Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bulamadım valla, bu sefer decoder çalışmadi, kaybolmasın bir yere @ALONE_EAGLE
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Yine de bilen birilerine fikir danışın :) ytd
Özlemm34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Ben olsam euro ya da dolar ile emtia alirdim onlar bir sekilde yukselecek ytd
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Reel 15 olacak tı pardon ki o boşluğu doldurmak isterlermi onu göreceğiz
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Yani faiz e odaklanıldı ancak şu anda zaten 10 görünen rakam reelde 25 seviyesinde bankalar ortalaması olarak şimdi 400 puan bir boşluk var ama her işimizde olduğu gibi bunda da gariplik var sabır diliyorum parite olarak birşey ler olabilir pek bakmadım işim olmadığı için herkes bir arttırım beklentisinde ama gerçekler farklı olabilir son toplantı da olduğu gibi
1BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Bozmalıyım sizin fikrinizi de alabilir miyim Euro beni batırdı resmen 19 da sanırım daha da düşecek
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Teşekkürler:)
Yenigold için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yenigold ()Gann fann anlamıyorum ama beğeni attim emek veriyorsunuz :)
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()O rakamlardan ziyade Mart ta başlayan trendini 5 Ağustos tepesinden sonra 22 Eylül de ki etkisi ile ki her Gann fanı bir trendi temsil eder ve son hareketler i siyah çizgili orta fanda yapıyor bu yelpaze ihlal olursa düşüş ler devam eder o da yaklaşık 23 USD diyebiliriz yok bu fana sadık kalır seyrederse fazla üzmez ve zamanla yola gelir diye düşünüyorum ytd
Yenigold için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yenigold ()25.340 kırmızı çizgimiz sonrası 29 onslarmi mavileri konusmayalim bile malup topyekun tersdeyiz:)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Ha ha alemsin :)
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Aman bırakma Hocam nereye gittiğini bile bulamadı
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Takılıyorum işte :) buradayım zaten hep malum tabelaya bakıyorum
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Kartalll hoşgeldin, gittim demistin, iyiki de geldin