Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0492 19:21:14
EUR 36.3351 19:21:14
USD 34.6131 19:21:14
ALTIN ONS $2632.0650 19:21:14

Konu: Gümüş Ons Ters Asimetrik Form

Haftalık Gümüş ons grafiği üzerinde basit ve kabaca bir çalışmam.
Buna göre bence Gümüş ons Orta/Uzun vadede Ters Asimetrik bir oluşum içerisinde gibi görüyorum.
işaretlediğim alanlar tam ortadan kesersek sanki birbirinin tam zıttı bir görünüm çiziyor.
Bu kez de resme uzaktan bakmak istedim, büyük resme bakarak bir yol haritası oluşturmak için.
Tabi bu da bir senaryomun simülasyonu niteliğindeki çalışmam.
Kesinlik ve garanti içermeyip, yatırım tavsiyesi ve yönlendirme değil sadece bir hayal ürünüdür.

Yorumlar (103)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ya gıcık bir bandda sıkıştık abi işin açığı

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Baktım goremedim . son günlerdeki grafik ne kadarda benziyor . ytd

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Eline sağlık dostum, 7.26 altına çok kolay kırmayız inşallah kırarsak da kolay çıkamayız zaten sanırım.

Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Lab_Tek_44 ()

Hayır o anlamda demedim dostum
7.34-7.46 dar bant aralığı
7.26-7.52 orta bant aralığı
7.52 yukarı kırarsa sırası ile 7.63-7.75 der
7.26 aşağı kırarsa sırası ile 7.13-6.85 der

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Pardon çoklu fm3

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çoklu formasyon 2 grafiğimde vardı

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Evet öyle oldu .. libra patterni incelemesini yaptın mı hiç?

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Gitmesin artık dostum neden tutunamıyoruz 7 41 üzerinde

Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Lab_Tek_44 ()

Dolar bi yere gidemez
Yeri belli

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ayarı veren vermiş demi

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ben de halen boğa tarafındayım zaten işin asıl yanı bana göre rasyonel bir hareket yok şu anda temele bakar isek

Harun7 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Spek dedi ki Ayarları yapıyorum. dolar ons ince ayar gerektiriyormuş malum . ytd

0BeğenmedimŞikayet

Harun7 ()

Hocam düşüş trendi de mevcut aslında teknikte. 7 ağustostan 30 kasıma fibo düzeltmesi çekersek 0.618 düzeltmesi sayılabilir Ocak başındaki yükseliş. Yani tepkiyi geçemedik henüz. Ama ben temele göre boğaları savunuyorum inşallah yanılmam. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İnşallah hocam artık ben bakamaz oldum bak bak beynim sulandı grafiklere :))

0BeğenmedimŞikayet

Harun7 ()

Buna ilave olarak altn onsta düşün trend ile yükselen trend baya daraldı bende. Kesişmesi 4 Şubat gösteriyor ama öncesinde bir kırılım bekliyorum su an 1866 düşen trendi kırmamız için geçmemiz gereken direnç. Gann ustalarının yorumları da 28 ocaktan sonra yükseliş beklemesine dayanarak kırıp gideceğimizi Ümit ediyorum:) ytd.

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Merhabalar hocam. Günlerdir teknik kifayetsiz kalıyor o rakamlar gelse bi artık. Garip bir şekilde gelmiyor. Dolar bizi iyice çekiyor o da ayrı konu. Var bir düzen gibi. İnşallah bugünden itibaren değişir

0BeğenmedimŞikayet

Harun7 ()

Hocam iyi akşamlar. 4 saatlik ons grafiğinde yükselen üçgen oluşuyor gibi. 25.68 direnç su an onu kırabilirsek hedef 26.17 gibi bir şey yapıyor. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Hayırlısı hocam. İnsan hayatı bile riskli olduğu şu Matrix'te sabır en önemli destek zaten. Saygılar

Bir_yolcu52 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bir_yolcu52 ()

Hocam belki şuan altın gümüş düştü ama gerçek değerine gelecek amma 5 ay amma 1 yıl çok uzun zaman değil, araba dediğin vergi ÖTV vs düşer sıfır araba çoğalır vs gene düşer, araba elinde kalsa vergi, yakıt, bakım vs bu arada o bir furya idi geçti dişi düşüş başladı, ama emita elinde birgün değer kazanır satılmadığı süreci zarar değildir, altın altındır, gümüşte öyle ama bu işin sırrı sabır, haa birde borçla, kısa vadede lazım olacak parayla, kredi vs ile, yakında ödemelerin varken vs yatırım yapılmaz, son olarak, herşeyde risk vardır, bereketli kazançlar dilerim.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Valla hocam altın biraz daha farklı. Zaten çok da kısa vade değil 4 aydır. Aslında gümüş daha kısa vade aralıklarla kar bırakıyor ondan güzel. Ama aylardır zararda bekleyen insanlar için dediğim geçerli. Ha şu da var en güzeli paran varsa onu alacaksın bunu satacaksın atıyorum araba falan ne olursa. En azından keyfini sürerdik. Şimdi bizim paraların keyfini gümüş efendileri sürdü aylarca biz bir de alım gücü kaybıyla yüzleşeceğiz. Bana göre uzun vade de olsa kar diye bir şey yok kolay kolay, paranın değerini koruması alım gücünü koruması açısından önemli emtialar. Benim amacım paranın değerini korumaktı altın gümüş yatırımında ama araba alsam daha iyiydi ev de aynı şekilde işin açığı en azından keyfini sürerdim. Bakış açısına göre değişiyor tabi :) bereketli olsun

Bir_yolcu52 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bir_yolcu52 ()

Hocam , kısa vadede (al satta) belki haklısınız lakin uzun vadede yanlış düşünüyorsunuz örneğin benim 2* lerden altınım var duruyor şimdi kaç lira 43* kim kârlı, hem paramı çar çur etmedim çünkü TL olsa mutlaka harcardım yok buzdolabı eskimiş yok süpürge esgimiş :)) velhasılı hatta al satta aceleniz yoksa ve dirençleri destekleri vs iyi takip edebilirsiniz ve en önemlisi sabrınız olmalı, gümüş çok kazandırıyor hatta diyebilirim ki gümüşten fazla kazandıran (kestane ceviz dahil):)) başka birşey bilmiyorum

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yo niye sordunuz onu anlamadım fiziken alacak koyacak saklayacak uğraşamam

M_D_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim hocam inşallah gani gani kar etmek nasip olur herkese hepimize

Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aşkım_gumus ()

Emegine saglik hocam

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Şimdi benim anlamadığım insanlar zararı kurtarsa kar etse bile aylar geçti. Paranın değeri aynı değil alım gücü düştü. Kar etmek diye bir şey yok her türlü zarar oldu. Her şeyin fiyatı 2 ye katlamış zararı kurtarsak ne olacak ana para zaten aynı para değil hatta kar da gelse değil.

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Haksızmıyım . bizi gumus (kotu para ) öyle yaptı . her acıdan . Ama görüntü öyle gorunuyor . ben gordugumu soyluyorum . :) Dene bak

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Valla azizim ilginç görüşleri olan bir adamsın :)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Ters cevir telefonu dusus sarı cizgide. Sonra hafif bir dusus daha ve bas gaza seklinde gibi . ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Nisan mayıs benim de beklediğim aylar çoklukla belirttiğim. Baharda karlar erirse... Olmadı bana eyvallah Bu gümüş işinden abi

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum