Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
Ufuk0707 ()saygılar benden hocam. yatırım yaptık zamanla takibi geliştiriyorum. umarım bol kazanclarımız olur.
Ademistos için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()İşte grafik yorumunda bunu belirtmek istedim güzel açıklamışsın yüreğine sağlık.
Ufuk0707 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ufuk0707 ()7 kere kırmayı denemiş hocam düşen trendi.. altta ise 3 kere yükseleni denemiş. rasyo aslında suan trendin aşağısına bir göz attı. belki bugün bunu deneyebilir diyorum bende... aşağı kapısı hala acık 24.54 kıramadığı sürece haklısınız.
2BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Sanki hemen attırmazlar diye düşünüyorum buralardan geri dönüş bi düzeltme yaparlar diye düşünüyorum
İkili tepe yapıp 23.75 hedefi çalüşabilir
Ufuk0707 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ufuk0707 ()artık mümkünse bi 24,54 üzerine atsın :)
1BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Mart ayına kadar yeni zirveler göreceğini düşünüyorum fakat al veya alma diyemem karar sizin..
Gye için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()düşüşü bekleyin şu an almak çok riskli belki buradan da yükselebilir ama bende tl deim alım için bekleyen çok kişi var genel temayül 2021 de gümüşün çok değer kzanacağı ama gümüş alınıp unutulacak bir emtia değil uzun vadeli alınsa da takip etmek şart ytd
0BeğenmedimŞikayet
SMMMüşavir ()şu anda piyasada alım yapıp Mart'a kadar kar görmeyeceğin TL dışında hiçbir şey yok.
0BeğenmedimŞikayet
SMMMüşavir ()Hayırlısıyla inşaAllah
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Evet kırarsa 25.70 e kadar yolu açılır
SMMMüşavir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gye ()Şu an yatırım yapılır mı gümüşe. Mart a kadar dokunmayacağım kar edermiyim?
0BeğenmedimŞikayet
SMMMüşavir ()24.60-26 arası havaalanı