Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (78)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()D. c kısmını pek anlayamadım kardesim.
Cizim güzel olmuş . vakti olabilir diye dusnuyorum . ytd
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sen anlarsın alt grafikten @M_yıldız abi. Ne dersin Haftalıkta D. C. olabilr mi?
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Buyurasın dost @etacarter 2 yıl önceki çizdiğimiz grafiğin güncellediğim versiyonu. Katiyen Yatırım tavsiyesi içermeyen kurgusal bir senaryo.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dost şu grafiği bi güncelle demişsin 2 yıl olmuş dur birazdan güncelleyim :)
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Dost şu grafigi bi guncellede bizim ayılar ne etmiş bi görelim sana zahmet
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Eski bir cin atasözü derki düşen bıçak tutulmaz dost nasip
azap_yolu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
azap_yolu ()umud yok diyon haklısın
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Günaydın alıma kapalılar adamlar işi biliyor ")))
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Uyumuşum eta hayırlı sabahlar cekikler almamış ytd
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Evet yukarı yada bir müddet yatay
Behram58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efelik ()Aşının bulunmasi malesef ekonomik enkazlari ortadan kaldirmaz. Batmaya yakin şirketler havayollari mecburen para basilip kurtarilmasi gerekli ayrica dünyada olusacak hiperenflasyonda cabasi. Hal böyle iken kisa vadede inişler olsada uzun vadede sınırlı varliklara geçişler hizlanir.
Bal2kes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BORA_27 ()aşı etkili olsa da sihirli bir deynek değil sonuçda biranda bozulan ekonomileri düzeltsin, 1 yıldır yaşıyoruz bu süreci
Bal2kes için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Sabr dost :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyelim artık napalım :))
0BeğenmedimŞikayet
Bal2kes ()Aşılar bulundu fakat acele edildi
Buda bazı olumsuzluklara yol açmaz inşaallah bence piyasa aşıların yüzde doksan etkili olduğuna inanmadı
BORA_27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Iste aşı bundan önemli ekonomilere sıcak para girmesi yatırımların devam etmesi için bununda sonu geliyor pandemi ile gelen inne ile gider ytd.
0BeğenmedimŞikayet
BORA_27 ()senin beklediğin düşüş için ben erken olduğunu düşünüyorum dediğin gibi bahar gibi olabilir belki çünkü aşı bulununca biranda herşey düzelmiyor, 1 yıldır devam ediyor pandemi ve hala kısıtlamalar var ekonomiler olumsuz etkilendi birçok sektör çalışmıyor, aşının dağıtılması vurulması sonuçlarının takip edilmesi bozulan ekonominin yaralarının sarılması biraz sürecek YTD.
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()") ama öyle
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ():)) güzel yorum hoşuma gitti
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Grafik sabr diyor ama kışa yeni girdik ayılar kış uykusuna yatınca bahara kadar kilo kaybederler stokları bi eritsinler hele boracim
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Aynen dost eğitim şart ne zamanki insanlar birbirinin fikirlerine tahammül edebilir seviyeye gelir o zaman bizde gelişiriz
Yörük16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BORA_27 ()Düşse şimdiye düşerdi bence dost, 1 hafta oldu 5,50 den 6'ya çıktı, tepki yükselişi olsa bu kadar uzun sürmezdi diye düşünüyorum ve hala yukarı yönlü istekli duruyor, aşılardan gelecek bir olumsuz haber veya açılanacak bir teşvik paketi ralli yaptırır diye düşünüyorum, zaman senin aleyhine işliyor... YTD.
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Merhaba eta eğitime devam
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Boşver dost atlantisin derinliklerindeki madeni bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
BORA_27 ()neden böyle dedin anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
heros ()yanlis dunya icinde iman ahiret tede iman :))
iki dunya serveri bu dunyadan goctugunde
1 hirka
1 hasir sedir
1 kac kap kacak
baska yok :))
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()30. güne merheba
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Ne diyim dost terso psikolojisiyle millet ne durumda yorumlara bakınca ben şok neyse sayfayı meşgul etmiyim bu konuyla spenk yeni avlarını topluyor gene
heros için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Ya kardesim dunya icin para ahiret icin imanımız olsun niye ikisi de olmaz
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()paranin oldugu yerde pek iman olmaz derler
ikisi zit karakterler bana gore :))