Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0471 05:28:41
EUR 36.1834 05:28:41
USD 34.5321 05:28:41
ALTIN ONS $2681.6700 05:28:41

Konu: Cumhuriyet Bayramı

⭐⭐admin ()
Dolar
Cumhuriyet'imizin mimarı Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyor ve Türkiye Cumhuriyet 'ine sıkı sıkıya bağlı olan herkese teşekkürlerimizi sunarak bayramımızı kutluyoruz.

Yorumlar (62)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

as92 ()

benim admine yazdığımı yanlış anlamışınız . video oynamıyordu yer kaplamasın diye yazdım. benim atatürk e saygımı ve sevgimi siz tartamazsınız, bizler göstermelik değil özde ATATÜRK ü severiz. bilip bilmeden mesaj atmayın. Bilginize

Sevinçsevi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

JARDEN_ ()

Günün önemine haiz olarak Ata'mizin Cumhuriyetimizin 10. yıl konuşması çok yakışmış.. tesekkürler.. sitenizin başarılarının devamını dileriz...

0BeğenmedimŞikayet

Panalgine ()

@admin videoyu pause durumunda biraksaniz iyi olur du her sayfa girişte bandwidth asindiriyor.

3BeğenmedimŞikayet

Hayall86 ()

Cumhuriyetimizin 97. yılı kutlu olsun!

2BeğenmedimŞikayet

kingci23 ()

sagolun sizlerinde..

0BeğenmedimŞikayet

Reis77 ()

Teşekkürler admin. yasayacagiz ve yaşatacağız. ilelebet.

0BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Elbette, Türkiye Cumhuriyetine sıkı sıkı bağlıyım. Cumhur rejimi, halkın idaresine dayanır ve bu rejim "fazilet"tir.
Fazilet , vicdanlarda bulunur.
Devletimiz ve milletimiz var, Cumhuriyetimiz daim ve kutlu olsun.

0BeğenmedimŞikayet

Trademan ()

Duyarlılığınız için teşekkürler admin. bu arada benim yıldizim nerede adminim O?

1BeğenmedimŞikayet

gümüşçü58 ()

Adam adammm Ne Mutlu Türküm Diyene !

0BeğenmedimŞikayet

NaZzO ()

Harika bir yazı ve harika bir video olmuş teşekkür ederiz.

1BeğenmedimŞikayet

Yelda73 ()

Cumhuriyetimizin 97. yılı kutlu ve mutlu olsun

2BeğenmedimŞikayet

garipoglu065 ()

Eğilmez başımıza taç yaptık hürriyeti,

Zaferle kaIbimize yazdık Cumhuriyeti…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun

1BeğenmedimŞikayet

akif23 ()

Bencede direk yapabilir

0BeğenmedimŞikayet

as92 ()

şimdi oldu

1BeğenmedimŞikayet

mrtkrm ()

2 gundur logolar cok hosuma gitti. tesekkur etmek istedim :)

2BeğenmedimŞikayet

Sevinçsevi ()

12 saat katlanamadınızmı? cephelerde mücadele vermiş Atamız bizim için size ne diyeceğimi bilemiyorum sitedeki arkadaşlara havale ediyorum.

as92 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

as92 ()

video oynamıyor. çok alan kaplamış. video kısmını ben olsam kapatırım. oynamayan görüntü niye kalsın?

2BeğenmedimŞikayet

Tyana ()

kutluolsun

2BeğenmedimŞikayet

Tyana ()

CumhuriyetOzgurlukturCumhuriyetÖzgürira dedir

2BeğenmedimŞikayet

OptimumPro ()

Süpersiniz...

0BeğenmedimŞikayet

Ceu ()

Düzelmiş gibi şöyle ama :) teşekkür ederim

MesutP için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

xray44 ()

Merhaba admin yazdıklarım kimse tarafından görülmüyor neden acaba üyelik tarihine bakılırsa bir yıldızı hakedmiyor muyum acaba

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

0BeğenmedimŞikayet

Volkanata ()

kimse aşik olsun demiyorum da... neyse soyleyecek cok sey var da soyleyemiyoz iste...

Alpslan için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

xray44 ()

Günaydın admin yazdıklarım anasayfaya düşmüyor neden acaba

1BeğenmedimŞikayet

Alpslan ()

Cumhuriyet bir yönetim şekli, Herkes sisteme aşık olucak diye bir mecburiyet yok. Saygı duyuyorum Ama insan haklarına bu kadar değer veren bi yönetim şeklini neden beğenmez insan tuhaf

Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

MesutP ()

Web sayfasını her açtığında ve yenilediğinde videolar tekrar oynar normaldir, a dm ini engellemeyi denwdin mi, paylaşımları ekranına düşmesin. Ama yarın engeli kaldırmayı unutma :)

Ceu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

tolgaturgut ()

Olmazmı var fakat bu sayfada olması ilginç nasıl bir yönetim istediğinizde yazaymış

0BeğenmedimŞikayet

Dalrs ()

Böyle insanlar cahil. Araştırsınlar bakalım Atatürk olmasaydı bu ülke ne olurdu diğer ülkelerin sömürgesi olurdu. Söyleyecek söz bulamıyorum.

1BeğenmedimŞikayet

Volkanata ()

silsin. begenmedigi cumhuriyetten de gitsin o zaman

MesutP için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BORA_27 ()

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum