Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (62)
0BeğenmedimŞikayet
as92 ()benim admine yazdığımı yanlış anlamışınız . video oynamıyordu yer kaplamasın diye yazdım. benim atatürk e saygımı ve sevgimi siz tartamazsınız, bizler göstermelik değil özde ATATÜRK ü severiz. bilip bilmeden mesaj atmayın. Bilginize
Sevinçsevi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Günün önemine haiz olarak Ata'mizin Cumhuriyetimizin 10. yıl konuşması çok yakışmış.. tesekkürler.. sitenizin başarılarının devamını dileriz...
0BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()@admin videoyu pause durumunda biraksaniz iyi olur du her sayfa girişte bandwidth asindiriyor.
3BeğenmedimŞikayet
Hayall86 ()Cumhuriyetimizin 97. yılı kutlu olsun!
2BeğenmedimŞikayet
kingci23 ()sagolun sizlerinde..
0BeğenmedimŞikayet
Reis77 ()Teşekkürler admin. yasayacagiz ve yaşatacağız. ilelebet.
0BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Elbette, Türkiye Cumhuriyetine sıkı sıkı bağlıyım. Cumhur rejimi, halkın idaresine dayanır ve bu rejim "fazilet"tir.
Fazilet , vicdanlarda bulunur.
Devletimiz ve milletimiz var, Cumhuriyetimiz daim ve kutlu olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Trademan ()Duyarlılığınız için teşekkürler admin. bu arada benim yıldizim nerede adminim O?
1BeğenmedimŞikayet
gümüşçü58 ()Adam adammm Ne Mutlu Türküm Diyene !
0BeğenmedimŞikayet
NaZzO ()Harika bir yazı ve harika bir video olmuş teşekkür ederiz.
1BeğenmedimŞikayet
Yelda73 ()Cumhuriyetimizin 97. yılı kutlu ve mutlu olsun
2BeğenmedimŞikayet
garipoglu065 ()Eğilmez başımıza taç yaptık hürriyeti,
Zaferle kaIbimize yazdık Cumhuriyeti…
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun
1BeğenmedimŞikayet
akif23 ()Bencede direk yapabilir
0BeğenmedimŞikayet
as92 ()şimdi oldu
1BeğenmedimŞikayet
mrtkrm ()2 gundur logolar cok hosuma gitti. tesekkur etmek istedim :)
2BeğenmedimŞikayet
Sevinçsevi ()12 saat katlanamadınızmı? cephelerde mücadele vermiş Atamız bizim için size ne diyeceğimi bilemiyorum sitedeki arkadaşlara havale ediyorum.
as92 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
as92 ()video oynamıyor. çok alan kaplamış. video kısmını ben olsam kapatırım. oynamayan görüntü niye kalsın?
2BeğenmedimŞikayet
Tyana ()kutluolsun
2BeğenmedimŞikayet
Tyana ()CumhuriyetOzgurlukturCumhuriyetÖzgürira dedir
2BeğenmedimŞikayet
OptimumPro ()Süpersiniz...
0BeğenmedimŞikayet
Ceu ()Düzelmiş gibi şöyle ama :) teşekkür ederim
MesutP için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xray44 ()Merhaba admin yazdıklarım kimse tarafından görülmüyor neden acaba üyelik tarihine bakılırsa bir yıldızı hakedmiyor muyum acaba
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()kimse aşik olsun demiyorum da... neyse soyleyecek cok sey var da soyleyemiyoz iste...
Alpslan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xray44 ()Günaydın admin yazdıklarım anasayfaya düşmüyor neden acaba
1BeğenmedimŞikayet
Alpslan ()Cumhuriyet bir yönetim şekli, Herkes sisteme aşık olucak diye bir mecburiyet yok. Saygı duyuyorum Ama insan haklarına bu kadar değer veren bi yönetim şeklini neden beğenmez insan tuhaf
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MesutP ()Web sayfasını her açtığında ve yenilediğinde videolar tekrar oynar normaldir, a dm ini engellemeyi denwdin mi, paylaşımları ekranına düşmesin. Ama yarın engeli kaldırmayı unutma :)
Ceu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tolgaturgut ()Olmazmı var fakat bu sayfada olması ilginç nasıl bir yönetim istediğinizde yazaymış
0BeğenmedimŞikayet
Dalrs ()Böyle insanlar cahil. Araştırsınlar bakalım Atatürk olmasaydı bu ülke ne olurdu diğer ülkelerin sömürgesi olurdu. Söyleyecek söz bulamıyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()silsin. begenmedigi cumhuriyetten de gitsin o zaman
MesutP için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BORA_27 ()29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.