Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (98)
1BeğenmedimŞikayet
Mehmet0640 ()Halka arz yok
simpsons10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simpsons10 ()oyak yatırım dendi
mrtymn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simpsons10 ()yarın kervan gıda halka arz oluyormuş, ama yapıkredide bulamadım, hangi kurumdan acaba bilgin var mı
0BeğenmedimŞikayet
Elif_44 ()Kalamadi almadim :)
ilteris için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simpsons10 ()ben şu aralar yoğunum çok giremiyorum siteye, para lazım oldu nakite geçtim karda olduklarımı, özbal ı çok söylüyorlar sorayım dedim, destek direnç anlamıyorum, sen de ne kâğıtlar var durumun nasıl
0BeğenmedimŞikayet
simpsons10 ()tmm tşk ederim :)
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Kisada destek ler buralar ve 7.25 7.50 bandı direnç
almak 5.40 seviyesi lazım 6.47 altı kapanislarda 5.40 yolu acilir demek
0BeğenmedimŞikayet
ilteris ()Al al turizm sezonu başladı ya hiç durma al :) ytd
Elif_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simpsons10 ()çok şükür sen nasılsın ablacım
0BeğenmedimŞikayet
simpsons10 ()yani 7.25 olunca alınabilir mi demek
0BeğenmedimŞikayet
parçalı_bulutlu44 ()stop olursan haberimiz olsun abicim bizi unutma yüzde elli hdfgs deyim :)
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bence evet karar sizin tus sizde
Meh_can_28 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Haftalikta al veriyor şuanda ama bu cuma suan sat veriyor ve 6.47 6.75 destek destek yükseliş için 7.25 7.50 üzeri olamali bilgin olsun
0BeğenmedimŞikayet
Elif_44 ()1.81 ustu olup kalirsa alirim bi tektu :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
ilteris ()İsim vermek değil isim almak benim işim kardeşim :) almad pekgy şuan güvendiklerim.. Enerjide zoren ve yayla kısada sanki vakfen ama bende almadım.. Ytd tabi
Carsambili için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simpsons10 ()kolay gelsin hocam özbal da destek direnç söyleye bilir msnz
0BeğenmedimŞikayet
Carsambili ()Abi şu yan tahtalardan 3-4 tane isim vereirmisin
0BeğenmedimŞikayet
Meh_can_28 ()Hocam bnts icin şuan alim uygunmudur acaba
0BeğenmedimŞikayet
ilteris ()O işler bizi aşıyor da hele bi bakalım bi düzeltip gider gibi.. İnşallah yumuşak bi düzeltme olur.. Öyle düşünüyorum ben bu defa.. Gerçi ilk bi cinnet hali oluyor :)
2BeğenmedimŞikayet
Alton ()2 hafta önce bak Yukardaki grafikte 1.130 da paylasmistim 1.09 dan dönüş beliyorum diye oradan döndük ama şimdi hedef gelirse ve düşüş baslarsa endeks sat vereceğim bu sefer düşerken kazanayım bari diye düşünüyorum
1BeğenmedimŞikayet
ilteris ()Ama uzun zamandır bedava, sanki biraz piyasa değişimi öngörülebilirliği sevdi.. Aslında üç beş basit reformla yükselişi istikrara bağlayabiliriz.. Borsa da kumar olmaktan çıkar.. Çok büyük saçmalıklar var borsada garip garip tavanlar gitmesi gerekenlerin hareket etmemesi vs.. Bence bankalar da kar satışı için çok erken ama bizde yatırımcıdan ziyade al satçılar artığı için satış da yiyebilir.. kim alıyor bankaları yabancı mı acaba.. Yabancı değilse sert düzeltir
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bankalar a bak bedeva olunca nasıl yuseldi hepside USD düşünce ve diğer haber etkileriyle fazla sürmez ama bence söyleyeyim
0BeğenmedimŞikayet
ilteris ()Dönerse sert düşüş gelir alım fırsatı verir yan tahtalara sonra onlar yükselir..
Denge - dengesizlik - denge kuralı işliyor hisselerde.. Hep bunu gördüm ben.. Her düşüş alım fırsatı oldu
2BeğenmedimŞikayet
Alton ()BIST 100
Arkadaşlar Yukardaki grafik çalışıyor şuanda 1.340 e kadar bekliyordum bakacağız nerden dönecek dönüş başladığında grafik atacağım bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
efeberk06 ()Yani yine de 1. Abd, saymıyoruz diyemeyiz bence :)
Ama Japonya'nın bu durumda olmasına da akıl sır erdiremiyorum uzun zamandır
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Evet ABD'yi saymıyorum %desel bazda evet gittikce borclaniyolar
efeberk06 için cevaplandı (yorumu göster)