Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (103)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bunu onceden gormustum hocam siteye uye degilken. Sizin calismalarinizi begeniyorum genelde cikiyor
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()@LosAnarquista60 alt grafik bana ait idi.
0BeğenmedimŞikayet
Mapavri ()çok teşekkür ederim, sizlere de bol kazançlar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Kazancınız kısmetiniz imiş, benim öngörüm vesile olmuş ise ne mutlu bana. Bol kazançlar dilerim arkadaşım.
Mapavri için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mapavri ()tebrik ederim bu öngörünüz için, açıkçası bu yorumunuzu gördükten sonra gümüşlerimi geçen hafta 6,45ten satmayıp, biraz daha beklemeye karar vermiştim.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Öngörü grafiği gerçekleşiyor ve dahalen yazdığım yorumları attın tuttu diye karalamaya çalışan arkadaşlar var.
1BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Bir begeni
0BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Evet müsteri hizmetleri calısmamız var dedi
kemalilkan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kemalilkan ()Evet emir girme yok bir de tl ile alim satim olsaydi iyiydi. Sdce gram miktari giriliyor. Emir calismasi varmiymis?
gümüşşşşş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimsesiz_kamyoncu_ ()Adamsın adam
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Kalsın , ben memnunum. Tanımam bilmem, kimdir nedir necidir bilmiyom aktifi. 3 kuruş kâr etcem diye eldekinden olmayayım.
0BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Bende aktifteyim memnunum birde şu emir calısması bitseydi.
0BeğenmedimŞikayet
kemalilkan ()Hocam aktif banka niye gelmiyorsun makas 2 ile 3.5 kurus arasi
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Ben eskiden , vergi yokken, makas farkı yokken aldığım fiyatın üstüne min. 15 TL veya 15 kuruş koymadan satmazdım.
Suskun_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Wachman35 ()Onur bey duruşunuz söylemlerinizin tutarligi ve sabriniz için teşekkürler..
0BeğenmedimŞikayet
Suskun_06 ()6.37 den aldigim gumus 6.50 ye emir verdim beklemedeyim acaba yolum ne kadar dogru bilmiyorum istelik yeniyim camiyada
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Hep dışardan giriyorum, telefon mahvetti
Ertuğrul_62 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ertuğrul_62 ()Tabletten bak ilerlemesin.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Benim görüşüm zayıf, astigmat var, gözlük takmaya başladım. Sağ göz neredeyse 7,5 olmuş sol ile kurtarıyormuşum.
Suskun_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()200 TL karla çıktım dün şuan bekliyorum alım için ne olur full TL deyim
0BeğenmedimŞikayet
Suskun_06 ()Onursal abi senin gorusun nedir bayadir senin yorumlarini takip ediyorum
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Yeri gelmişken belirteyim, birçok yorumda "hocam, üstat, ustam" gibi sıfatlar kullanılıyor ya, ben bu kategorilerin hiçbirinde değilim, sadece arkadaşım, dostum, kardeşim, abiciğim kategorisindeyim.
Ne zamandır elinizde TL var, elinizde emtia var mı varsa kâr durumunda mı.
sxman24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Relajante ()Gümüş çıkıyor düzeltmesi yokmu ? :)
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Alım için ons bazında nereyi bekleyeyim sayın hocam
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Hayır tabide
0BeğenmedimŞikayet
kemalilkan ()25.86 kirildi mi hocam
3BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Hatırlatma yorumu;
Gümüş için Selma5377 (3 gün önce) Cevap yaz
Kıymetli arkadaşlar, şu dolar düşüyor ons çıkıyor paradoksundan kurtulun. Ons 24,22 üstünde min. 1 gün ağırlıklı ortalama yaparak kapatırsa bu sefer doların çıkışı inişi ile 6,30 6,50 li rakamları görürüz. Ons sıkışmış durumda. Alt destekleri destekli şekilde test etti. Kanal yükseliş kanalı. Dönem sonu şirket bilançoları kâr realizeleri ve bilanço makyajları bitsin o zaman hem ons hem dolar yönlü , teşvik paketleri ile de hareket durumu üst seviyelere doğru oluşmaya başlayacaktır. Ytd
https://altin.in/selma5377
0BeğenmedimŞikayet
Bilgi_his_mantık ()alem adam ya :)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Otomatikteymiş, kopyala yapıştır yaptığı söyleniyo
Bilgi_his_mantık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ank1453 ()Anladım usta sağolasın teşekkür ederim senin bilgilerin benim gibi acemiler için önemli eyvallah