Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()hocam elinize sağlık umarım gerçekleşir! tersteki arkadaşlar kurtulur!
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hadi inşALLAH Hocam bu grafik güzel tespit analiz hadi hayırlısıyla çıksın
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()heh işte budur gördün 4-5 aydr nasıl oynadılar bi aşağı bi yukarı onlar oynadıkça bizim hırslanmamız lazım onlara karşı
ytd
Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim :)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()İns. Hocam zaten cok farkli zirveleri asiri korkutucu hareketlerden sonra yapiyorlar ytd yani 3.5 dan 2.40 düşürüp alım. fırsatı bile vermeden 5.5 liraya getirdiler burdan 9 liraya gotürseler şaşırmam yani :)
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()o hocamızı severim ama yıllardır o grafiklerden bişey anlamadım her yöne rakam var ve o mevsimsel döngülerin çoğunda da kurda bir oynama farketmedim
:( özür diliyorum
mamac için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()hocam sakın umudunu kaybet me ocakta olmasa yanıldık deriz malum hiçbir grafiğin garantisi yok üstelik bu grafiğe birebir zor götürürler
ama ilerde zirvelerde olacağız inş
yeterki malımızı yem etmeyelim adamlara
ytd
Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mamac ()@strategicaltrade nin attığı yeni gann grafikleri olursa ne nedir diye sorarım artık. Umarım bıktırmam kendisini :)))
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Hoc bugunkü günlükte olusan doji gecmiste ayni harekette de oluşmhş acaba dediginiz gibi mi olacak ytd :) valla aşırı umitlendim
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()eyw dostum saygılar
bende o gann lardan bişey anlamadım bunca sene grafiklere bakar anlamaya çalışırım gan gördüm mü kapatıyorum walla :(
mamac için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Anladım, peki, iletirim
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()O da beni engellemiş
muhtemelen ilk o engellemiştir
hayırlısı ben kaldırdım engeli
0BeğenmedimŞikayet
mamac ()Çok teşekkürler @Layaline . O grafik aklımda kalmıştı. Grafik atan tüm arkadaşlara bu vesile ile teşekkür edeyim. Hepsinde emek var bende tüm grafikleri detaylı inceliyorum ama gann grafiklerini pek anlayamıyorum :)))
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()bir zaman acaba etaya destek mi vermiş neden engellediğimi hatırlayamıyorum
kusura bakmasın yinede
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Değerli Layaline @BossVurguncu arkadaşımızı yanlışlıkla engellemiş olabilir misiniz? Sizin grafiginizi değerlendiriyor idik te, simdi farketti.
0BeğenmedimŞikayet
Suskun_06 ()Hamdolsun cok sukur bir yanim iyi bir yanim kotu iki ara bi derede kalmis gibiyim :)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()est hocam bizden çırak bile olmaz inan
siz nasılsın
Suskun_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yanilmadiniz ()İnsallah...
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()@mamac dostum bende tam o grafiğe bakıyordum :) benzer hareketler var bakalım inş hedefe ulaşırız
ytd
0BeğenmedimŞikayet
Suskun_06 ()Ustadd nasilsin insallah :)