Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0416 23:55:50
EUR 36.0104 23:55:50
USD 34.5496 23:55:50
ALTIN ONS $2705.8550 23:55:50

Konu: BTC DOMİNANS Haftalık Grafik 14.12.2020

btc DOMİNANS Eylül başı itibariyle hala % 57.21 ile % 67.46 seviyeleri arasında mekik dokuyor gidip geliyor ve haftalik görünümde maalesef önemli desteklerin üstünde ve buda altkoinlere karşı üstünlüğünü elinde tutuyor olduğu ve haftalık kapanışı da maalesef bu önemli destek seviyelerinin üstünde kapattı BTC'nin düzeltmeleri ister istemez altkoinleri hala etkileme durumunu ortaya çıkartıyor buna göre altkoin alırken BTC.D'ye göre değerlendirmeniz sizin faydanıza olacaktır..

Yorumlar (12)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

@inci_deniz altyorumda 2 gün önce BTC. D haftalık dominansin altkoinleri etkileme durumunundan bahsetmiştim ama yazıları ve detayları çok uzun uzun yazdığım için pek dikkate alınmıyor diyebilirim..

0BeğenmedimŞikayet

BROKER25 ()

Haklısınız ustam tavsiyelerinize bire bir uyacagim sayenizcde de birşey ler kaparix teşekkürler

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Benden yana helal olsun değerli kardeşim bu piyasayı iyi gözlemlemek, araştırmak destek/direnç seviyelerini ve genel olarak temel analizi de bir bakıma iyi takip etmeni öneririm ters bir adımda şayet, geri dönüşümü zor durumlari bile ortaya çıkarabilir..

Kısacası az öz tavsiyemdir;

Bu piyasada örnek BTC 19918.01$'dan 16.218$'a düşüş gerçekleştirdi ve bu tarz düşüşlerin son derece normal olduğunu boğa piyasasında %30- %40 düzeltmelerin normal karşılanması gerektiğini, genel yatırım stratejisi anlamında
bazı tavsiyelere kulak vermen olsun..
Malı düşerken toplayin, yükselirken satın.. (Artık stratejinize kalmış bi durum)..
Destek seviyesinden alıp, direnç seviyesinden satın..
Sığ yerlere (% 0.8 gibi) stop konulmamalı ama mutlaka stoplu gidilmelidir..
Her zaman ilk önce kaybetmemeye odaklanın..
Fırsatı kaybetme korkusu FOMO ile yükselirken ASLA ama ASLA yüksek fiyat seviyesinden mal almayın..
Tüm paranızla tek bir koine girmeyin..
Parçalı alım ve parçalı satım yapın..
Zamanla herşeyi daha net anlayacak ve sağlıklı kararlar vereceğinize eminim..

Bol kazançlar..

BROKER25 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BROKER25 ()

Çok sağol ustam o kadar uğraşıyorsun hakkını helal et

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Sabah grafik paylaştım orda ki detaylara bakabilirsin değerli kardeşim bilgin olsun 19.150$-19.200$ seviyesinin üstünde kalmasi durumunda BTC'nin yeniden ustdirencleri denemesi olacaktır..

0BeğenmedimŞikayet

ASAL123 ()

Bende öyle düşünüyorum:) burdaki abilerim bana göre çok çok tecrübeliler her gün bir şeyler ogreniyorum

0BeğenmedimŞikayet

BROKER25 ()

Hocam gönülden teşekkür ederim o zaman biraz daha izleyelim yukarı atarsa biz de bir yerden atlariz trene

0BeğenmedimŞikayet

BROKER25 ()

Yani artık burda ki tecrübeli arkadaşlarin bilgilerinden faydalanarak iyi kötü götüreceğiz :)

ASAL123 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Piyasadaki haberleri olduğu gibi dümdüz okumamak her haber belli bir plana hizmet ediyor olabilir.. Kimilerine mal sattırırlar kimilerinin de ellerindekini almak için senaryo uydururlar.. Görünen değil görünmeyeni gördüğümüz zaman kazanma şansımız daha da artacaktır.. Destek kırılmadan altseviyeler beklenmemeli ki bu piyasada olmayacak şey değildir ama en güzel ve en sağlıklı olan grafik teknik analiz babinda adım adım sağlıklı ilerlemek olsun.. Şuan düşüşler satın alınıyor ama biz yine de tedbiri elden bırakmadan sonuçta 3 yıllık bir zirve seviyesindeyiz ki piyasa yapıcılar da 20K'dan sonrası FOMO oluşacağını gayet net biliyorlar ve altseviyelerde ne kadar oyalanirsa balinalarin her düşüşte kazandığını bilmek yeterlidir sanirim..

0BeğenmedimŞikayet

ASAL123 ()

Kesinlikle bende aynı sorunu yaşıyorum

1BeğenmedimŞikayet

BROKER25 ()

Hocam ben başka siteleri takip ediyorum bazıları uçuyor bazıları da ta 14 k işaret ediyor herkes farklı grafik atıyor bu tedirginlik oluşturuyor nakitte olan biri için öneriniz ne olur düşünceleriniz değerli

0BeğenmedimŞikayet

BROKER25 ()

Hocam Hos geldiniz
Emeğinize sağlık

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum