Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Bereketli kazanclar hayirli geceler üstad. kar realizasyonu icin kactan doner acaba direnc hangi rakamdir sizce Saygilar
2BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()rica ederim
Yabancı61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()emeginize saglık
strategicaltrade için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()mümkün ama esas geçmesi gereken iki nokta 6,39 ve 6,41
Hacıabi47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hacıabi47 ()Selamlar hocam, 6.32 den düzeltme ihtimali olabilir mi, kar realizasyonu adına?
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Teşekkür ederim sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
S_Y ()6.32 bende öyle tahmin ettim hocam umarım gelir
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Hocam tam zamanında yetiştiniz valla sağolun varolun az kalsın buradan çıkacaktım hocam kaça kadar çıkma ihtimali var acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Mrvibo ()Hocam ne olur bundan sonra sizce
0BeğenmedimŞikayet
Kramer77 ()Kar realize etmek için ilk parça kaçtan çıkılabilir hocam?
0BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()son mesaja bakın
S_Y için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Behram58 ()oraya kadar çıkar mı?
ES_26_ES için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ohhh be ustadim, bugün 24.4 nolur diye kıvranıyordum, moral lazım:)
0BeğenmedimŞikayet
S_Y ()Hocam kactan döner sizce
0BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()aynen evet
ES_26_ES için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
olwayslose ()Sağolun, elinize sağlik, tam bir parca satiyim mi derken siz grfk. attiniz:) satmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()24.87 mi var karşımızda hocam