjk42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşkron ()Orta vade sabır çok zor dostum
0BeğenmedimŞikayet
Bjk42 ()O zaman şuan düşüş dalgasındayız herhalde hocam
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Kısa vadede evet orta uzun vadede bakmak lazım bu tür emtilarda büyük resme odaklanmak lazım kısa vadeli yatırımcı genelde çıkışlarda uçacak kaçacak düşüşlerde bitti pul olacak gibi panik yatırımcılardır.
Gümüşkron için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Bakalım bir kaç güne anlarız :)
abdullahb_18 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()Amaç mblerin toplu satıma zorlamak piyasadaki bizim gibi yatırkmcılar onlar için sinek vızıltısı :)
MühendisMüteahhit için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Eyvallah kardeşim saygılar
Gül_sehirli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşkron ()Hayırlı olsun severim seni dostum ama onslar iç açıcı değil haber gelmediği sürece
0BeğenmedimŞikayet
Gül_sehirli ()Volkan baba eline sağlık kardesim
0BeğenmedimŞikayet
MühendisMüteahhit ()Evet valla birileri kendini feda etse satsada :) benm durumlar kötü ypksa ben yapardımda:)