Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0898 15:24:12
EUR 37.4611 15:24:12
USD 34.3480 15:24:12
ALTIN ONS $2741.7100 15:24:12

Grafiği gönderen: hakan7038

Her birey kendi riskini alır.Sorular üzerine tekrar yayınlıyorum.

Yorumlar (16)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Nur_71 ()

Emegine sağlık kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

Ercumentt ()

Hocam 368 den aldıgı gramlamı 540 da çıkmadım şimdi bu iniş stres yapıyor tamamını yada yarısını bozup alttan alıp gram arttırayım mı yoksa pozisyonu korumaya devam mı edeyim risk bana ait olmak şartıyla görüşünüzü söyler misiniz teşekkür ederim.

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Ben teşekkür ederim kardeşim, hatırımızı var sayıp okuduğun için. Sevgiler hürmetler.

Dolarcı_1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dolarcı_1 ()

Bende okudum dostum eline Emeğine sağlık Tesekkurler

0BeğenmedimŞikayet

Polat3458 ()

Bakayim abi

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Sen içerdeyken. Hafta sonu Murat5635, Nur_71, Faruk_2525, ons ile ilgili senaryo yazmıştım. Okudun muydu Polatım.

Polat3458 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

®RiSK ()

Eyvallah bekleyelim bakalim

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Kardeşim, dolar desteği olmadan şu anda zor. Ons ya biraz daha aşağı inip iyice nefesini tüketip yukarı tepki verecek, ya da buralardan tepkisini yukarı verecek dönüp tekrar deneyecek. Saatlik ve dört saatliklerde artık rsi de dibe yaklaşıyoruz. Sevgiler saygılar.

®RiSK için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Polat3458 ()

Allah razı olsun abi seninde bereketli olsun gümüşten 704 çıkmıştım bn

0BeğenmedimŞikayet

®RiSK ()

Baskan gumuste alim noktasi nereyi secelim ortalama dusurcem 5.70 5.80 gelirmi

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Bereketini gör kardeşim. Ben gümüşteydim, pik yaptığında çıktım. Gramda 464 rakamı önemli. Dolarda 7.87 rakamı önemli. Ons da bu saatten sonra her rakam önemli. (grafikte yazdım zaten. Sevgiler saygılar.

Polat3458 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Polat3458 ()

Abi hoşgeldin sterline bugün füze attım sabah al akşam sat

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Teşekkür ederim kardeşim, sağol varol.

Davut19 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Davut19 ()

Eyvallah kardeşim emeğine sağlık

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Aziz dostum Allah razı olsun. Hayırlı geceler dilerim.

HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HARPUT ()

eyvallah dostum emegıne yuregıne saglık

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum