Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
0BeğenmedimŞikayet
okan_20 ()Abi o kadar güzel bir yorum olmuş ki, ağzına sağlık çok iyi analiz bence
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fırat12 ()Sağolasın abim biraz daha bekleyen tl var Mart ayına kadar tavsiyen varmıdır bişeye yatıralım bingöle selam
KOCAK0203 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Aynen abi
440 lar dediler zarar kes yapan beklemeye durdu gelilen nokta ya bak.
0BeğenmedimŞikayet
KOCAK0203 ()Merkez bankası haberine göre gardını al kardeşim acele etmemeni öneririm sürekli takip etmen gerek piyasayı
Fırat12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fırat12 ()Sağol abim Bingöle selam peki birazdaha nakitimiz var Mart ayına kadar boş yatacak tavsiyen varmıdır
0BeğenmedimŞikayet
Zaaza12 ()Baş üstüne dezam cansın sen
0BeğenmedimŞikayet
KOCAK0203 ()Baştacısınız bende kervansaray tarafı göltepesinden “çan“
Zaaza12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KOCAK0203 ()Faiz haberi pek işe yaramayacaktır kardeşim bende yüklü tersteyim sabırlı olmanı öneririm
Fırat12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zaaza12 ()Aleyküm selâm dezam bingöle selam olsun ben sancaklıyım
0BeğenmedimŞikayet
Fırat12 ()Abi merhaba senin tahminlerin başarılı çıkıyor faiz artırım konusunda bir fikrin var 12 bin tersteyiz
0BeğenmedimŞikayet
KOCAK0203 ()Bende bingölden bol kazançlar diliyorum selam olsun
0BeğenmedimŞikayet
Zaaza12 ()Merhaba evet bingöl kardeşim ama manisada yaşıyorum
0BeğenmedimŞikayet
KOCAK0203 ()Merhabalar Bingöllümüsünüz
0BeğenmedimŞikayet
Zaaza12 ()Hayırlı akşamlar abi allarazı olsun
hayrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Ve aleykum selam zaza hayırlı aksamlar kardesım.
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin
0BeğenmedimŞikayet
Zaaza12 ()Selam aleyküm hayırlı akşamlar abi
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Teşekkür ederim canım bende yolluyorum sevgilerimle
Nurnasip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Sağolasın eyvallah kardeşim eline emeğine sağlık
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()Düzelte biraz derin oldugundan kimsenın yukselecegıne ınancı kalmamıs gıbı, Bu işte once sabır sonra moral şart,
Spekler sabrın bıttıgıne , zararkeslerın basladıgına ve zarardan cıkacaklar hemen ordan satıs yapıp kar beklemeyeceklerıne ınanmadan sabrı tuketmeden harekete gecmezler.
1BeğenmedimŞikayet
Nurnasip ()Bunu kutlamak lazım 3 şekerli kahveyle:)
Nur_71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurnasip ()Hadş inşaallah
Doğrudur doğru:))
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Allah razi olsun emek veriyorsunuz sizi takip edenler inceliyordur böyle haber ilgi çekmezmi))
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()oyle gorunuyor, ama acıklama ve usd korkusu frenlıyor gıbı, balata sıyıracak az kaldı frende fayda etmıycek, benım ılgımı cektı ama pek ılgı cekmedı:)
1BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Ustam bu durumda yükseliş zamanı gelmiş diyebiliriz ben bunu anladim doğru anladimmi acaba))
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hos bulduk @Nur_71 saolasın,
inceleme yaparken cok eskı bır verıyı hatırladım baktım, cok ılgınc dikkatımı cektı.
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Emeğine sağlık ustam teşekkür ederim hoşgeldin sefalae getirdin