Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 08:41:15
EUR 35.9598 08:41:15
USD 34.5492 08:41:15
ALTIN ONS $2717.4500 08:41:15

Konu: LİNK Grafik 16.11.2020

LİNK Günlük görünümde 50 günlük 11.07$'in üstünde şuan pozitif görünümde haftasonu ve dünkü en düşük seviyesi ise 11.8156$ seviyesi yani MA20 seviyesi göze çarpıyor bu seviyenin Altın da günlük kapanışlar yapmadığı sürece 50 günlük MA seviyesine düşüş beklenmemelidir.. 100 günlük MA seviyesinin altında haftayı kapattı 12.21$ bu seviyenin üstünde en azından günlük kapanışlar yapması durumunda adım adım 13.42$ ve en son test ettiği 13.5956$ seviyelerinine doğru gidişatına devam etmesi beklenebilir.. Şuan güncel olarak 4 saatlik grafikte en önemli dirençler 12.50$-12.62$ ve 12.97$ seviyeleridir.. 13.28$ seviyesi ise üst seviyeler için karar yeridir.. Şayet LİNK 11.8156$'in altında günlük kapanışlar yaparsa riskler aşağı yönde uzayabilir.. 9.75$ çift dip bölgesi ve seviyesinden başlayarak 13.5956$ seviyesine kadar uzanan grafikteki FİB seviyeleri ve btc 'nin gidişatına göre takip edilebilir bilginize dostlar..

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

İkrasya_ ()

Tşk ediyorum

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Veli günlükte çok önemli HO'larin üstünde şuan günlükte 12.05$'in altında kapanışlar yapmadığı sürece sıkıntı yok görünüyor ve günlükte 12.21$ civarı önemli destekte mevcut kısa vade de ise sabah BTC'nin satisnyemesiyle birlikte 12.585$'a kadar gerilemiş burası aynı zamanda saatlik görünümde EMA200'e yakın bir seviyedir.. 4 saatlik görünümde 12.75$'in üstünde kaldığı sürece 13.80$'i kırmaya çalışacak bir görünümü mevcut.. 13.80$'in üstüne atarsa yeniden bugün test ettiği 14.26$ seviyesini de hedef alacaktır..

İkrasya_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İkrasya_ ()

@codex hocam link şuan destekte mi dirençte mi

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

@ekal78 daha 2 gün önce LİNK'le ilgili gerekli seviyeleri belirtmiştim, bakilmis olsaydı görebilirdiniz sayfamda ve profilimde genelde mevcut.. Fırsat bulduğumda yeniden değerlendirme yapacağım..

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Ben tşk ederim çok sağolun, Allah razı olsun Rabbim olmayanlara da nasip etsin diyelim inşAllah..

Mavi_masmavi için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Mavi_masmavi ()

Çok tşk ederim emeğinize sağlık. Ayrıca yeni ev aldığınızı okumuşdum. ALLAH gülerek oturmanızı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun. Saygılarımla..

2BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Merhaba, BAT/USDT BİNANCE grafiğine göre ve haftalık akışında cok önemli dirençlerin altında ve haftayı MA50 0.2206$ MA20 0.2503$ gibi seviyelerinin üstünde kalatmasi pozitif ve yukarı yönlü ivmesine devam etmesi niteliğinde beklenebilir.. Günlük grafikte şuan çok pozitif görünüyor ve haftayı MA20 0.1931$ gibi bir seviyede kapatmış ve olumlu şuan bu seviyenin üstünde kaldığı sürece adım adım üst dirençlere doğru gitmesi olacaktır.. 0.2060$-0.2080$-0.2413$-0.2480$ seviyeleridir.. 4 saatlik görünümde ki kısa dirençler ise şöyle, 0.1931$'in üstünde kaldığı sürece 0.1980$-0.2022$ ve üst bollinger bandı hedefi 0.2046$ seviyeleridir.. Kısa vade de maalesef çok fazla beklentiye de girilmemeli altsezon geldiği zaman önemli yükselişler yapması beklenmelidir.. Başka majör koinler tercih sebepleriniz arasında olabilir ve BTC'nin gidişatı etkileyen durumlari yüksektir bilginize, bol kazançlar..

Mavi_masmavi için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Mavi_masmavi ()

Üstadım mrh. Bol kazançlar. Bat coin takip etmediğiniz biliyorum. Ancak Bi bakmanız mümkünse sevinirim...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum