Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
Acmi_hnm ()Çekilmeyecek mi artık 23.15 altına düşmedi diye
_LegendComeBack_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acmi_hnm ()Full dolar alacağım
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Net degil ama 23.6 yi gecerse evet diyebilirim. Hafta kapanisini bu seviyelerde yaparsa olumlu.
22.78 altinda hafta kapanisi yapmadigi surece yuzde 51 min 24.2 gelebilir. Ytd
veysi2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
veysi2121 ()Tşk ler şimdilik önü açık gibi değilmi 24 20 ye kadar
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()24.2 24.3 1. Riskli bolge. Burayi gecerse
24.8 25.12 2. Riskli bolge. Burayi da gecerse
25.66 26.08 bana gore kesin dusus yeri daha ustu simdilik yok. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Bende 6.13ler gördüm alamadım çok büyük pişmanlık. ama bundan sonrası daha iyi olucak insallah
Keremini için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Hafta kapanisi gormeden birsey demek dogru olmaz ama benim gordugum dondu hafta kapanisida olumlu olabilir. Ytd
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
veysi2121 ()Risk neresi acaba
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Peki şu nasıl olur? Dolari olumlu olan bir emtiaya çevirerek ikisinin çıkışıyla satmak. Örneğin platin olumlu ise platine çevirmek?
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Sat diyemem ama riskli yerleri soylerim. Satip satmamk kisiye kalir
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Panik piyasada yapacaginiz en son sey olsun. Aldin dusuyor mu cok takma illaki bi ara geri cikar ama dogru yerden alirsan.
Halka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Keremini ()Abi sevindim o zaman zarar yoksa. Parcali alirsan duserse ekleme yaparsin abi. Bende 22.900 lere dustugunde kacirdim alimi.
Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Allah yolunu açık etsin :)
LOVEROSE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Hocam kırdı diyebilirmiyiz
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Benim oyle bir beklentim yok. Ihtimali yazdim sonra 7.3 den alip 2 yil terste kalanlar gibi olmasinlar diye
Arslan3311 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
veysi2121 ()Usta gümüş için ne düşünüyorsun kaçta satalım gümüş elde war 25K
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Evet suan ki goruntuo
Acmi_hnm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Yok ben dolar satmiyorum mayis 6 dan beri elimde. 2 yildir gecen sene kasim ayindan kasim sonuna kadar yani 7.7 olana kadar elimde dolar yoktu geri hep dolar var dolar yoksa altin gumus ytd
0BeğenmedimŞikayet
ftaskaya ()evet terste kalan kiiler çok bir kısım bizde terste kaldık .. yükselsin gümüş ama dolarla değil..
NİYAGARA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Tamamdır. Yinede 9.34 veya üstü diyelim. Ben panik yapıyorum fazlaca. Tecrübeniz den yararlanmak isterim.
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Zarara satmadım ama 22.77ler gelirse daha karlı alim satım olsun istedim. siz inşallah çok kârlı satarsınız.
Keremini için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arslan3311 ()Üstat merhabalar faiz artışı bekleme bence %25 1 baz puan inebilir %75 sabit kalır bakıp göreceğiz elbet bu benim fikrim. Sağlıklı bereketli günler...
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Mesela 9.19 altina inmedi 9.28 i gecti o zaman 9.55 9.62 arasi beklerim 9.5 de baktim gecemiyor manuel satarim . Ytd
Halka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Emri iptal ettim kardesim haftasonuna giriyoruz diye. Haftaya geri cekilmelere bakarim. Duruma gore cok riskli gorursem 9.19 a tepki yapar haftaya orda satarim ama haftasonu gap falan riskine karsi emirleri siliyorum ben
0BeğenmedimŞikayet
Acmi_hnm ()Siz satmadınız ama hala
0BeğenmedimŞikayet
Acmi_hnm ()Ne kadar bir gerı cekılme 8.98 e kadar mı
0BeğenmedimŞikayet
NİYAGARA ()Uyanırız inşaallah, aylardır beklemiyor muyuz 7 ve üstünü?
ftaskaya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Ben haberlere bakmak teknik de sadece geri cekilme goruyorum. Haberlere hic bakmiyorum. :)
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Kaç gibi mesela?
0BeğenmedimŞikayet
veysi2121 ()Usta dolara sat kaçta emir verdin komple çıkıcan