Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()(3)'e az kalmış.
Faiz kararı ile geleceğini sanmıştım.
Noel tatilini hesaba katmayı unutmuşum.
1BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Verilen mesajlar da artışı gösteriyor. Beklentiyi fiyatlanmaya başlandı bile. Geçen yapılan hata tekrar yapılmaz sanırım. Özellikle vurgulandı piyasanın beklentisi doğrultulusunda hamleler geleceği.
Dielife için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Hocam yükseliş trendi beş dalgada yani 8.52 tepesinde bitti burdan 19 Kasım'da alınan bakan istifa filan Milan 752 geldi burası tam yükseliş trend çizgisinin çakistigi yerdi burdan derin düşüşün bir tepki yükselişi olması gerekliydi buda en son802 tepesinde son buldu bu üç dalga son bulunca burdan itibaren Elliot düşüş dalgası
Başlangıcı yapabiliriz buda sizin çizdiginiz 2 nolu yerden başlayarak şu anda salmaya başladığı ppk toplantısına kadar gelecek dip ondan sonra cılız bir yükseliş ve tekrar 3. Uzun sürecek dalga
sorumsuz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Katılıyorum. Şuan yanlış hatırlamıyosam bankaların uyguladığı faiz oranı 17.5 mevcut faiz oranı ise 15. Arada 250 baz puan fark var. Muhtemelen merkez 17.5 gibi yapacak faizi.
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()1'den 5'e kadar olan kısım ilk dalga c noktası ikinci dalga olarak ta görebiliriz. PPK faiz açıklamasından sonra büyük resim oluşacak. Şimdilik küçük resimle yetinelim.
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Daha önce de yazmıştım beklentim 250 baz
Raptors için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Takip şart çiçeem. Malum karantinada ps4 oynaya oynaya sıkıliiim.
Emre0000 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre0000 ()Herşeyi takip ediyorsun maşallah.. İsmini lutfetsene çiçek demektense ismini diyeyim
Guclu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()@__ZERO__ kara borsa satiii . Haberin oldun çiçeem
0BeğenmedimŞikayet
Emre0000 ()Kalmamış :)
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Luppo yedin mi çiçeem
0BeğenmedimŞikayet
Emre0000 ()Galba benim dediğime gelcen çiçek :)
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Bekleruuk çiçeem. Ne olacak görürüz çiçeem
0BeğenmedimŞikayet
Emre0000 ()Dediğiniz 6,90 gelmez diyorum çok çok zayıf ihtimal.. Dolar 2021 de 9lu rakamları görecek diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Çiçeem önce 7.50 soluksuz. Sonra biraz yatay ve 8 lere yolculuk başlar. Bu süre 6-8ay gibi çiçem . 2021 sonu erken seçim haberleriyle kur 9 larda olur merak etme çiçeem . Tabii olağan üstü bi durum olmaz ise çiçeeem benim. Ytd yazalımda kimse inanmasun çiçeem
0BeğenmedimŞikayet
Emre0000 ()Hayır kesinlikle inanmadım murat kardeşim mantık dışı bir durum o :) gelmez diyorum oralara farzetki geldi dolarizazyonu ve füzelemeyi tahmin et dolarda :)
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()6.90 a inandım deme sakın :)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Hocam grafin başlangıcı yanlış 852 tepesinden sonra 3dalga tepki yukselisi yaptığı yer yani sizin 2 nolu yerinizden Elliot başlaması gerk
0BeğenmedimŞikayet
Emre0000 ()6,90dan dönüp nereye gitcek kur onuda desene çiçek...
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()O zaman 3. Dalgayı uzat
0BeğenmedimŞikayet
Raptors ()Kaç baz puan faiz artırımı bekliyorsunuz baya yüklü olmalı
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Olmaz daha erken çiçeğim.
Bu küçük elliotçuk, büyük elliot daha oluşmadı. Ya da şöyle diyim kamu buna daha hazır değil.
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Ama 5. Dalga tusunami olacak diiiler çiçeem
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()5. dalga, 3. dalgadan daha uzun olamaz.
Hocam sizin dediğiniz rakamlara baktım. Kısa vadede görülmüyor. Orta vadede olumlu haberler gelirse belki bir ihtimal. Ama bunu görmek için erken.
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Geldi mi görürsün çiçeğim
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Gelmez çiçeem. 6.90 a benim için gelecek ben binecem geri gidecuuuk çiçeem
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Bundan 4 ay önceki seviye hocam ha 690 ha 680
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Uydurma çiçeem
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Bence 680 gelir 5 dalga
0BeğenmedimŞikayet
Akrep06 ()Hak ettiydi o neyse cicem geçti artik