Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
0BeğenmedimŞikayet
Nurnasip ()Nur Allahaşkına @66vip nereye gitti şimdi. Siz bari bişey diyin. Eskisiniz nazınız geçer. Üzdü böyle:((
Nur_71 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mamac ()Adamlar ağzı ile like istiyorlar :))) Böyle tiplemeler var :))) Yıldız meraklısı :))) Sanal yıldızı ne yapacaklarsa :)) Reel hayatında başarılı olamayınca sanalda başarılı bir grafik çizip içindeki boşluğu doldurmak isteyen tipler :))) Bana da yıldız vermişler umurumda bile değil. Kullanmıyorum bile. Adamlar yıldız almak için like dilenciliğine çıkıyor. Bu sataşmalarının sebebi like toplamak :)))
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
Tekmami için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Aleyküm selam iyiyim tşk ederim sen nasılsın
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Selam nasilsin
Siyahsancak_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Birden fazla yan hesapları var
1BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Paramı veriyorlar burada neyin rekabeti bu? Madalya takılıyorda bizimmi haberimiz yok?
Nazende00 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ccc6666 ()@66vip hocam sessiz sessiz takip ediyordum şimdi gümüş sayfasına yazdığınızı gördüm çok üzüldüm. paylaştığınız bilgiler çok kıymetlİ.
0BeğenmedimŞikayet
yusuf796 ()Hocam sizi tekip eden sizin soylediklerinizi dikate alanlar icin yine yapmazmiainiz acaba aynisindan
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Hastalıklı ruh halleri ile baş başa bırakıp görmezden gelmek en güzeli ;)
mamac için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()Çalışmalarınızı taktir ediyorum takip deyim hocam
1BeğenmedimŞikayet
Nazende00 ()Yan hesaplardan karalama olabilir çünkü burada cok rekabet var.
0BeğenmedimŞikayet
mamac ()Hasetlik, fesatlık, çekememezlik, kıskançlık , mazoşiştlik, başkasının zarar görmesinden haz alma, psikolojik sorunlu tipler.
0BeğenmedimŞikayet
Gözlemci_77 ()Mrb 66vip iki Aydır bu siteyi takip ediyorum. Bence bu sitenin siz ve sizin gibi donanımlı insanlara ihtiyacı var. Bir kaç kendini bilmez yüzünden benim gibi bu işlerde acemi arkadaşların sizlerin yardımınıza ihtiyacımız var. Boş verin onları meyve veren ağaç taşlanır.
0BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Anlamadığım bu durumda çıkarları ne oluyor? En güzeli tünne deyip geçmek
mamac için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mamac ()Aynen öyle @Tekmami . Kim iyi niyetle çabalıyorsa birileri kasıtlı olarak saldırıyor. Bu yüzden kaç kişi hesabını kapattı. Mesnetsiz, desteksiz sallayanlar, milletin zarar etmesi yönünde öngörüde bulunan tiplerin bence yan hesapları bu sataşanlar.
0BeğenmedimŞikayet
Kocaeli ()Keşke yazsanız alış satışları
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Allah gönlüne göre versin
0BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Bu sitede boş yapan adamlara ses etmiyorlar ama; işe gerçekten yarayan adamları susturmayı başarıyorlar. Bende çogu kez bu tufaya düştüm artık takmıyorum veriyorum cvplarını ve engeli basıyorum. Görmezden gelin bu tipleri, bak onca sevip sayan güzel dostluklarınız var burada ;)
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()meyve veren ağacı taşlarlar kardeşim... bu böyledir... ama hayır duaya inanıyorsa bize yardımcı olan kardeşlerimiz... gelen taşları görmezler diye düşünüyorum... çünkü o dualar taşların önünde siper olur zaten... İnş. @66vip kardeşimiz ve diğer yardımcı olan bütün arkadaşlarımız olaya bu açıdan bakarlar...
Midland için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Midland ()Orta ve alt seviye yatırımcı için şuan al- satı çok sakıncalı buluyorum abi.. alış- satış rakamını verirsen tabiki çok dua alırsın ..5 tutar 1 tutmaz linç olursun o da ayrı mevzu.
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Abi sen alım satımımı yazsan varya ne dua alırsın da yine alıyosun dua ama işte kurunun yanında yaşta yanıyo hesabı bizde yararlanamıyoruz malesef grafikten anlamaya çalışıyoruz ama oda yeterli olmuyo satış yerlerini alım yerlerini kaçırıyoruz :( neyse abi hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Ustam böylelerine fırsat vermeyin lütfen grafik bilgi paylaşımı yapan ustalarimiz sessiz kalınca sitenin hali ne olur siz onlar için değil takipcilerinizin hatrina devam edin lütfen sevgi ve saygılar
0BeğenmedimŞikayet
mamac ()@66vip üstadım, gereksiz laf atan birilerine kızıp siteyi yanlız bırakma. İyi niyetli arkadaşlar kenara çekilince siteye başkasının zarar etmesinden haz alan sorunlu tipler meşgul ediyor. Lütfen hocam pes etmeyin. Sizin çalışmalarınızı, özverinizi gören insanlar size laf atanlara yeter. Size laf atan kişilerin gözleri kör, akılları bir karış havada olmalı.
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()Slmlar kardeşim... sizin sayenizde yolunu bulan ve size hayır dua eden kardeşlerinin hiç mi hatrı yok Allah aşkına... Hayır duası diyorum... Neden sataşan insanlara takılıp da böyle bir kazançtan mahrum kalmak istiyorsun. Anlamıyorum... Takdir tabiki senin... Ama aması var işte...
10BeğenmedimŞikayet
66vip ()Arkadaşlar;
Eskıden aldıgımı sattıgımı alım noktasını satıs noktasını bıle yazardım, şimdilerde grafıklerde genel yon ve onemlı destek dırenclerı paylasıyorum, eskısı paylasım yapmsak demek lınc olacaz.
Bu gun bıle al- sat verdı ALLAH bereket versın, keske ortam musaıt osa her harekette bırlıkte kazansak ama bu yaklasımlar gereksız elestırıler ve anlamsız cıkıslar yuzunden kazanırken acık acık yazdırmıyorsunuz sagolun.
Tabı bız ıslemımızı yapıyoruz yanı bıze zarar vermek ıcın yaptıgınız yorumlar bıze hıc zarar vermıyor tam aksıne zarar cesaret edemeyen yada anlamayan sızlere.
Genelleme olmasın tabıkı ıstısnalar var sagolsunlar.
Bıraz sessız ıslem yapıp uzaktan ızleme zamanı geldi, kasıtlı olarak satasan, ınsanlara zarar ettırmek ısteyen, faydalı olanları yıldırmaya calısanlar,
AZMİNİZ İÇİN VE BASARINIZ ICIN SIZI TEBRIK EDERIM.
Kazancınız bol kararlarınız isabetli olsun.
ALLAH'a emanet olun...
1BeğenmedimŞikayet
mamac ()Emeğine sağlık @66vip
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()@Yusuf_B_
alt yorumda detaylar var kardesım.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerinize sağlık, teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Teşekkürler güzel çalışma emeğinize sağlık