Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0491 09:37:28
EUR 36.2641 09:37:28
USD 34.5420 09:37:28
ALTIN ONS $2668.7400 09:37:28

Grafiği gönderen: strategicaltrade

XAGG/TRY - 1G TREND

Yorumlar (53)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Fernando_Torres ()

:) dostum biz pahalıdan aldık ya 6.35 :)

AmedLy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

AmedLy ()

Ben kafadan atmiyorum paşam burda teknik bilgi konuşuyor grafik konuşuyor sen beni dinleme git 6 dan ver

Fernando_Torres için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

MMS ()

Kaça kadar düşüş bekliyosunuz?

0BeğenmedimŞikayet

Fernando_Torres ()

Yok 6 dan versin

0BeğenmedimŞikayet

AmedLy ()

Alım yapmadıysan bir parça 6.34 ve bir parça 6.15 alış emir ver hele

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Füss ()

Bilmem mi:) inşallah atarda benimde çıkma fırsatım olur. Kaldık böyle.

0BeğenmedimŞikayet

Füss ()

Çok teşekkür ederim. Yeteneğiniz, ustalığınız, değerliliğiniz sizden önce gelmişti. İzmirli olduğunuzu da görünce affınıza sığınarak espirili yazmak istedim. Yoğunluğunuzu tahmin ediyorum. Paylaşımlarınızla bilgilendirdiğiniz içinde çok teşekkür ederim. Umarım fırsat buldukça devam edersiniz. Deprem içinde size de çok geçmiş olsun. Baya korkuttu bizi. Bizde bornovadayız. Çok kötüydü.

strategicaltrade için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

AmedLy ()

Duygusallığı bir kenara bırak buraya geleceksen cesaretli olacaksın unutmaki para kolay kazanılmıyor cesaretin olacaksa para kazanırsın cesaretin yoksa para kazanamazsın buda sana bir kıyağım olsun 6.48 üstünde kalmayı becerebilirse ben 6.72 civarında parça parça satmaya başlayacam bundan sonra kimseyede bişey demiycem çünkü millete iyilik yaramıyor

Füss için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

strategicaltrade ()

rica ederim

dewaju için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

dewaju ()

@strategicaltrade , emeğinize sağlık hocam, çok tşk ederim.

0BeğenmedimŞikayet

strategicaltrade ()

rica ederim hocam.

Mehmetaltas1976 için cevaplandı (yorumu göster)

6BeğenmedimŞikayet

strategicaltrade ()

est. öle huylarım yoktur :) iş yoğunluğundan yetişemiyoruz bazen. sizden önce aynı soruyu sordular bu soruyu cevapladım.

"6,27 önemli destektir. kırılırsa altta 6,10 fibo desteği tutabilir. fibo önemli bir destektir kırılması düşüşü derinleştirir nereye kadar yani 6,10 kırılırsa günlükte 5,72 diyo grafik.. benzer şekilde yükseliş için de 6,53 kırılmalı diyo. diğer grafikler özellikle gann grafiği de 6,65-6,66 civarında önemli bir ana trend direnci var diyo.. yani özetle 6,27 kırılımına ve sonra 6,10 kırılımına dikkat etmelisiniz düşüş yönünde.. çıkış yönünde ise 6,53'ü yukarı kırması beklenmeli ve sonra 6,65... Yani belirlediğiniz sinir noktaları ve bunların kırılımına göre işleme girip çıkmalısınız.

https://altin.in/strategicaltrade"

0BeğenmedimŞikayet

Füss ()

Doğru söylüyosun tamamen katılıyorum, zaten teşekkürümü etmiştim. insan işte, bir iletişim gereği olan beklenti. benimki tamamen duygusallık. :))

0BeğenmedimŞikayet

AmedLy ()

Herkesin bir düzeni var kimse kimseye cevap verme zorunluluğu yokki belliki adamcağızın işleri vardır çoluk çocuklarıyla ilgilenme hakkı vardır falanda filan işte adam ne güzel grafiğini buraya attı kenara çekildi isteyen baksın isteyen bakmasın adamın bize ihtiyacı yokki bizim ona ihtiyacımız var :)

0BeğenmedimŞikayet

Füss ()

@strategicaltrade hoca pek cevap vermeyi sevmiyor galiba, iki mesaj yazdım cevap gelmedi. :)

0BeğenmedimŞikayet

Füss ()

Yaaa :((( kötü demiş bee :)) yani, sen değil grafik :))

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Hahahah, alemsin

0BeğenmedimŞikayet

AmedLy ()

Yani 6.53 seviyesinin üstüne çıktı çıktı çıkmadı elinde gümüşü olanlar naneyi yiyebilir diyor

Ben demiyorum grafik diyor :)))

0BeğenmedimŞikayet

Füss ()

Elinize sağlık bir de benim grafik bilgim olmadığı için rica etsem siz yorumlayabilir misiniz?

0BeğenmedimŞikayet

Mehmetaltas1976 ()

Hocam ellerine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

trad ()

Ya bi git ekonomi öğrende yorum yap TL onsu ayrı değerlendirireceksin doları ayrı degerlendireceksin ayrıca bu işler grafikle olmuyor dünya gündemi haber akışları ile oluyor

8BeğenmedimŞikayet

strategicaltrade ()

6,27 önemli destektir. kırılırsa altta 6,10 fibo desteği tutabilir. fibo önemli bir destektir kırılması düşüşü derinleştirir nereye kadar yani 6,10 kırılırsa günlükte 5,72 diyo grafik.. benzer şekilde yükseliş için de 6,53 kırılmalı diyo. diğer grafikler özellikle gann grafiği de 6,65-6,66 civarında önemli bir ana trend direnci var diyo.. yani özetle 6,27 kırılımına ve sonra 6,10 kırılımına dikkat etmelisiniz düşüş yönünde.. çıkış yönünde ise 6,53'ü yukarı kırması beklenmeli ve sonra 6,65... Yani belirlediğiniz sinir noktaları ve bunların kırılımına göre işleme girip çıkmalısınız.

MMS için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

MMS ()

Abi açıklamada yazsan neler olabilceğini geafik bilgisi olmayanlar için sana zahmet :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum