Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Profildeki hisselere göz at endeks düşüş bittiğinde onlar revasta olacak geri çekilir iseler egser yazdığımda 6larda ecilc 7 ler de bile değildi
Cacharel için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Cacharel ()Yatırım tavsiyesi olmadan yapacağınız sepeti paylaşırsanız iyi olur hocam en azından değerlendirelme imkanımız olur
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Evet ama önce islemlerimi tamamlamak lazım
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Eggup oluyomu
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Abi öyle deme cola beni yaniltti çok Geldi 56
Taha44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Olmaz Yusuf BIST 30 dan olacak BIST 50 den de var hepsi Yok
yusuf® için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Taha44 ()Kardesim sen isini bilirsin batmazsın
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Tövbe de adam beni batıracak
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Aşağı oynadiginda Hangi kağıtlara oynayabilion mesala illa bist30 bist50 sartmi
Qnbfb bunlara oynayabilionmu alt Pazar oluomu
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Nasio bakalim neymiş o ben Arçelik garan yapmadığıma pişman oldum aç gizluluk işte çok aşırı primli olması beni cezbediyor bunun fazla ömrü kalmadı ama söylemeyim
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Abi endeksin düşüşünü bilmissin ama seçtiğin kağıt yanlış gubrf endekse en dayanıklı kağıtlardandir diorum ya endeks 115 binden 98 bine düşmüştü gubrf Sadece 1 lira düşmüştü kasa kağıdımdi çok düşecek kağıdı sorsaydın bana ben sana söylerdim ki
0BeğenmedimŞikayet
Cacharel ()Endeksdeki düzeltme tamamlandıktan sonra sepet yapmayı düşünüyo musunnuz hocam
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Nasip bakalım evet
0BeğenmedimŞikayet
Cacharel ()Bende ordan elimdeki berayı çıktım karanlık odada tavana kilitledi nasip
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Unuttum onu sürdürebilirlik endeksi tuh yaa evet haklısın
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Hatirlendin mi şaka yapıyorum ya yanları açmak ne demek Örneğin 7 Ağustos'ta yaptım endeks 115 binden 98 bine düştüğünde gubrf Sadece 1 lira düşmüştü o zaman lotu az olan endeksin bu düşüşunden %60/70/80 değer kaybeden hisselere yonelmistim o şekilde
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Teknik olarak incelemek icin sormustum nerden gelip nire gider deyi
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Yok almam 5 kuruş param da yok zati, oylesine sordum beni avutmana gerek yok yanlari açmak ne demek
0BeğenmedimŞikayet
Cacharel ()Alton hocam sebebi mscı türkiye endeksine alınan hisseler arasında gübre fabrikalarının da yer alaması olabilir 12 tane hisse belirlenmiş hepsi son anda ciddi ataklar yaptı
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Diyemem bey efendi duraman alırsın filan ondan sonra seni mi avutamam zamani gelince yanları açınca görürsün zati
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Endeks derin sarkarsa şayet abidik gubidik kağıt alacam biraz sanada alırken yazarım
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()1900 1200 civarı ytd yusuf bey bi de hele su abiduk gubydik kağıtları aklimizda bylunsun3
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Gubrf goruon dimi cengaverim benim nasıl duruyor herif gibi :)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()2 günde şu endeksin düşüş ünü bil ama git asitliye oyna en az 20 bin kazanmalıydım bugün nasıp yaa
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Tamam nereye kadar gelir endeks peki
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()1200 de kocaman bi gab boslugu var biraz bekle bence ytd
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Yarınki direncimiz 1307 destek 1264
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Ali abi Abidik gubidik kağıtlara girecemde ondan sormuştum
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()@yusuf® ikisinden birini seç 2hafta oldu grafik
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()İyi geceler
DevreKesici için cevaplandı (yorumu göster)