Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (56)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()sana cok dua ettim coook, gunde 3 hakkın var:)) daha cok dua alırsın her kımsen:)))
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Hocam destek direncleri yikarak gecmis
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()@Birtek alt yorumda
0BeğenmedimŞikayet
cmdmrl ()ustam alım fırsatı olabilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Ful tl deyim destek direnc nedir acaba teşekkurler
0BeğenmedimŞikayet
cmdmrl ()parça girilir mi usta
0BeğenmedimŞikayet
cmdmrl ()öncesinde parçalı alım önerirmidiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()hocam sağolun sizlerin sayesinde çıkmadım elimdeki az miktarla almıştım 522 den bir parça bozmadım düşüşte ama son param çıktığı bugün yükselişe geçti almaya fırsat olmadı. ekleme yapayım mı beklemede mi kalayım ? dünde yazdım size düşmedi sanırım
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()abd acılısna bakıcaz kar satısı belkı ama duzeltme gorunmuyor her ıkı metal ıcınde 4h kapanıslar dırencler ustunde kapandı
Birtek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()grafıge gore kırdı,4h ustu kapandı ama abd acılısını ızlıycez
Mutlu5 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kamurann ()@66vip 5 mumu nasıl açtı?
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()grafıge gore evet ama
abd karar verecek.
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()6.81 mi. geliyor
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Eyvallah kardeşim sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Hocam iyi aksamlar msjim size dusmuyormu gumuste duzeltme gelirmi debammi eder
0BeğenmedimŞikayet
Mutlu5 ()Direnci kırdı diyebilir miyiz
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()@hayrr alt yorum bır sonrakı dırence bakabılırsın,
ons tl bazında dırenc destekler var ayrıca grrafıkte burdan sureklı takıp edılebılır.
0BeğenmedimŞikayet
RESPAWM ()Kusura bakmayın, sizden arada ons grafiği istiyorum. Ben grafik hazırlama işinde zayıfım biraz. Gördüm grafiği.
0BeğenmedimŞikayet
RESPAWM ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()@RESPAWM alt garfık
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bozulma egiliminde olan kanal çok ısrarcı cıktı ve dırencleri tekrar test etme ve gerı
yerıne donme egılımınde,
Umarım ısrarında basarılı olur...
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()bunlar cok saglam verı degıl yanıltabılır, ama kısa sure ıcın kapanısa bakmak lazım
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()vip hocam bilmediğimden soruyorum öğrenmek amaçlı. bu tür mumlar yanıltıcı olabiliyor mu yoksa kesin düşüş sinyalli mumlar mıdır?
0BeğenmedimŞikayet
UMK177 ()Alım için 6.41 takip ediyorum. Çin satarmı sizce bir alım fırsatı doğarmı? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
şahin_şahin1 ()Faydalı paylaşım, like
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_70_anka ()Teşekkürler hocam Allah senden razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
LeyL ()Tesekkurler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Strani ()Elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Evet ben nasılda unuttum :)
®RiSK için cevaplandı (yorumu göster)