Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (76)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Alt grafiklerde daha öncesinde ons orta ve uzun vade olarak belirttiğim seviyeler mevcut.
0BeğenmedimŞikayet
Efe_Furkan_ ()Cahili dostun olaca olacagına akılu düşmanın olsun derler
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Admin'in sayfanın değerini düşürmemesi için mesnetsiz yorum yazıp, ortamı polemiğe çeken bunun gibi üyelere önlem alması lazım. SPK kurallarına aykırı yorumları çok fazla.
SAĞ_TEGMEN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Es_26 ()Bırakın gitsin, seviyesine düşmeyin. Millete düşecek diyor 6.55 ten mal alıyor
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bilgili bir düşmanım olmasını çok isterdim ama bu ve buna yazan kişiler maalesef o statüye girmiyor.
Efe_Furkan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SAĞ_TEGMEN ()Abi ben seni uzun zamandır takip ediyorum bu 1 2 hafta dır hep bu Siverek adlı şahıs sana bu kadar yüklenmesine anlam veremiyorum onun yorumlarını okuyorum çok bilgisizce yazıyor seninkiler çıktığın içinde çıldırıyor olmalı ki seni karalamaya çalışıyor abi. Bence hiç muhattabın bile olacak seviyede değil abi
0BeğenmedimŞikayet
Efe_Furkan_ ()Onursal hocam bırak şuu şahsı meyve veren ağaç taşlanır lütfe
3BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()@SİVEREK kişisinin benim hakkımda yazdığı bilgisizce ve yazdığı alaycı yorumlarına onay veren kişide aynı onun gibidir. 5 ay önce yayınlattığım orta ve uzun vade beklentimde 31 dolar seviyesini göstermişim, 5 ay önce hesabı yapabilirsen Siverek yap , yada dur sen geriye dopru ay sayamazsın, Kasım ayında yayınlatmışım orta vade diye.
1BeğenmedimŞikayet
moritanya ()Bu hela fırçası neyin peşinde hâlâ?
0BeğenmedimŞikayet
SİVEREK ()Allah hepsinin yüzüne baktida dolar bir gecede 8.50 ye fırladı. Ama o yükseliş ons 50 dolara yükselerek olmadı. Ons geçen hafta 23xx doları gördü. Dolar 7.30 sevilererinde olsaydı 6.50den alanlar kilo başı 1.000 TL zararda olurdu
Sinay57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinay57 ()Diyelim ki öyle oldu 6.45 ten alan dahi karla sattı ve şuan rakam belli bak seninde 100 numaralı hesabında bir çok tutmayan hedefin var senin hedeflerine inanıp almayanlar daha çok zarar dalar
SİVEREK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SİVEREK ()O hafta onlarca kişi marjli hafta sonu marjli fiyattan gümüş aldı. Pazartesi günü ise 6.45 civarı gümüş alan çok oldu gap diyenler yüzünden. Sonra gümüş 6.02 ye kadar düştü yüzlerce kişi zararkes yaptı gapçılar yüzünden.
Sinay57 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Batuhan27 ()Eskiler Eskide Kaldı Ne Kadar Çok Seviyorsunuz Tartışmayı Kaç Gündür İzliyorum Hep Eskilerin Gitmesi İçin Çabalıyorsun Bırak Kalsın Herkes İşine Baksın İstersen Engelle Seçim Senin...
0BeğenmedimŞikayet
Kayseri_erciyes ()Dostum sayfayı geriyorsun burda insanların kaybı para ile ölçülüyor oyun oynamıyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Sinay57 ()Güzel kardeşim ne var bu ankette anlatır mısın anket yapmış sonuç bu cikmi yüzde 69 GAP beklemiş niye böyle boş muhabbetlere girip insanların kafasını karıştırmaya calisiyosun rica etsem işine baksan
0BeğenmedimŞikayet
SİVEREK ()GAP diye diye milleti perişan ettiniz be... bu yorumu benmi yaptım.
Bu yorumlar gibi onlarcası var daha...
Gümüş için Selma5377 yorumu (4 hafta önce)
İyi geceler. hayırlı kazançlar ve gaplar. Gam olmasın GAP olsun.
https://altin.in/selma5377/118
0BeğenmedimŞikayet
SİVEREK ()Ons teşvik paketinden sonra 50 dolar olacak imasında benmi bulundum, alttaki yorumu benmi yaptım ?
Gümüş için Selma5377 yorumu (4 hafta önce) Cevap yaz
1980 de 55 dolar mı. 2011 nisanda kaç idi. 50 dolar
https://altin.in/selma5377/119
0BeğenmedimŞikayet
Erkn79 ()Kardeş biz de o değerli bilgilerinizden faydalanmak istiyoruz. Bu kavganın kimseye hayrı yok. Size de yok bize de yok. İkiniz de değerli, kıymetli ve bilgili insanlarsınız. Bu kavgayı derhal sonlandırmanızı önemli rica ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
5iva5lı ()Bi halt bilse paylaşcakda bilmiyorkı işi gücü kopyala yapıstır 2 aydr dusucek diyo ona uysak hala tl deydık üzerine kaçkere al sat yaptık o hala düşcek diyor sallamyın cok
KURALSIZ_25 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SİVEREK ()Bu anketi benmi yaptım ?
için Selma5377 yorumu (5 hafta önce)
Günün en önemli anketi. Teşvik paketinin temsilciler meclisinde kabul edilmesi sebebi ile onslar pazartesi gecesi 02:00 da açılışta yüksek mi açar , düşük mü açar.
69%
GAP yukarı yönlü açar
31%
GAP aşağı yönlü açar.
Toplam 586 oy kullanıldı ve anket sonucu kesinleşti
https://altin.in/selma5377/122
0BeğenmedimŞikayet
SİVEREK ()Az kaldı hocam. Haklisiniz ve hepinizden özür diliyorum
KURALSIZ_25 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KURALSIZ_25 ()Usta sen neyin peşindesin tamam sen kralsın herşeyi iyi biliyorsun alemde teksin.. ne onur abiyi ne seni takip ediyorum sadece gına geldi bilgi paylassan bizde nasiplensek daha iyi olmazmi
0BeğenmedimŞikayet
SİVEREK ()Ben 5 hafta önceki olayları söylüyorum, adam 5 ay öncekileri delil olarak kullanıyor. Ne günlere kaldık ALAHIM...
0BeğenmedimŞikayet
SİVEREK ()Neden engelledin diye sorarlar adama ?
:)))
-1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()@SİVEREK üyesi yorum arayıp bulmaya çalışmasın. Baksın bu alt yoruma. Ons kaça çıkmış sonra araştırsın. Millete yanlış algı vererek karalama yapmaya çalışmasın.
1BeğenmedimŞikayet
scorpio ()Meyve veren ağaç taşlanır abi
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Siverek üyesinin tarafıma attığı iftira ve 50 dolar beklemediğimi söylediğimi iddia ettiği yoruma cevap olsun alt grafik. Uzun vade orta vade kaç aydır yıldır, ingilizce ay adlarını anlayıp, grafikte ne zamana baklediğimi hizalayıp anlama kabiliyeti varsa baksın ve birdaha benim hakkımda iftira yorumu yazmasın.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bende 65-72 arasi bi tepe bekliyorum. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()@LosAnarquista60 alt grafikler.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Alt grafiklerde öngörüm dahalen devam etmektedir.