Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz__ ()Merhaba hocam altın vardı çıktım, gümüşe gecmek istiyorum ama hangi banka da hesap açmalıyım, siz hangi bankadan yapıyosunuz işlemlerinizi
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Başkanın grafikleri güncel zaten üst açık dedi gidiyor işte @66vip
Kamurann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Hayırlı cumalar ustam nasılsınız iyisindir inşallah @66vip
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kamurann ()@66vip Grafiklerinizi güncelleseniz
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Sanada hayırlı cumalar başkan bu onsları kim durduracak 7 TL geçti gümüş @66vip
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()çok teşekkür ederim @66vip hocam ALLAHIN izni ile ilk düzeltmede gireceğim ve al yat kısmında sizlerle olacağım... kolay gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Serkan__bjk ()Hocam çok teşekkür ederim gerçekten faydalı oluyorsunuz
5BeğenmedimŞikayet
66vip ()Cumamız cumleten mubarek olsun Altın in...
Misafirlerin var yogunum yazamıyorum, aksamkı verılerı takıp etmek lazım 16:30 abd
verılerını, ilk gordugum duzletme yerınde yazarım, kar satısları olabılır ama duzeltme olusumu yok su an.
Abd acılısı ve abd verılerı onemlı.
Verileri profılde gorebılırsınız..
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Eline sağlık bugün önemli
0BeğenmedimŞikayet
RESPAWM ()Tamam hocam hala o grafikler geçerliyse sorun yok, takip ediyorum onları. Kolay gelsin
4BeğenmedimŞikayet
66vip ()Onemli veriler;
16:30 USD Tarım Dışı İstihdam (Eki)
16:30 USD İşsizlik Oranı (Eki)
16:30 CAD İstihdam Değişikliği (Eki)
18:00 CAD Ivey PMI (Eki)
16:30 verileri özellikle etkili olacaktır, verılerın kırmızı gelmesı metallere olumlu, yeşil gelmesi olumsuz etkiler.
Hayırlı kazanclar...
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Dolar oynaklık gosterınce ons kafa karıstırır,
Ama ons grafıklerı eskı graıklern bakabılırsın destek ve dırençler yazılı olan eskı garfıkler profılımde mevcut ve hala gecerlı son ons grafıklerı.
RESPAWM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zemheri_yeli ()Dostum eline sağlık çok güzel anlatmışsın
1BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()On numara olmus eline saglik
0BeğenmedimŞikayet
Gokgo ()Emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
RESPAWM ()Bu grafiklerin ons bazlı olanlarınıda hazırladıysanız atabilirmisiniz? Dolar oynaklık gösterince kafa karışıyor :) elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Kayhan_Kahomen_PULURBEY ()O zaman 3 ay yani Ocak ayı sonuna kadar bekliyoruz.