Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
Fernando_Torres ():) dostum biz pahalıdan aldık ya 6.35 :)
AmedLy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Ben kafadan atmiyorum paşam burda teknik bilgi konuşuyor grafik konuşuyor sen beni dinleme git 6 dan ver
Fernando_Torres için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Kaça kadar düşüş bekliyosunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Fernando_Torres ()Yok 6 dan versin
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Alım yapmadıysan bir parça 6.34 ve bir parça 6.15 alış emir ver hele
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Bilmem mi:) inşallah atarda benimde çıkma fırsatım olur. Kaldık böyle.
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Çok teşekkür ederim. Yeteneğiniz, ustalığınız, değerliliğiniz sizden önce gelmişti. İzmirli olduğunuzu da görünce affınıza sığınarak espirili yazmak istedim. Yoğunluğunuzu tahmin ediyorum. Paylaşımlarınızla bilgilendirdiğiniz içinde çok teşekkür ederim. Umarım fırsat buldukça devam edersiniz. Deprem içinde size de çok geçmiş olsun. Baya korkuttu bizi. Bizde bornovadayız. Çok kötüydü.
strategicaltrade için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Duygusallığı bir kenara bırak buraya geleceksen cesaretli olacaksın unutmaki para kolay kazanılmıyor cesaretin olacaksa para kazanırsın cesaretin yoksa para kazanamazsın buda sana bir kıyağım olsun 6.48 üstünde kalmayı becerebilirse ben 6.72 civarında parça parça satmaya başlayacam bundan sonra kimseyede bişey demiycem çünkü millete iyilik yaramıyor
Füss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()rica ederim
dewaju için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dewaju ()@strategicaltrade , emeğinize sağlık hocam, çok tşk ederim.
0BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()rica ederim hocam.
Mehmetaltas1976 için cevaplandı (yorumu göster)
6BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()est. öle huylarım yoktur :) iş yoğunluğundan yetişemiyoruz bazen. sizden önce aynı soruyu sordular bu soruyu cevapladım.
"6,27 önemli destektir. kırılırsa altta 6,10 fibo desteği tutabilir. fibo önemli bir destektir kırılması düşüşü derinleştirir nereye kadar yani 6,10 kırılırsa günlükte 5,72 diyo grafik.. benzer şekilde yükseliş için de 6,53 kırılmalı diyo. diğer grafikler özellikle gann grafiği de 6,65-6,66 civarında önemli bir ana trend direnci var diyo.. yani özetle 6,27 kırılımına ve sonra 6,10 kırılımına dikkat etmelisiniz düşüş yönünde.. çıkış yönünde ise 6,53'ü yukarı kırması beklenmeli ve sonra 6,65... Yani belirlediğiniz sinir noktaları ve bunların kırılımına göre işleme girip çıkmalısınız.
https://altin.in/strategicaltrade"
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Doğru söylüyosun tamamen katılıyorum, zaten teşekkürümü etmiştim. insan işte, bir iletişim gereği olan beklenti. benimki tamamen duygusallık. :))
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Herkesin bir düzeni var kimse kimseye cevap verme zorunluluğu yokki belliki adamcağızın işleri vardır çoluk çocuklarıyla ilgilenme hakkı vardır falanda filan işte adam ne güzel grafiğini buraya attı kenara çekildi isteyen baksın isteyen bakmasın adamın bize ihtiyacı yokki bizim ona ihtiyacımız var :)
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()@strategicaltrade hoca pek cevap vermeyi sevmiyor galiba, iki mesaj yazdım cevap gelmedi. :)
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Yaaa :((( kötü demiş bee :)) yani, sen değil grafik :))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hahahah, alemsin
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Yani 6.53 seviyesinin üstüne çıktı çıktı çıkmadı elinde gümüşü olanlar naneyi yiyebilir diyor
Ben demiyorum grafik diyor :)))
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Elinize sağlık bir de benim grafik bilgim olmadığı için rica etsem siz yorumlayabilir misiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Hocam ellerine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
trad ()Ya bi git ekonomi öğrende yorum yap TL onsu ayrı değerlendirireceksin doları ayrı degerlendireceksin ayrıca bu işler grafikle olmuyor dünya gündemi haber akışları ile oluyor
8BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()6,27 önemli destektir. kırılırsa altta 6,10 fibo desteği tutabilir. fibo önemli bir destektir kırılması düşüşü derinleştirir nereye kadar yani 6,10 kırılırsa günlükte 5,72 diyo grafik.. benzer şekilde yükseliş için de 6,53 kırılmalı diyo. diğer grafikler özellikle gann grafiği de 6,65-6,66 civarında önemli bir ana trend direnci var diyo.. yani özetle 6,27 kırılımına ve sonra 6,10 kırılımına dikkat etmelisiniz düşüş yönünde.. çıkış yönünde ise 6,53'ü yukarı kırması beklenmeli ve sonra 6,65... Yani belirlediğiniz sinir noktaları ve bunların kırılımına göre işleme girip çıkmalısınız.
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Abi açıklamada yazsan neler olabilceğini geafik bilgisi olmayanlar için sana zahmet :)