Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
Dedem ()Ohooo senin haberin yokmu İsviçre ye gittim ben burda kalıcam daha gelemem sen 6.11 den tersdesin ben 7,03 den acaba hangimizin tersi hangimize moral oluyor bu düşün
AmedLy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Paşam gece gece aklıma sen geldin yaw ne yaptın memleketi terk ettin mi unutmaki laf bir erkeğin ağzından bir kere çıkar :))
Bu arada sana moral olsun diye bunuda diyim 6.11 den bende tersteyim merak etme
Dedem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Allah daha iyi etsin, dua et, benim yerimde değilsin:)
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Yok ve abla bizde o kadar değiliz yaw kendimizi biraz daha geliştirmemiz lazım ama kendi kendimize bişeyler yapabiliyoruz çok şükür o bana yeter
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Nerde alıp nerde satacagimi tam bilmiyorum, diyorum ya sendeki tecrube bende olsa ihya olmuştum diye.
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Aliyorsan düşecekse düşsün bir parça daha alım yaparsın çok mu zor sanki
Boşuna mı parça candır diyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Mawerick77 ()19 unu bekle ucak biletini al simxiden
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Ons 22.90 direncine değer dolar 7.88 lere gelirse olabilir. Bundan önceki büyük düşüşte (vix kayanklı) 21.70 lere de gelmişti gümüş ons ve çok daha yükseklerden. Bence de zor ama imkansız değil. Ben mesela analistleri takip ettiğimde yüksek faiz artışında bile 8 in altı olmaz demişlerdi dolar için. Faiz arttırılmadan bile 8 altını gördük. İmkansız yoktur zaman gereklidir. Bu piyasada kesin konuşmamayı öğrendik. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()İyi dede seni de not aldık
0BeğenmedimŞikayet
41ahmet41 ()cok buyuk konusmamak lazim kardesim cin satarsa olabilir olur demiyorum olabilir ihtimal var 7.12 den 6.16 indi neden olmasin
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Kıymetli dostum al sat yapacak tecrubeye sahip olsam yapmaz miydim sence? Daha nasıl anlatsam acaba? Ben alirim düşer daha da zarar ederim. 1 aydir sadece bekliyorum işte biliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()hayırlısı olsun paramız değersiz orada
0BeğenmedimŞikayet
İTİRAZ ()Bi kaç hafta önce 5.5 geldi efendi
0BeğenmedimŞikayet
Dedem ()isviçrreyi düşünüyorum aslında hayalim orası
Acemi_gümüş_tüccarı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()nereye gideceksiniz bari tl nin değerli olduğu yere gidin tavsiyemdir
0BeğenmedimŞikayet
Dedem ()5.7 5.8 ler gelsin ben türkiyeyi terkedicem bu kadar büyük konuşuyorum ama gelmesse sen napıcan de bakam
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Şuan grafikte en dip 5.75 gözüküyor 5.80 emrin varsa mutlaka yakalar ama gelir mi gelmez mi o ayrı mesele zaten :))) bide illa ordan alacam diye tutturma kendine parça al sat yap paranı boşuna eritme elinde
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()En az 5.80 sattığım rakam, altı olursa cok ala
0BeğenmedimŞikayet
Boyraz86 ()Peki şubat ayında tahminen ne olur
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Kaç bekliyorsun bahim :))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bulursam rakamımı alıcam söz:)
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Ben full gümüşteyim şubat ayına kadar satmayı düşünmüyorum belki ufak bir parçayla al sat yapabilirim ama full yasak öyle kafam daha rahat olur al yat keyfine bak :)))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bana yaramıyo o:( haa bana al sat yaptıracaksan olur:))
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Al sana 6.34 :))
0BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()rica ederim siz de sağolun
dewaju için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()rica ederim sağolun yorumunuz ve iyi dilekleriniz için. umarım bir daha yaşamayız hiçbirimizin içi rahat değil ne yazık ki bu konuda.
Füss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xo7 ()6,34 çok mu uzak? Anlamlandıramadım...
Fernando_Torres için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Üstad 6.50 ye talimat verdik biraz çıkalım kar cebe girsin diye grafik sıkıntılı yine demek ki spek fırsat versin grafik de rahatlar )))
0BeğenmedimŞikayet
Fernando_Torres ()6.34 gelir 6.15 gelirse şaşırırım ( gelmez demiyorum şaşırırım diyorum sonra gelirse vurmayın ) :)
xo7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xo7 ()6,34 ve 6,15 çok mu uçuk, neden şaşırdınız?
Fernando_Torres için cevaplandı (yorumu göster)