Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Bak buğün 1819 yaptı o devam etseydi senin dediğine çıkardık.
Aslı_han için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aslı_han ()ben herzaman trend temelli oldugu soyluyorum. kirilan kirilmistir benim icin ve kirilan bir trend alcaln tepe de yapiyorsa satici gucludur. bir arkadas obonun sag omzunu dusen ucgen aldi. buda var. araclarda sinyal var . duseni asagiya kesti. gorunen cok kisada 4 h ta bu. ancak suda var her formasyon elbette garanti calisacak diye birseyde yok. takip edelim. 1824 ve 1809 gittimi obo gelicekmi gelmicekmi. bu iki seviye gitmesse formasyon fosss
Kio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()4 saatlikte 21 /144 aşağı yönde kesse bile rsı'ye göre saatliklerde toparlanma var 4 saatlikte obo görüntüsü var sabah farketmiştim hatta boyun çizgisi aşağı yönde kırıldı diyebiliriz çalışırmı orası soru işareti bu aralar formasyonlar pek çalışmıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Elbiseli_Adam ()Ders niteliğinde.
0BeğenmedimŞikayet
RepTiLe ()Ya bırakın şu işleri, obo tobo mobo, sallaya sallaya bir hal oldunuz
0BeğenmedimŞikayet
Aslı_han ()Evet dogru , 4 hta obo ile trend yonlu dusus beklentim 29 alti kapanista devam edicek. 24 altinda ise obo beklenti guclu, 1809 altinda ise cok guclu olacaktir. formasyon calisacak diye garanti yoktur. ayrica gunlukte ma 20 ma 144 u asagiya kesiyor bugun itibari ile. saticilarin guclu oldugu, trendin dusus oldugu, formayon ve yardimci araclarinda satta guclendigi bir durum var. asla yatirim tavsiyesi olmadan kanal dibi tekniken 1824 altinda potada olasi olabilir.
Altın_Elbiseli_Adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Egmen ()1822 altına düşmediği sürece sıkıntı yok iki saat önceki yorumum
Altın_Elbiseli_Adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Elbiseli_Adam ()Anladığım kadarıyla 1775 test edilecek. Eğer kırılırsa 1740'lara gideriz.
0BeğenmedimŞikayet
Aslı_han ()Birisinin grafigi ve cok hoşuma gitti umarım işinize yarar , cok farklı bakmis