Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Once yukselmesi lazim en kotusu 1801 degmesi lazim. Ytd daha sonra dusecekse sonrasinda dusus olma ihtimali var ama dusmeden once bir cikis olmali eger cikis olmadan duserse 1743 kirilmaz gibi geliyor ordan sonra da yukselis trendine donebilir. Onu zamani geldiginde soyleyecegiz insallah. Ytd
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bu sefer ben ons yazdım. Sen TL acıklamasını sen yap artık :)
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@LosAnarquista60 hocam . bir rakam yazdın . inanamıyorlar bak . şimdi acıklama yap bakalım:) . ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Tl hesabini yazmazdim ama sizin icin yazdim siz tl diyorsunuz sonra bana soruyorlar hocam o ons gelirse kac tl olur diye :)
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Sağolasın hemşom
Yıldız sevmiyorum
İsteyen varsa günlük 3 like verebilirim yıldız alsın diye ciddiyim
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
Benim_ciğerim_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Yapmayın ya hocam gecenlerde bile ons tban yaptıgında düsmedi fiyata
Kaldıki bu dolar kuruyla nası düşer bi izah erermisiniz
1BeğenmedimŞikayet
Benim_ciğerim_ ()Hemşom ilk yorumumu okudunuzmu
Destek olalım ki alasınız yaldız
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Selam hocam once 1800 bekliyoruz olursa
Sonra düşüş degilmi
Bu 1800 yakın olursa gr gümüş ne olur ytd olmadan rica etsem yarin talimat vermeyi düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
sabır ()1803 görür 1850 görür o zaman 1640 lari konuşurum hâlâ 18** lere değmedi . 1798 sondu galiba oradan düzeltmeye giderim derse düzeltmesi sert olur derim
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Sağolasın kardesim . yaldız derdim yok gercekten. Önemsiz birsey. Burdaki yaldızlı ustalar gitmesin yeterli . yorumlarına bakıyoruz . görmediğimiz birsey olursa gösteren oluyor . tek istegim odur . iyi kazanclar.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()senin şahsi düşüncen ne dersen eğer ben bi 18xx yakacagini dusunuyorum dusecekse oralara ondan sonra dusmeli :)
Sunu da soyleyim sen eger 22.8 e duserde alirsan ve aldigini 24.2 de satmazsan sende terste kalabilirsin :)) ytd
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Olsa dükkan senin hemşom:)
Benim_ciğerim_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Benim_ciğerim_ ()Açıverirsen olur:)
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Sana yıldızlar alacam dostum :) hemde 3 ü bir yerde:)
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Dostum Allah tan yıldızımız yok :):)
İyiyiz yine
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Wowww bak bilen nasıl konusuyor. bu @LosAnarquista60 harbiden iyi matematikçi . eline sağlık kardesim . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Hay ağzına sağlık be hocam
Ytd olanından
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben telafuz edeyim sen yorma kendini :) altin ons bu hafta 17760 in altina inerse ve 1743 kirilirsa gumus ons 22.8-23.6 arasina altin ons 1693-1707 arasina kadar dusebilir. :)
Gumus tl de 6.05-6.35 araligina kadar dusebilir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Edin edin tabi; )herkes kendi hur iradesi ile karar verebilir ister alır istemezse bekler..
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Sen telafuz et dostum :)sana zahmet
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Hocam 7.10 dan nereye gider:)
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Edın edin boşver in kim ne derse desin
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Senin takipcin cok dikkat et . :)
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Değil mi ben telafuz etmeyeyim hocam :)
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yukarıda 27.13 var ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Gunlukte 23.70 rakamı var ornegin . ytd vur hesabı yap.
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Sayın yıldız bence siz telaffuz ediniz gördüğünüzü
Söyleyınız inanan inanır inanmayan kendi bilir kimse kimseye al veya sat demiyor klavye herkesin kendi parmakları ucunda dileyen dilediği gibi kullanır
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Lab_Tek_44 hocam fazla rakam telaffuz etmeyelim suanlık .
6.80 dan 5.40 dusen gumus
6.50 den 5.37 dusen gumus .
7.02 den 5.97 dusen gumus .
6 83 den 6.48 dusen gumus
her yerden 7.10 gider . ytd
1BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Ben teşekkür ederim saolun.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim. iyi kazanclar.
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)