Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Çok şükür kardeşim, iyiyim
Bereketli olsun inşallah
Allah'a emanet ol
Hayırlı işler
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Çok sukur guney ıyıyım kardesım, iş guc ugrasıyoruz, fırsat buldukcada ekrana bakmaya calsıyorum, sen nasılsın
Guneyy35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Dostum nasılsın
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()Su an dırenclerı kırmak ıcın cabalıyor, alttan alanlar kar satısı yapıyor, cok alttan
geldıgınden dsteklerı kırmak kolay olmayacak bır kac deneme yapması gerekır, kıramaz ıse
destege gerı cekılır, ama volalıte yuksek kırmayı denemeye devam edecek gorunuyor.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Pıyasa ıle ınatlasılmaz, o ankı verıler volalıte, indikatorler ve verıler ne dıyorsa ona hareket edılır,
uzun vade ıcın hedef koymak ıyıdır ama al- sat anlık karar gerektırır. duruma gore her an alım yada satım kararı verılebıır(kısa al sat ıcın)
Nereyegidiyoruz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuscu$ ()Helal sana kardeşim nokta atışı yapiyosun. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Takipteyim.
0BeğenmedimŞikayet
Surhay ()Like'ları idareli kullanıyoruz üstadım. Erken bitirmiyoruz :)) grafik için elinize emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
kasva22 ()Emeğine sağlık teşşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
kasva22 ()3 hakkımız dolmuş ustadım :)
1BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Bir tanede benden gelsin
0BeğenmedimŞikayet
42hakan42 ()eyvallah üstad çok güzel bir tespit olmuş (Hızlı yükselişin hızlı düşüşü de olur mu gibi sorular :)
1BeğenmedimŞikayet
Buciğer ()5 olsun bazen farkında olamıyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Nereyegidiyoruz ()Toprağım smetrik üçgen altında kalmış değil mi? Gözü aşağıya mı bakıyor ne. :)
1BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()Haydi iki olsun:))
0BeğenmedimŞikayet
kasva22 ()4. Mumda tersi olacak olumlu düşünelim benimde dikkatimi çekti ama yazmak istemedim :)
halhil için cevaplandı (yorumu göster)
21BeğenmedimŞikayet
66vip ()ALLAH tan 1 lıke varda grafıgın dustugunu anlıyoruz:)
0BeğenmedimŞikayet
kartalmrh ()eline sağlık hocam nedense gözüme 25 takıldı oraya değecek gibi belkide kırıp gidecek yada geçen ki kırdıktan sonra bir haberle merakla beklenen 18 19 dolara gidecek şu çıkışı görünce gümüşten herşeyi beklerim 10 aralık aşı kararı 11 aralık ab nin türkiyeyi kararı yön belirleyici olacak gibi dikkatle gelişmeleri takip etmek lazım ya 9 10 a dogru yolculuk başlıcak yada 4 5 lere bitarafa fena kıracak riskleri göz önüne aldıgında yukarı ihtimali daha yüksek gibi ama gümüşün ne yapacagı belli olmaz ogüne ful girmektense yar yarıya girmek mantıklı olacak gibi
1BeğenmedimŞikayet
üçkardeşler ()emegine saglık hemserim tsk ler @66vip
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Yeşilin yanına aynı ölçüde mum yakmaz mı?
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Sabah yıldızıda güzel durmuş ama son 3 mum üstad x) ytd