Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (154)
0BeğenmedimŞikayet
Filizzz_27 ()filiz hanım bu yine gittiii
Hamarat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()Aynen öyle filiz hanım çok şükür bu zamana kadar yakalanmadık bundan sonrada olmaz
Filizzz_27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Filizzz_27 ()hele yine böyle bir süreçte filiz hanım çokk aminn
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()İnş döner şansımız filiz hanım hem en güzel şans sağlık bence çok şükür onu elimizden almadın rabbim
0BeğenmedimŞikayet
Filizzz_27 ():)) bizdeki şansla hiç şaşırmam filiz hanım
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()Evet takip edelim filiz hanım inş beklediğimiz rakamda satış yapıp sonrasa çıkmaz:)
0BeğenmedimŞikayet
Filizzz_27 ()evet mümkün oldukça bakıyorum filiz hanım birşey kaçırmamak adına
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()Takip ediyormusunuz atağa geçmeye hazırlanıyor gibi
0BeğenmedimŞikayet
Burcu_Canpolat ()Neydi beklenti
0BeğenmedimŞikayet
Filizzz_27 ()Beklentininde alti geldi
Kral6161 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Filizzz_27 ()Haberlesiriz Filiz hanim
0BeğenmedimŞikayet
Kral6161 ()Beklenti geldi
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()Sağol allah razı olsun filiz hanım bende takip ediyorum haberleşiriz çıkışta
0BeğenmedimŞikayet
Filizzz_27 ()rabbım kabul etsın cok guzel düşünmüşsünüz
0BeğenmedimŞikayet
Filizzz_27 ()Evet Filiz Hanim aynen bende takipteyim simdilik musaitim iş yogunlugum bekledigim gibi olmadı:)
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()Allah razı olsun sağolun bu kısa günleri değerlendireyim dedim
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()Çıkış stardı verdi gibi bu defa çıkınca satar karımıza bakarız filiz hanım
0BeğenmedimŞikayet
Filizzz_27 ()En guzeli bende parcali aliyorum ama sansmidir bilmiyorum aldikca dahada düşüyor:( kismetten otesi yalan
0BeğenmedimŞikayet
Filizzz_27 ()Allah kabul etsin insAllahh Filiz hanım
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()Bugün birde niyetliyim allak bullak oldum ya
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()Ben yıllardır fiziki altın alırım filiz hanım 2 yıldır takip ediyordum siteyi ama aktif olup alıma başlamam 1 yıl gibi çok iniş çıkışlara şahit oldum ama ilk önceleri küçük meblalarla sonra sonra biraz daha arttırdım ama tüm parayı asla bağlamam herzaman nakit bırakırım
0BeğenmedimŞikayet
Filizzz_27 ()35 kurus düştü 2 saatte
0BeğenmedimŞikayet
Filizzz_27 ()Ben bundan 4 sene once dolara girmistim tam 2 sene bekledim sonra gumuse basladim bu 2. Basima geliyor ama uzun sure beklemedim en fazla 2 ay Filiz hanim oda 2 yila gore cok iyi
0BeğenmedimŞikayet
Yatırım_merakli ()Terste kalmadim bende kârdan zarar oldu ondada anında müdahale edemezdim
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()Çok bilen insanlar bile terste kalıyor ben hayda hayda valla ya sadece hissiyat ve birazda şansla çok şükür zararım olmadı hiç az kar oldu ama zarar olmadı hiç
0BeğenmedimŞikayet
Filizzz_27 ()Evet oda var hızlı hareket ediyor
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()Öyle bileki 6 22 giriyorum açılıp işlem yapana kadar 634 oluyor
0BeğenmedimŞikayet
Filizzz_27 ()InsAllahh Filiz hanım tam sevinirken yine yüzüm düştü yukselecek er yada gec ama su piyasayi degerlendirememek can sıkıcı
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()Sakin olun bunlar panik satışları ve toparlanacak ben hislerime güveniyorum silkelenecekki daha güçlü toplansın benim fikrim bu
0BeğenmedimŞikayet
maksat_zarar ()Çok güldüm buna