Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (80)
3BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Platin benim açımdan potansiyel olarak en favori değerli metal :) 228'deki fiyat hareketini iyi yakalayıp buralara kadar taşıdık :) Ben bir miktar kar realizasyonu yaptım fakat yeni bir aşağı harekette tekrar agresif alım tarafında olacağım fakat orada 960'lı seviyelere doğru bir geri çekilme beklentim var onun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini izliyorum :) Eğer 1035 üzerine tutunursa yine alınmalı orası da ayrı tabi ama ufak bir düzeltme sonrası almak daha makul tabi :)) YTD. Selamlar.
Muallimee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tufan7474 ()önce 1800 sonra 1880 prenses :)
Goldprice57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()azizim bu gumus de kaca tekabül eder
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()hocam yapma yaa 1750 mümkün değil bu şartlarda en geç bir hafta içinde 1880 olur.. bu devasa büyük belirsizliktede altın da kazandırmassa...
0BeğenmedimŞikayet
Muallimee ()O değil de hocam platin taşş gibi duruyor valla bir parça girdim adama güven bile veriyor bakmaya tenezzül etmiyorum paranın yarısından fazlasını gömmeye karar verdim :))
1BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Üstat tşk ederim.. defalarca kez söyledin tekrar tşk ederim
0BeğenmedimŞikayet
tufan7474 ()hocam sen bana kızgın mısın neden cevap vermiyorsun :(
4BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Pazartesi günü yukarıdaki notta altındaki yükselişi neden satın almadığımı belirtmiştim. Dediğim gibi hedge fund ve etflerin almadığı bir ortamda yükselişlere temkinki yaklaşmak gerekiyor. Bu düşüş sürpriz değil. DXY'de yukarı bir hareket görürsek düşüşün devam etmesi gerekir. Bugün itibariyle hala ETF'lere alım gelmiyor. Sert düşüşler alım yönünde kademeli değerlendirilebilir ancak 1750'lere doğru olası bir geri çekilmeye karşı da hazırlıklı olunmalı. YTD. İyi haftalar dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
Terapist3531 ()Çok teşekkür ediyorum hocam saygılar ... @shaokahn
0BeğenmedimŞikayet
KURAL01 ()Aynen bende hızlı cıktı bekliyordum bunu sabah 461 gondermedim dolar yamuk yapti yapmasa daha iyi olcakti
5BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()ONS'un 1850 üzerine çıkması hayli pozitif. Teşvik paketi ve enflasyon beklentilerinin bu konudaki etkisi büyük. Fakat şunu da unutmamalıyız, paket ne büyüklükte gelecek, dağılım nasıl olacak, enflasyon yaratabilecek düzeyde bir paket mi olacak vs.. 1850 tekrar aşağı kırılmazsa bence boğalar açısından hayli olumlu. Fakat haber ile çıkan başka bir haber ile düşer, bizim görmek istediğimiz altını sürükleyecek daha kalıcı bir alım, o yüzden ben bu yükselişe biraz temkinli yaklaşıyorum. Selamlar.
KURAL01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KURAL01 ()Bu ons nereye gider nerden gelir nerde dinlenir degerli yorumlarinizi bekliyoruz:))
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Ne konuda ? :)
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Ben o ihtimali sabahta yazdığım üzere hala mümkün görüyorum. Bence fazla heyecana kapılmamak lazım. Portföyümüzde her zaman bulunsun fakat ancak bahsettiğimiz seviyelerden de alım için cephane bulunduralım. Selamlar.
Terapist3531 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tufan7474 ()Haha :))) hoca etf lere giriş var mı :)))
0BeğenmedimŞikayet
KURAL01 ()Hoca acil yorum:)))
0BeğenmedimŞikayet
Terapist3531 ()Sayın hocam hoşgeldiniz @shaokahn nasılsınız ? Buralardan tekrar 176x dönüş yapar mı sizce ? ONS için diyorum :) Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Helal olsun sana be Üstat.. dinlene dinlene gitsin:)
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Ben daha yüksekleri göreceğini de düşünüyorum. Sadece biraz dinlenmesi gerekiyor :)
Blootfist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Blootfist ()Teşekkürler hocam şuan bazı borsalara bakıyorum inanılmaz derecede yükselmiş yani kelimeler anlamını kaybediyor buna karşı teslanın hisseleri şuanki bilançosunu karşılanmak istese ve beklenen en iyi performansı gösterse bile 2055 yılına denk geliyor biraz fazla abartmışlar sanki geleceği satın alma işini Tesla Dünyanın jet fadılı olarak tarihe geçecek gibi görünüyor. Orta ve Uzun vadede altının Onsu sizce tekrardan 2000 Dolar üzerini görebilir mi önümüzdeki Mart ayına kadar beklentiniz hangi yönde hocam?