Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (103)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Senin bu asimetrik ters ons benzerlige göre Nisan Mayıs . bakalım simetri yapacak mı?
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu grafik ne stabil ilerliyor ya çok basitçe bir asimetri teknik mekanik olmadan
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Nasıl rakamlar vermişiz be.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Amenna yatan aslandan ise gezen tilki iyi derler calisalim nasip olmazsa biz isimizi yaptik deriz
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Evet hocam bende kendime şaşırıyorum açıkçası :)
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Evet herseyin hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kelebek yapabilir aslan2 dostum 26.30-40 bandına kadar... İhtimal olarak yani, işler iyi gider de 26'yı aşar isek...
aslan2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Boss ne yapar bu gümüş ons ne dersin
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet malesef öyle oluyor ama sabır hocam güzel günler görürüz inşallah. Gümüş 1 günde her şey değişiyor biliyorsunuz :)
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Eyvallah hocam yiyemiyorda cok terste bekliyorum sonra :)
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Korkmayın hocam nasipte ne varsa o olur. Helal kazancı kimselere yiyemez
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Sevenleri kavustursak iyiydi ne dersin hocam ilk defa gumusten korkar oldum
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bence bunlar ayrılmış :)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Eline sağlık hocam bence sevenler ortada kavusur :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu çalışmam yaklaşık 1-2 ay kadar önceki çizdiğim bir resim. Baktım da ne kadar stabil ve uygun gidiyor diye düşündüm. Halbuki hiç bir teknik yok, sadece göz kararı ve el yordamı bir öngörü :)) ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Orta uzun vade için bu daha büyük ihtimal bana göre. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tabi bu haftalık grafik yani orta/uzun vade için... ytd Rica ederim bol kazançlar
wie için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
wie ()sagolasın cevabın için.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aleyküm selam. Bu bir simülasyon sadece. Eğer önceki kısmın tersi hareket yapıyorsak ki şu ana kadar öyle, devamında da Yükselişe doğru gidileceğini anlatmaya çalıştım. Rakamların pek bir önemi yok önemli olan hareketin devamı...
wie için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
wie ()selamün aleyküm bu form da işaret edilen 31 dolar ne anlama geliyor acaba?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok güzel dile getirmişsiniz amin hocam siz de sağ olun var olun tekrar. İyi geceler bol kazançlar dilerim haftaya iyi şeyler görebilmek ümidiyle...
mamac için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mamac ()Amin hocam. Elin conileri yiyeceğine kardeşlerimiz yesin. Bizim insamız kendi yediği gibi hayır hasenat , zekat, fitre , sadaka vererek ihtiyaç sahiplerine de bir parça ayırır. Varolasınız sayın hocam
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Estağfurullah hocam rica ederim güzel yemek nasip olur karları hepimize inşallah bıktım hep spenk yiyor :))
0BeğenmedimŞikayet
mamac ()Emek, çalışma size ait hocam. Siz mutfakta pişiriyorsunuz bize sadece yemesi kalıyor. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sağ olun var olun :))
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim hocam çok sağolun. Kabaca çalışmalar atıyorum bir yerlerde kalsın belki bir gün işe yarar. Mühim olan dostlarla istişare fikir alışverişi...
sozlesmeli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim. Şu kadarını söyleyim bu grafik orta uzun vade yükseliş yönlü, ortadan ayrılan kısımdan önceki düşüş hareketinin neredeyse tam zıttı gibi yükseliş gösterme eğilimini ifade ediyor. En açık bu şekilde belirtebilirim. Tabi bir simülasyon sonuçta kesinkes olacak demek zordur. ytd
Mura0762 için cevaplandı (yorumu göster)