Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()eyvallah hocam
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()est dostum öğrenmeye çalışıyoruz
teşekkür ederim desteğiniz için
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Üstadım @admin Geçenlerde sitemize katkı sağlayan her üye değerlidir bizim için yazmıştı kaliteli bilgili grafik paylaşımı yapabilecek @Layaline yi bir değerlendirsin bakalım
Ademistos için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()est hocam
desteğiniz için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Sizin de emeğinize sağlık grafik bilginiz üst düzey umarım @admin duyar açar grafik paylaşımınızı
Zaman dediğim gibi erteleme veya önce olabiliyor ama şaşma oranı çok oynamaz
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()benım çizdiğim bir gram grafiğinde 9-10 kasım çıkıyor yükseliş başlangıcı tevafuktur mevsimsel döngününde başlangıç zamanıdır
bakalım hayırlısı olsun
ytd
1BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Hocam kasım ortası Aralık başı gibi bir süre ye tekabül ediyor erken veya gecikme olabilir tabi.
@KAPLAN_NALPAK ben teşekkür ederim dostum eyv
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Evet altın ons grafiği dostum
_eren_erkam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KAPLAN_NALPAK ()Kutucugun bitiş tarihi sanırım yıl sonu
0BeğenmedimŞikayet
KAPLAN_NALPAK ()Eline sağlık.
Güzel bir grafik
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()dostum şuan içinde bulunduğumuz mor kutucuk bitiş tarihi nedir kasım 9-10 mu
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Hocam bu altın grafiği
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Dostu alt grafikte bolinger bandı her daralmasında işaretlenen alan yani indikatör dip yapıp yükselişe geçmiş
Yine daralma var dip yapmış yükselişin başlama ihtimalini paylaştım.
_eren_erkam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Anlayamadım hocam gördüm ama meali nedir teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()eyw dostum
0BeğenmedimŞikayet
sabır ()Bakalım yönü nereye kıracak
3BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Olsun be hocam bir kişi bile görse anlaşa faydalansa yeter
Ben teşekkür ederim beğenen elleriniz dert görmesin.
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()ne bir kişi beğenmiş ne de anlamış dostum ellerine sağlık bunu çok az kişi görebilir ytd