Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
konyaspor4242 ()Yapti ustad tebrikler dolar nezaman duser bide onu soylermisin
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Hıcam bu gümüş ne zaman yükkselik gram altın gidiyo gümüş hala 6.40larda 7 lere ne zamna gelir. 6.59 dan bekliyorum bnde
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Kardeşim onslarda düşüş bekliyormusun
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Kardeşim bu dolar inmek bilmiyor grafik falanda kalmadi
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Hadi ya :( tesekkur ederim. hocam
0BeğenmedimŞikayet
Trademan ()Valla o zaman param yoktu keşke alsaydim.
Voles için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kocaeli ()Yaz mübarek kim neyi isterse dikkate alır takip eder
Murat2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat2525 ()8,2888 çok önceden çizdiğim trend temelli fibo 2.618 seviyesini şuan test ediyor usta inşallah buradan döner yoksa 3.618 seviyesini hiç yazmayayım
0BeğenmedimŞikayet
Tatarsedat ()Ya dolar sert düşecek
yada onslarla birlikte hepsi sert yukselecek
0BeğenmedimŞikayet
gurbet68 ()ya ikiside yükselirse hocam
6BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()gumuş ons heran sert bir düşüş yapabilir. dolarda düşerse bence alım fırsatı olabilir.
Trademan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Voles ()ah be kardeşim 450-460dayken neden almadın çok iyi fırsattı o seviyeler. o zaman nakit yoktuysa yapacak bişey yok tabi.
0BeğenmedimŞikayet
Trademan ()Hocam elimde düğün için para var altın yapacaktım. tl de kaldım ne onerirsin param değer kaybediyor düzeltme bekliyorum ama tavsiyeniz nedir
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Yakında bu döngü tersine dönecek. Dolar düşerken onslar yükselecek. Ona göre gramda hem satış hemde alış fırsatları devam edecek.
Sfrkca55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sfrkca55 ()6.42 den 4 kilo aldım.1 sene bozmasana olur sence dogrumu yaptim
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Dolar endeksine batarsak kötü diyebiliriz.
Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
antepli27_27 ()Hocam peki niçin değer kaybediyoruz. Dolar rezervi yüzünden mi sadece
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Evet yok. Tüm dünya alım için fırsat bulurken biz bulamıyoruz malesef.
Yılmaz_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bize has bir durum var. Yoksa dolar globalde deger kaybediyor.
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Bu iyimi kotu mu hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz_34 ()Teşekkür ederim analizin için şu anki durumu dolar kaynaklı yükseliş olarak görüyorum. onsların destek vermesi lazım ama öyle bir durum şu an için yok.
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()En iyi tahmin fibonachi seviyelerini takip etmekle bulunabiliyor.Kısa vade çok dönüş veya düzeltme bekledik ama çok kısa kaldı.Orta ve uzun vade trend devam etti.Çok kolay degil sayım yapmak.Daha önce aşagıdaki gibi bir seviye tespit etmişim.Fibo 2.618 olmalı.
Yılmaz_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trademan ()Hocam rsi şişti soluklanmasi lazım. degil mi hem doların hem emtialarin aksi halde sağlıklı bir yükselis trendi olmaz.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz_34 ()dostum bütün analizciler usd 8,21 önemli direnç diyorlardı. şimdi geçildi. ne diyeceksin bu duruma