Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0427 00:33:13
EUR 36.0502 00:33:13
USD 34.5492 00:33:13
ALTIN ONS $2708.3750 00:33:13

Konu: tarih tekerrür eder mi?

⭐⭐Layaline ()
Gümüş

KESİNLİKLE YTD

Yorumlar (50)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

hocam elinize sağlık umarım gerçekleşir! tersteki arkadaşlar kurtulur!

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Hadi inşALLAH Hocam bu grafik güzel tespit analiz hadi hayırlısıyla çıksın

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

heh işte budur gördün 4-5 aydr nasıl oynadılar bi aşağı bi yukarı onlar oynadıkça bizim hırslanmamız lazım onlara karşı

ytd

Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim :)

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yarcan ()

İns. Hocam zaten cok farkli zirveleri asiri korkutucu hareketlerden sonra yapiyorlar ytd yani 3.5 dan 2.40 düşürüp alım. fırsatı bile vermeden 5.5 liraya getirdiler burdan 9 liraya gotürseler şaşırmam yani :)

Layaline için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

o hocamızı severim ama yıllardır o grafiklerden bişey anlamadım her yöne rakam var ve o mevsimsel döngülerin çoğunda da kurda bir oynama farketmedim

:( özür diliyorum

mamac için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

hocam sakın umudunu kaybet me ocakta olmasa yanıldık deriz malum hiçbir grafiğin garantisi yok üstelik bu grafiğe birebir zor götürürler

ama ilerde zirvelerde olacağız inş

yeterki malımızı yem etmeyelim adamlara

ytd

Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mamac ()

@strategicaltrade nin attığı yeni gann grafikleri olursa ne nedir diye sorarım artık. Umarım bıktırmam kendisini :)))

0BeğenmedimŞikayet

Yarcan ()

Hoc bugunkü günlükte olusan doji gecmiste ayni harekette de oluşmhş acaba dediginiz gibi mi olacak ytd :) valla aşırı umitlendim

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

eyw dostum saygılar

bende o gann lardan bişey anlamadım bunca sene grafiklere bakar anlamaya çalışırım gan gördüm mü kapatıyorum walla :(

mamac için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Anladım, peki, iletirim

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

O da beni engellemiş

muhtemelen ilk o engellemiştir

hayırlısı ben kaldırdım engeli

0BeğenmedimŞikayet

mamac ()

Çok teşekkürler @Layaline . O grafik aklımda kalmıştı. Grafik atan tüm arkadaşlara bu vesile ile teşekkür edeyim. Hepsinde emek var bende tüm grafikleri detaylı inceliyorum ama gann grafiklerini pek anlayamıyorum :)))

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

bir zaman acaba etaya destek mi vermiş neden engellediğimi hatırlayamıyorum

kusura bakmasın yinede

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Değerli Layaline @BossVurguncu arkadaşımızı yanlışlıkla engellemiş olabilir misiniz? Sizin grafiginizi değerlendiriyor idik te, simdi farketti.

0BeğenmedimŞikayet

Suskun_06 ()

Hamdolsun cok sukur bir yanim iyi bir yanim kotu iki ara bi derede kalmis gibiyim :)

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

est hocam bizden çırak bile olmaz inan

siz nasılsın

Suskun_06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yanilmadiniz ()

İnsallah...

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

@mamac dostum bende tam o grafiğe bakıyordum :) benzer hareketler var bakalım inş hedefe ulaşırız

ytd

0BeğenmedimŞikayet

Suskun_06 ()

Ustadd nasilsin insallah :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum