Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (72)
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Cansın başkan bayadır bu anı bekliyoruz
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()haberleserız, tıger ınsallah hele bı bekledıgım dırenc ustlerıne gelsın bakacaz ınsallah
Tigerrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Başkan 6 dan çıkıp alttan alsak mı ne dersin bi sinyal versen. Al sat demezsin ama çok bekletti acık para kazansak
0BeğenmedimŞikayet
Nuri5 ()Güzel abim benim yükseliş başladı diyebilirmiyiz:)
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()yıldızlar profılden kapatılabılıyor kardesım, benımkı kapalı, tesekkur ederım ılgınız ıcın
Adaletsiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()cevap için Tsk ederim. iyi calısmalar. hayırlı kazanclar
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()usta mrb sizin puanımız baya yüksek yanlız neden yıldızınız yok
bu arada çalışmalarınız için teşekkürler
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()o dusus degıl duzeltme olur, dususler kar satısları verı ve haber kaynaklı olur, cıkısın bır kısmını kar satısı olarak verır,
yanı o denlı dusus gormuyor, ancak kar satısları olacaktır,5,98 e dıkkat cekmıstım mesela, onun gıbı
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Slm ustad . yüksek ortalama ile kalmadınız umarım . Suanki durumda 6.30 6.40 civarına gelip 2.3 gün içerisinde sonrasında bir mesala 6.40 tan 5.12 kadar düsüs beklentiniz varmıdır?
0BeğenmedimŞikayet
osman_d_ ()Kardeşim iyi geceler uykunu kaçırayım mı?
Gümüş ons 2011 de 50 dolar yolculuğuna başladığı yerde senin kadar grafik bilgim yok bir incelermisin? rica etsem Temmuz ayında da aynı yerden yükselmiş
0BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()Erken gel:))
7BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hayırlı geceler,
Acılısta gorusmek uzere,
ALLAH a emanet olun...
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()Gümüş için 66vip yorumu (1 gün önce) Cevap yaz
Konu: 66vip-
Gram altın 90 lire tl bazında,150 dolar ons bazında dusmus,
Gr gumus 1.20 kurus dusmus yanı %15 cıvarında bır dusus yasamıs metaller var.
Bu dunya ortamında pande mı devam ederken, ası haberlerıne pıyasa yavas yavas alısmısken, tesvık beklentısı varken, vs gıbı daha cogaltılacak faktorler mevcutken, bu oranda dusmus maldan korkulmaz, belkı %1-2 lık hareketler olabılır ancak genel anlamda 5,90 gumusun ve 460 gr altın altındakı rakamlar alım fırsatı parcalı olarak degerlendırılmelıdır dıye dusunuorum.
Sahsım adına soyledıgım rakamlar altında alımlarım tamamlandı, artık ufak hareketlere takılmadan beklemeye gecme zamanının geldıgını dusunuyorum.
Bu gunku verıler onemlı takıp edılmelı, zaten acıklandıgında etkısını hep bırlıkte gorecegız, ya bıraz daha sarkma yaptıracak yada artık dıplerde oldugumu onaylayacak kadar etkılı verıler var ızlenmelı, verılerı paylastım profılımde var.
SAYGILAR...
Ben hala olumlu dusunuyorum,1 gun once paylastıgım yorum.
https://altin.in/66vip/3
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Guzell sonuç cikmis, paramızı kimseye kaptırmayız, insaAllah:)
8BeğenmedimŞikayet
66vip ()Anket sonucu;
Ankete 553 oy kullanılmış,
Elinizdeki emtiayı ne zaman degerlendırısınız sorusuna
% 10 Aldıgım rakama geldıgınde
% 90 Kar etmeden asla satmam secenegı ıle sonlanmıstır.
Bu sabrımızın henuz tuenmedıgı, elımızdekılerı kımseye kaptırmıycamız sonucuna varılmıstır.
Katılımlarınızdan dolayı tesekkur ederım...
7BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bu gun takıp edılmesı gereken 3 onemlı verı;
14:00 TRY Para Politikası Toplantı Özeti
14:30 EUR Avrupa Merkez Bankası Para Politikası Toplantı Tutanaklarının Yayınlanması
15:30 EUR ECB Para Politikası Duyurusu
1BeğenmedimŞikayet
yusuf796 ()Emegine saglik allah razi olsun
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Yani beklenti düşüş mü satmam lazım bugün 9 kiloya yakın ortalamam 6460
11BeğenmedimŞikayet
66vip ()BU GUNKU ONEMLI VERILER;
O zellıkle 16:30 verılerı takıp edılmelı,
05:00 NZD RBNZ Yöneticisi Orr'un Konuşması
16:30 USD Çekirdek Dayanıklı Mal Siparişleri (Aylık) (Eki)
16:30 USD Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYİH) (Çeyreklik) (3. Çeyrek)
16:30 USD İşsizlik Haklarından Yararlanma Başvuruları
18:00 USD Yeni Konut Satışları (Eki)
Belirsiz gbp Sonbahar Tahmin Duyurusu
18:30 USD Ham Petrol Stokları
22:00 USD Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) Toplantı Tutanakları
Daha oncekılerde onslara yon vermesı acısından çok onemlı oldugunu dusundugum ıcın hatırlatayım ıstedım,
Takıpte olunmalı onslara etkılı olacak
1BeğenmedimŞikayet
dewaju ()@66vip teşekkür ederim sevgili hocam ellerine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()kaleminize saglik
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()ons degıl gr tl alım satımıy yapıyorum, ons ve usd benım ıcın gr tl dekı sadece gosterge, ons ve usd yı elımdekı gr tl acısından kontrol ederım dost, bırı ınmıs dıgerı cıkmıs benımle ısı yok ıkısınıde al sat yapmıyorum, hangısı etkı ederse etsın gr tl sonucu benımle ve sıtedekılerın yuzde 90 ı ıle ılgılı.
yanı netıce aldıgım mal neyın etkısı ıle olursa olsun durumu benı etkıloyor vesselam:)
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ons ne zaman yükseldi ya hu %15 ben dedikden sonra gram için diyorsan onada azık daha sabır dostum oda gelir :)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()yuzde 15 lık yukselısten sora tabıkı tamamlayacaktı:)4 ayda verdıgını aldı alması dogaldı sen bır dalga gerıden geldın cayı hak etmedın ama caylar feda olsun.
dayanaklı her yorum bastacıdır ve saygı duyulmalıdır.
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()şuan daha yükseliş görmüyom o ema da tutunmaya çalışan bir fiyat görüyom :=) tepkinin boyutuna bakalım hafta kapanışı gelsin de yeni parola bulalımm :) 200lük bitti çayı ısmarlarsın artık ..
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()nakit yok hocam... hadi inş... sağolun..
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Unut o emayı artık degıstırelım bence:)yukselıs gosterırken bıle once dusus gosterıyon ıyıce adın selalecıye cıkacak:)
Ben tamamım eskıler bılır bunun ne anlama geldıgını, sen yenı bı parola bul eskı dostum:))
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()tam ema da dostum fiyat, parolayı degiştircekmiyiz bakalım ileriki günler içinn :=)
1BeğenmedimŞikayet
Caylak3572 ()Hocam hem teknik analiz hemde bizim gibi acemilerin anlayacağı gibi yorumladığınız için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()Emeginize saglik