Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
İkrasya_ ()Tşk ediyorum
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Veli günlükte çok önemli HO'larin üstünde şuan günlükte 12.05$'in altında kapanışlar yapmadığı sürece sıkıntı yok görünüyor ve günlükte 12.21$ civarı önemli destekte mevcut kısa vade de ise sabah BTC'nin satisnyemesiyle birlikte 12.585$'a kadar gerilemiş burası aynı zamanda saatlik görünümde EMA200'e yakın bir seviyedir.. 4 saatlik görünümde 12.75$'in üstünde kaldığı sürece 13.80$'i kırmaya çalışacak bir görünümü mevcut.. 13.80$'in üstüne atarsa yeniden bugün test ettiği 14.26$ seviyesini de hedef alacaktır..
İkrasya_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İkrasya_ ()@codex hocam link şuan destekte mi dirençte mi
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@ekal78 daha 2 gün önce LİNK'le ilgili gerekli seviyeleri belirtmiştim, bakilmis olsaydı görebilirdiniz sayfamda ve profilimde genelde mevcut.. Fırsat bulduğumda yeniden değerlendirme yapacağım..
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Ben tşk ederim çok sağolun, Allah razı olsun Rabbim olmayanlara da nasip etsin diyelim inşAllah..
Mavi_masmavi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mavi_masmavi ()Çok tşk ederim emeğinize sağlık. Ayrıca yeni ev aldığınızı okumuşdum. ALLAH gülerek oturmanızı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun. Saygılarımla..
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Merhaba, BAT/USDT BİNANCE grafiğine göre ve haftalık akışında cok önemli dirençlerin altında ve haftayı MA50 0.2206$ MA20 0.2503$ gibi seviyelerinin üstünde kalatmasi pozitif ve yukarı yönlü ivmesine devam etmesi niteliğinde beklenebilir.. Günlük grafikte şuan çok pozitif görünüyor ve haftayı MA20 0.1931$ gibi bir seviyede kapatmış ve olumlu şuan bu seviyenin üstünde kaldığı sürece adım adım üst dirençlere doğru gitmesi olacaktır.. 0.2060$-0.2080$-0.2413$-0.2480$ seviyeleridir.. 4 saatlik görünümde ki kısa dirençler ise şöyle, 0.1931$'in üstünde kaldığı sürece 0.1980$-0.2022$ ve üst bollinger bandı hedefi 0.2046$ seviyeleridir.. Kısa vade de maalesef çok fazla beklentiye de girilmemeli altsezon geldiği zaman önemli yükselişler yapması beklenmelidir.. Başka majör koinler tercih sebepleriniz arasında olabilir ve BTC'nin gidişatı etkileyen durumlari yüksektir bilginize, bol kazançlar..
Mavi_masmavi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mavi_masmavi ()Üstadım mrh. Bol kazançlar. Bat coin takip etmediğiniz biliyorum. Ancak Bi bakmanız mümkünse sevinirim...