Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0829 11:37:00
EUR 37.2059 11:37:00
USD 34.3290 11:37:00
ALTIN ONS $2736.8450 11:37:00

Grafiği gönderen: ALONE_EAGLE

⭐⭐ALONE_EAGLE ()
Gümüş

İndikatörler kuvvetli yükseliş bölgelerinde satış yediği zaman geldiği yerler de tekrar sert alımla karşılanıyor kuvvetli bir dalganın içindeyiz dediğim gibi şimdilik herşey olumlu sıkı takip ediyoruz 8 Kasım Mevsimsel döngü tarihidir bu tarihte önemli dip ve tepeler belli olur genelde kesinlik içermez takip ederiz

Yorumlar (32)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Eko3944 ()

Takipteyiz emeğinize sağlık. Kasım ekimden iyi, aralık kasımdan Daha iyi olacak inşallah :)

ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

kayra09 ()

abi şu döngülerin resmen doktorasını yapmışsın alkışlıyorum takibimdesin tebrikler

4BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Teknik te hiçbir şey tesadüf değildir tabi teknik oluşur yada sinyal verir temel ile haber teyid olur tabi kesinlik içermez ama acizane düşüncelerimi yazdım geçen bir günlük USD resmi atmıştım geri çekilme bekliyorum diye takipten çıkanlar da olmuş çalışma dı diye hemen sonuç beklenmez bazen de olmaz yanılabiliriz tabi Kasım ayı için ons tablosu çok net ti ( hatta o resimde rakamlar hariç mevcut kelimeler de tüyolar var idi nitekim Ekim de öyle idi ama maalesef insanlar daha ne bekler anlamadım neyse :) bol şanslar herkese hayırlı akşamlar olsun teşekkürler

Eko3944 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Eko3944 ()

Hocam 8 Kasım mevsimsel döngü derken hem merkez banksı başkanı değişti üstüne ekonomi bakanı istifa ediyor sizce nasıl bir tesadüf 8 Kasım için?

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Daha güçlü bir ihtimal olma özelliği var tabi

Morgana için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Morgana ()

Günaydın umarım burasını dip kabul eder ve sert yukarı atar :)

0BeğenmedimŞikayet

ibo4 ()

Ne alacağımızı ne satacagimizi biz bilmiyoruz onlar biliyor ve halkı böyle soyuyorlar

drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Bana böyle bir yorumu asistanim yapsa ameliyattan atarim, hastayi da büyük olasılıkla kaybederiz. Ne acayip bir şeye bulastik bu emptia almakla anlamadım , kimse ne olacağını bilemiyor, en baba analisciler bile ağustostan beri ters köşe , Bakalim ne zaman güleceğiz, inat ettim yatirim kadar TL de bekliyorum

0BeğenmedimŞikayet

NURCİ_55 ()

Merkez Bankası başkanı da görevden alınmış... Ne olur acaba bu hafta...

NURCİ_55 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

NURCİ_55 ()

Merkez bankası mudahalesi veya başka nedenle acaba alım şansı olur mu.. satan pişman ... Bir süre sonra düşer se alan pişman oluyor. Yeni bir oluşum olursa sizin ... Dört gözle bekleyeceğim inş. @ALONE_EAGLE

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Hayırlı geceler Kartal:)

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Hayırlı geceler olsun hoşçakalın

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Peki. Tsk ederim, p. tesi konuşuruz, benim derdim gr eksiltmeden geçiş yapmaktı, dolar musaade etseydi, sattığım rakama alıyordum zaten ons dustugunde, sonra alll ve yattt yapacak idim, niagara yakın zamanda olmaz diyorsan, doğrudur, tmm. Tablo üzerinden konuşuruz, sağol dostum.

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Teşekkürler dostum:)

Acemi_gümüş__tüccarii için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

O zaman 6 civarında idi yada daha aşağıda işte bir üç kilo sonra aylık dirençler den kırdıkça yukarı devam şimdi ortalamam 6.50 olsa idi 20 k olsa toplamda 10 bin yazmıştı çıkarken almak daha güzel dır çünkü o çıktıkça her aldığın parça bile kâr yazar neyse ders olsun şimdi önümüzdeki hafta önemli bu hafta bir tablo çıkarıp bakarız ama aylık olarak olumlu yüz

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Off Kartal off, aynen dediğin oluyor, cok hızlı cıktı, p. tesi ya aşağı ya yukarı teyid diyorsun degil mi?

1BeğenmedimŞikayet

Acemi_gümüş__tüccarii ()

Şahidim okudum

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Ama ben sana gir yavaş tan başla dedim :) böyle oldu mu insana pahalı geliyor girmek daha zor oluyor değil mi

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Ahh dostum, biliyorum yaparsin 1 seferlikte olsa, kısacık. Eksik olma. )

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Elimde olsa Niagara yaparımda :)

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Bi şelale yapmadın ki, dolar ons ne varsa yükselttin:))

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Sen aldınmı bakem birşeyler? :)

1BeğenmedimŞikayet

Enessenay ()

Allah razı olsun hocam, ama burayı dip kabul ederse dibe vurulduğumun resmidir:)

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Ellerine sağlık, p. tesiyi sıkı takip edelim o halde...

2BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Gidişata göre üst bölgede görünsekte işte o rayı bile dip kabul ederse o zaman daha gideceği yol çok demek yok tepe burası derse o zaman düzeltme kaçınılmaz olacak işte burada misal denilebilir ki ya biz bu hafta 6.30 geçen hafta 6.07 dip görmedikmi evet genelde öyle ama tarih döngüleri ona bakmaz bulunduğu tarihteki rakamı baz alır ve bunu hep beraber göreceğiz ama herşey olumlu duruyor ve buraları destek yapma potansiyeli var dip kabul edebilir ama tersidir olabilir yani tekerrür lerde ikiside eşit sayılır takip ederiz

Enessenay için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Enessenay ()

Teşekkür ederiz hocam, bende onu soracaktım size, sizin beklentiniz ne yönde söyleyin lütfen.. 8 Kasım / önemli dip ve tepe rekorları bu tarihtedir Kısmında dip yapar...
22 Kasım / Trend değişimi gözlenen bir tarihtir kısmını da yükseliş trendine girer diye düşünmüştüm ama yanıldıysam eğer yandık valla full tl de uzun zamandır bunu bekliyorum, ne trenler kaçtı bu uğurda :((

1BeğenmedimŞikayet

GatsBy_ ()

tamadır üstadım. izlemeye devam hedefler gelene kadar insallah.. seviliyorsun.

1BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Teşekkürler dostum ons demiştin altın bir önceki mesaj onun içinde geçerli haftaya binaen takip edilir ytd

GatsBy_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ademistos ()

Emeklerine sağlık hocam güzel açıklamalar için bend e muma takılıp kaldım herkes için hayırlısı olsun.

2BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

İşte hocam 8 Kasım etkisi Pazartesi başlar olumlu duruşu var ancak bu tarihe dikkat çekmek istedim nasılki 22 Eylül bize set düşüş ler getirdi Gann tarihlerinde bu vardı ki acizane uyarmıştık ki bu resimde de dip oradan geliyor yani haftaya ya buraları dip kabul edecek yukarı doğru sert olacak yada tepe kabul edip bir düzeltme yiyecek tamamen anlatmak istediğim buydu teşekkürler hocam sayende açmış olduk:)

Ademistos için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum