Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (103)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()@Gümüş_Sevdalısı mesela alt yorum
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
polat_06 ()Eyvallah teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Diyemiyorum. Şimdilik 23,95 ile 24,22 onayı fazla. 24,30 ile 24,65 arası sallantıda. Fakat 24,80 seviye üzeri yükseliş bant çizgisinin feçildiği taktirde ki denemesini az önce yaptı, bu seviyeler seri çıkışları beraberinde getirir. Ytd
polat_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
polat_06 ()Günaydın kolay gelsin onur bey, akşam ki kapanışa göre geçti diyebilirmiyiz. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
BORA_27 ()Peki Onur bey bu haberlere göre sizin beklentiniz nedir yani ne gibi sonuçlar çıkar sizce?
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Okumaya üşenebilir birçok kişi. Ama bugün ve yarın için önemli. Birçok soruya cevap olabilecek bir haber alıntısı.
ank1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ank1453 ()çıkmış usta
1BeğenmedimŞikayet
BORA_27 ()çıktı onur bey sağolun
3BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Alt yorum alıntıdır. Çıktıysa tabi:)
8BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()16 Aralık Çarşamba günü İngiltere, Euro Bölgesi ve ABD'den PMI rakamları açıklanacak ve ekonomik veri olarak son derece önemli olan PMI göstergelerinde hizmet tarafında kısıtlamalar nedeniyle düşüş beklenirken diğer alanlara ne ölçüde sirayet edildiği takip edilecek
Ekonomik göstergeler dışında yarın yurt içinde TCMB Başkanı Naci Ağbal'ın 2021 yılı para ve kur politikası sunumu oldukça önemli. Saat 10.00'da TCMB'nin sitesinden canlı olarak yayınlanacak sunumda merkezin nasıl bir yol haritası çizdiği merakla takip edilecek. Özellikle rezervlerdeki kaybı durduracak ve yeni rezerv birikimi sağlayacak adımlar atılması ki bu alanda döviz ihalelerinin öne çıkması bekleniyor, enflasyonda düşüş yönlü eğilime girilmesi ve kur tarafındaki oynaklığın da dengelenmesine dair sıkı duruşun korunması şart. Bu nedenle merkezin faiz silahını da tetikte tutması ve Aralık PPK toplantısında sınırlı da olsa 100-150 bp aralığında bir faiz artışı yapması bekleniyor. Ağbal'dan bu beklentilere dair nasıl bir sinyal geleceği oldukça önemli.
Günün diğer önemli gelişmesi ise TSİ 22.00'da açıklanacak FOMC toplantı kararı olacak. Hali hazırda düşük seviyelerde olan faizde değişim beklenmiyor, varlık alımlarında da ECB gibi yeni bir alım da beklenmese de komitenin genel görünüme dair fikri takip edilecek. Enflasyonda hedefin aşılmasına dair hızlı aksiyon alınmayacağı açıklanmıştı 3. çeyrekte, ancak enflasyon tarafında baskı var ve istenen toparlanma henüz görülmüyor.
Munzurlu62 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Munzurlu62 ()Açıklama kaçta acaba
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Pavıl ne diyebilir?
Aşılar bulundu, dünya yine eskisi gibi oldu, varlık alımlarını iptal ettim, para vermeyi bitirdim, faizleri artırdım , benden bu kadar haydi kalın sağlıcakla. Bu şekil derse düşüş kesin olur. Hemde öyle böyle düşüş değil dakikada 1 destek. :)
ugurergn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ugurergn ()Açıklama için teşekkürler aslında sormak istediğim powel in açıklamalarından sonra düşer miydi
8BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Ben kendimden başka hiç kimsenin durumunu bilemem, bazen kendi durumumu da bilemiyorum. Alım satım için onlarca değişkenlik gösteren koşullar var, para miktarı, beklenti, maneviyat, vade genel olarak ön planda olan etkenlerdir. Alınır mı ? Alınır neden alınmasın. 25 ons geçebilir ihtimalini satın alırım, uzun vade de 50 dolar beklerim. Ons da %100 artış olmuş olur, oh kebap. Ben beklerim de siz bekler misiniz. Alınır neden alınmasın. 24,5 dan 20 dolara düşsün, sıkıntı yok para var oradan da alırım, kâr kaçtı diye üzülmem beklerim sabırlıyım , çünkü acil ihtiyaç olmayan para ile almışım ben kazanmasamda ileride oğlum satar yer parasını, ben alırım 1000liralık rahat olurum sen alırsın 100binliralık , artık ne olursun bilemem.
Arkadaşlar kimseye buradan alınır mı diye sormayın artık. Kimse eşit şartlarda değil.
ugurergn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ugurergn ()Merhaba gümüş alacağım da bekleyeyim mi sizin öngörünüz nedir toplantıdan sonra mı alım yapayım düşünceniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bankaya satışımız olarak diyorsunuz. Şimdilik sert bir yükseliş olmadığı sürece 24,85 seviyesi ile ve dolar 7,83 6,22 bugün için benim kur ve makasıma göre olabilir ancak.
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Abi 6,24 denemesi gelmezmi sence?
-1BeğenmedimŞikayet
Acemi12345 ()Bir haftadır söylüyorum 6.20 karar noktası ya kal ya çık
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Alt grafik tobo kırılma noktası 6,20 6,21 olarak . Bakalım sağ omuzun tepe noktasına gelindi. Geçebilecek mi?
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Yıl sonu işlemleri formasyonları etkisiz kılabliyor. En iyisi elde her yönlü duruma göre tedbirler almak.
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kritiksaat ()Onur abi hayırlı akşamlar, Almanya nın 14 gün kapanması gümüşü etkiler mi?
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ama hemsehrim boyun cizgisni kirmasi lazim bir türlü aşamıyor 7 8 defa denemiş benim ne bayraklara ne flamalar heba oldu :))) bakalim hayirlisi calismalrinin devamini bekliyorum ilgiyle izliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()@Gün_olur__ömre_bedel alt ons tobo da devrede yalnız toprağım.
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Ciğerim ha gayret :))
Buciğer için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AtakanATAKOGLU ()5.94-620 bencede
0BeğenmedimŞikayet
Buciğer ()Anladım abi
Ben yine beklemelerdeyim
Malûm tl yok ful gümüş
Hakkımızda hayırlı olsun
Dikkatle komşum takipteyim
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Komşum omuz dip geldi. Koparsa ipler 5,73 , en kötü senaryo ise 5,40.
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Ooo araba seni bekler mi ciğerim
İnşallah ciğerim inşallah
Nasipten ötesi yok
0BeğenmedimŞikayet
Buciğer ()Gelir ciğerim
Demekki beklentimiz küçükmüş
Dahada büyütelim inşaallah
Su aşı mevzuları bitsin
Önce sağlık herkez bi aşılanmaya başlasın
Gümüşün önündeki mazeret kalksın
Sonrası yürür gider
Daha aydından araba alacağız cigerim
aslan2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_wick613134 ()Tam asansörün hizAsı bu rakam