Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Ara Destek çalışmaya devam ediyor arkadaşlar relax :) bakınız grafik 1
0BeğenmedimŞikayet
Van_Helsing_GeriDöndü ()1921.00
1908.00
1894.00
1885.90 Son
1858.00
1848.00
1834.00
Ytd
SERSEFİL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Tekrar tekrar yazıyorum
Grafik 1 de belirtmiş olduğum ara direnç 1889.47
1905 civarı ana destek arkadaşlar.
Panik işlem yapmayın 1905 üzeri saatlik kapanış yapmadıkça düşüş eğilimi beklenir. Alım kovalayanlar için bu seviyeyi beklemeli.
Panik işlem yapmayın!
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Alt yorumda grafikteki belirttiğim sarı çizgiye bakın. Alım- satım yapacak tüm arkadaşlara tek tavsiyem Sabırlı olun :)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Ons altın kaçtan dönmüş bakın arkadaşlar.
1910 olcak 1990 olacak uçtu kaçtı diye birşey yok. 1905 üzerinde günlük kapanış gelmediği sürece düşüş trendi bitmiş sayılmaz. Sizlere tek tavsiyem Panik işlemden uzak durun
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()1845 altında beklentim yok. ara direnç 1889.47 Ana direnç 1905
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Bu grafikleri hiçbir yerde bulamazsınız arkadaşlar. Kaydedin..
2020 şubattan başlayan bir yükseliş trendi var.
2020 temmuzdan beri kanalın altını zorlayan bir trend daha. Ve sıkışma mevcut zaman kalmadı artık ay sonunda karar verecek ne yöne gideceğine.
Benim vaktim olmuyor her zaman böyle sayfaya girmeye.. karantinadayım o yüzden fırsat bulabildim.
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Destek direnç kaç kardeşim