Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (51)
0BeğenmedimŞikayet
Aycel_aycel ()Hocam etflerde son durum nasıl
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maviyayla ()Üstad fed toplantısı öncesi altın ons etf lerinde son durum nedir? Bizleri bilgilendirirseniz çok memnun oluruz..
0BeğenmedimŞikayet
tades ()Üstad yoksunuz yoruma ihtiyacımiz var
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Hocam meraba... Düşüş bitti mi sizce Bi de destek direnç seviyelerini paylaşabilir misiniz bizimle :)
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Gıram altin fiyatınıda benzer şekilden hesabliyabşlirsiniz
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()999 ayar Gram Gümüş (has gümüş) hesaplama formülü?
Ons Gümüş
———XDolar/TL=Gr Gümüş TL
31,10
Paralı_parasız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
61WOLF61 ()Hocam nerelerdesiniz. Gözerimiz yollarda kaldı. Umarım iyisinizdir bir sıkıntı yoktur hocam. Özlettiniz kendinizi
0BeğenmedimŞikayet
Sinan2462 ()Gümüş değeri altın ons ve dolar bazlı yani iki ayağı var gram gümüşün bizde bir altın ons diğeri ise dolar tl , dolar yükselirse gram gümüşu yükseltir, altının ons'u yükselirse buda gram gümüşü yükseltir, bazende nadirde olsa altın ons gümüşun ons'una bağlı yükselir..
Eypiyoo81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinan2462 ()Senin hesabımla, Dolar kur 8,50 × gumus ons 30,00 ÷bölü 31,1 olarak yapabilirsin hesap basit..
0BeğenmedimŞikayet
Eypiyoo81 ()benim bildiğim (Gümüş ons değeri dolar bazında X dolar tl fiyatı)/31,10
burdaki 31,10 1 ons kaç gr
0BeğenmedimŞikayet
Paralı_parasız ()Merhaba hocam teknik bi sorum olacaktı size
Dolar kuru 8.50 gümüş ons 30 dolar olduğunu varsayarsak gram gümüş ne kadar olur acaba bu işin bi matematiği vardır muhakkak
0BeğenmedimŞikayet
Maatin ()Hocam kaç gündür yoksunuz. Bilgi, yönlendirme olarak eksik kaldık. Altın da son durum nedir bilgi vereme imkânınız varsa bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
KURAL01 ()Hocam. onsta eft girişleri varmı çıkış devam ediyor mu yada dediginiz kötü senaryomu olacak o rakamlardan sonrami çıkacak saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Emre_yavuzay07 ()Çok teşekkürler hocam
3BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Euro bölgesi dinamikleri farklı olan bir bölge. Gümüş ve diğer metaller ile olan irtibatı sadece yatırım, rezerv ve sanayi kullanımı ile ilgili. Değerli metallerin direk olarak etkilendiği kur Euro değil Dolar. Dolar rezerv para olduğundan ve tüm emtialar dolara endeksli olduğundan oradaki bir hareket değerli metalleri direk etkiliyor. ABD tarafından gelecek teşvik paketi bu anlamda Euro bölgesine göre çok daha önemli.
Emre_yavuzay07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre_yavuzay07 ()Neden hocam paketin büyüklüğünden dolayı mi çünkü sizinde abd den gelicek teşvik paketleriyle ivmenin yukarı yönlü hareket edeceğini bir çok kez yazdığınızı biliyorum düşünceleriniz benim için önemli o yüzden aydınlatıcı bi yorumunuzu bekliyorum şimdiden teşekkürler :)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Gümüşe bir etkisi olacağını sanmıyorum doğrusu.
0BeğenmedimŞikayet
Emre_yavuzay07 ()Aynen hocam k. bakmayin anlatım hatası
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Sorunuzu tam anlayamadım. AB teşvik paketinin gümüşe etkisi olup olmayacağını mı soruyorsunuz yoksa başka bir açıdan mı?
0BeğenmedimŞikayet
Emre_yavuzay07 ()Hocam ab teşvik paketini onayladığına dahil haberler var siz daha iyi bilirsiniz ama benim sorum bunun nasıl bi etkisi olur yada olur mu ne zaman olur şuana kadar bi hareketlenme göremedim teşekkürler şimdiden
0BeğenmedimŞikayet
Cantaş42 ()Teşekkür ederiz aydınlattınız.