Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Gümüş 6.80 altı zor çok fazla alıcı bulur bu seviyesinden
Yeniden yükseliş içine girer
Sanal paralar da gümüşe kayarsa artık 6 lı rakamlar Hayal olur
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Guzel hesaplar . ytd.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İhtimali olan bir rakam . doları biraz arttırabilirsiniz . ytd
NEW_GOLD için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Inşaallah önce yükseliş okur da sonra dip gelir peşine bizde satıp alttan alabiliriz inşaallah diyelim nasibimizde ne varsao
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NEW_GOLD ()Merhaba çok dikkatimi çekti çizimler grafikler analizler.7.10 dönüşü 23.70 dolar bazlı 8.00 alındığı zaman 6.09 civarı yapıyor beklenti bu yönde doğrumu anladım?
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()Yok canım maalesef alamadım :((
Beste için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinay57 ()Hocam tehlike gectimi sizce
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@LosAnarquista60 buda 1 ay önceki yorum . ytd üst yazısınıda okuyabilirsin . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Serra16 ()Hocam sıze zahmet o gemıye bızıde atıverın eger düşüş öngörünüz biterse denize düşüp bogulmayalım alım yapınca yaparken vs. Haber verırsenız sevınırım
0BeğenmedimŞikayet
ChevronOmaha ()Bimukabele güzel düsunceler icin
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Yok ya ben diyorum bana tl sorman ama soruyorlar :) hep sizin yuzunuzden ben size diyim :) ya rakamlari da atamiyorum ber seferinde gumus ons nburdayken dolar nerde olabilir diye hesap yapiyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@LosAnarquista60 sen işi buldun. allah kolaylık versin kardesim.
sanatsanat için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Simdi kardesim iste diyelim ki 7.8 geldi atiyorum :) altin ons once 1832 nin altina inmemesi gerekiyor :) eger inmezse yukari tepki verirse ordan yuzde 50 alirim ben. Daha sonra baktim dusmeye basliyor ve 1770 in altina indi. Ozaman ilk yukari tepki de gumus onsu komple satarim. Ve 19.8 de yada 18.6 da alirim. 35-39 gelene kadar 5 6 ay ekrana bakmam ytd :)
sanatsanat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sanatsanat ()merhaba :) peki 7,30 dan veya 7,80 den satıldığı zaman kaçtan almak gerekir ? . 7 ,10 ve 7,40 iyimi acaba?
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Gidisata gore ben zaten cikabilecegi donebilecegi yerleri belirtmeye calisiyorum ytd olmadan o siralar da bakip izlenebilir.
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Amin ins hepimiz icinde
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Tm takıp edicem ins
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Bereketli olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Yani burasinin gelmesi mayis ilk haftalara anca denk gelir diyelim. Dusus olmazsa. Bu hafta ici gelmez diye dusunuyorum. 7.3 7.5 arasi max olur gibi bu hafta ytd
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Bu açıklamanız cok iyi oldu teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben cok temkinliyim bakma maliyet 5.8 dolar kaynakli cikis oldugu icin dolar kasmam lazim az 25.2 de aldim 25.5 maliyet diyelim 27 28 arasi bi yere gelsin ki 500-800 dolar kar yapayim. Onun icin bekliyorum. Ilk 26.6 da satacaktim dedim donerse dersteyken alamayiz 1 ay almak icin bekledik yine aynisi olmasin :) satamadik o yuzden
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()7.7 ve 7.84 düşüşten öncemi gelir
Inş buralar gelirse cim guzel olur hocam
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Dedigimiz degerler gelirse merak etme direk satabilirsin kimseye sormadan diye dusunuyorum :) 7.7 ile 7.84 falan yapma ihtimali var. Orasi gelirsede satis yapmak gerekir. Ytd yinede
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()O yüzden temkinli olmak kazım hocam
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Aman hocam bizi unutmayın etiketlermisiniz bilmiyorum nasil yapsak
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Beklemek birsey degil de firsatlar cok kaciyor ona sinir oluyorum :) duzeltmeleri falan cok umursamiyorum mesela 27, x onstan alsaydim gumusu hep terste olacaktim cunku ben dolar parite yaptim :)
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()İnş hocam kalmayız
Kalsakta bekleriz
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Ben senin nicki görünce zaten mutlu oluyorum canım kardaşım
ChevronOmaha için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Actim engeli simdi
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bence de haberleselim yonumuzu dogru bulalim :) yoksa balinalara yem olup terste kalmayalim. Ben terste degilim de insallah kimse terste kalmaz.