Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (73)
0BeğenmedimŞikayet
Erdgn79 ()Hocam bugün yön belli olur demişiniz , ama bugün ve yarın ABD kapalı yanılmıyorsam , ons yatay seyreder gibi , sonuçta piyasalar ABD yön veriyor , inşallah yukari doğru kırılırsa terste kalan arkadaşlar bir an önce düzlüğe çıkar... ytd
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayşegül_81 ()Selam hocam dananın kuyruğu derken? yükseliş ümit edelim mi? gümüş için de geçerli mi tersteyim hocam
4BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Sıkıntı yok kardeşim, zarara satmana üzüldüm inşallah alttan alım fırsatı verir, neticede nasıl olsa yükselecek, biz yukardan alanlarda biraz fazla beklemiş oluruz, otobüs yolcu ile dolunca her durakta durmak zorunda olmadan hedefe ilerler.
sadettiin88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Aşağı yukari kitaplarinin buyuk kismini okudum guzel harika eserler
mknnky için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Onu okudum
0BeğenmedimŞikayet
mknnky ()Pardon kitabın adı gün olur asra bedeldi cengiz aymatov un
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Hangi kitabi
0BeğenmedimŞikayet
mknnky ()O kitabı okudun mu
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Tobo da 491 hedeflyor sayin hocam
0BeğenmedimŞikayet
Lal87 ()gram altında düşüş mu yükseliş mi bekliyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()yok canım anladım ustam bi espri yapmak istedim yani malum 1 aya yakında solucan durumunda gram altın o acıdan KIRDIYSAM ÇOK ÖZÜR DİLERİM
bu arada 5000$ haricinde tum altın ve dolarımı bozdum sabah
ocaga kadar uzak durucam o zaman bakacam yoluma
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()TOBO var, Elmas formasyonu da var, ancak elmas formasyonu oluşumu daha önce gerçekleşir kırılma noktası açısından, elmas formasyonu hedef 491; X sevyeleri yaklaşık, yukarı yönlü kırılma gerçekleşirse.
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Dana burda bir tabir, Elmas formasyonu.
sadettiin88 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Elmas formasyonu yukardan düşüşle başlayıp bir taban oluşturduğu için yukarı kırılmasını bekliyorum. Zaten hedef olarak işaretledim grafikte, pembe çizgi ile.
Blue06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre7756 ()beklenen dusus mu gelıyor ustad
0BeğenmedimŞikayet
Abant ()Hocam bugün yön belli olacak sanırım
0BeğenmedimŞikayet
domino ()Yüksek ihtimal aşağı doğru kopacak
0BeğenmedimŞikayet
Dinar_dinar ()Selemun aleykum muhterem tarbaz 380 alinan altin icin tavsiyenize ihtiyacimiz var. hamdolsun Vade sorunumuz yok. tesekkur ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Mimarsuat ()E birazda yorumla sana zahmet
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Emeğiniz içi çok teşekkürler hocam Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
Blue06 ()Sayın hoam damanın kuyruğu yukarımı aşağıyamı kopacak rica etsem tşk
0BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()Artık danadan çok yerde sürünen solucana benzemiş bu ; ))) sabah ne var ne yok bozdum 5000 altın zarar 1200 tl dolardan kar 3800 net zarar ile cekemem bu kobra kalktı mı uctu mu
0BeğenmedimŞikayet
emreberk ()ne güzel kazanıyorduk ne oldu bu kura
0BeğenmedimŞikayet
emreberk ()batdı balık yan gider
0BeğenmedimŞikayet
Cemal6900 ()Hangi tarafa kopacak üstad?
mertşkr24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mertşkr24 ()Nedne hocam
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Onu bilseydi zaten yazardi, bugun bekleyip gorecegiz yukari mi asagi mi oldugunu
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Hocam lütfen bizi bilgilendirirseniz sevinirim
Dananın kuyruğu aşağıya mı kopacak
Yoksa yukarıyamı
Cevap verirseniz sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Nigdeli hocam sanki grafigin ucunda tobo oluşumu var gibi bizi soyle 500 lere 490 lara taşıyacak , bi bakabilir misin
0BeğenmedimŞikayet
mustafa2127 ()Nasıl kopacak biraz açıklar mısınız @tarbaz5101