Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()@66vip Başkan ses ver özletme kendini siteye küsme engelle geç
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
historyce ()gitmemelisiniz misal ben sizi aylar öncesi tevafuk denk gelip takipteyim samimiyetiniz aciklamalariniz isin ehli oldugunuzu zaten gösteriyor . lutfen bosuna caniniz sklmasin sizin gibi insanlar altın misali az ama degeri büyuk lütfen ara vermeyin
0BeğenmedimŞikayet
hasanCA0281 ()Emeğine sağlık arkadaşım
0BeğenmedimŞikayet
Terazi ()Emeğinize çok çok sağlık olsun ve hep burada olun lütfen..
1BeğenmedimŞikayet
Kamurann ()@66vip Yozgatlı kardeşim bakın 61 tane arkadaş size like atmış. 1-2 tane değer bilmeyen kişiye karşı 61 tane sizi takdir eden takip eden sizden paylaşım bekleyen kardeşlerinizi üzmeyin lütfen...
0BeğenmedimŞikayet
UMK177 ()Bir kaç kişiye kızıp sizi takip edenleri boşlamanız size yakışmaz. Ben değerli yorumlarınızı bekliyorum tam bu seçim öncesi ilginize teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
EvrenAydınlık ()Lütfen genelleme yapmayın , masaüstü kısayolumda bile altın. in değil altın. in/66vip olarak duruyor forum. Grafikten gram anlamayan ben sizin anlatımlarınız ile çıkarımlar yapmaya başladım daha öncede yazmıştım size beğenmekten ve Allah razı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden. Lütfen genelleme yapmayın , saygılarımla.
0BeğenmedimŞikayet
Mhrc33 ()Emekler daima kıymetlidir
Sessiz takipcileriniz
Mutlaka vardır.
Hayırla kalınız.
Emeginize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Umuthilal ()Birde benden ilk defa gördüm emeğe destek
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()İzlendiğinin farkına vardınmı gitme diye 41 leik aldın, birde benden.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()teşekkürler sağolun grafikler ve değerli öngörüleriniz için.
0BeğenmedimŞikayet
İTİBAR ()Vip66 üstadım bir iki kendini bilmezin yüzünden bizleri mağdur etmeyin lütfen sizleri takip ediyoruz o kadar emekke birşeyler hazırlıyorsunuz bizlerde istifade ediyoruz bence küsmeyin sizlerden öğrenecek çok şeyimiz olduğuna inanıyorum lütfen aynı azimle devam edin saygılarımla...
0BeğenmedimŞikayet
Antepli_muhendis_ ()Okadarda degil bakan bakıyor teşekkür ederiz
0BeğenmedimŞikayet
MEGA01 ()"İyilik yap denize at balık bilmezse Halik bilir."
0BeğenmedimŞikayet
Auykur ()Sen de Allah'a emanet ol
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Eskiden tanıyorum seni be kardeşim biliyorsun bu siteyi sana inanan ve güvenen insanlar var inanmayanlar ise seni küstürmek ve fayda saglamani istemiyorlar
Sen ciz söyle uyan dikkate almak isteyen alır boşver konfor tuşunu kullan kolay gelsin.
0BeğenmedimŞikayet
TDEDE ()Sayın @66vip yazık oldu. Hemde böyle bir zamanda bu kendini bilmezleri dikkate alarak verdiğiniz bu kararla yazık oldu.
Size değer veren bizlere ÇOK yazık oldu.
0BeğenmedimŞikayet
Alperen33 ()Hocam itibar için uçuyoruz kaçıyoruz kemerleri bağlayın falan demen lazim
0BeğenmedimŞikayet
birkaç_iyi_adam ()Sessizce Takip ediyoruz, faydalanıyoruz, çok teşekkür ederiz. Aldım- sattım, bi parça aldım vb yazsanız dahi faydası olur... Sayfada kalabalık olmasın diye yazmayanlardanım
0BeğenmedimŞikayet
deniz_demir ()emeklerinizi okuyoruz takip ediyoruz saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Vlkyasan ()Hatta soyle birşeyde var size emek karşılığında bir teşşekğr yazıldıgında selma 77.. hanım mı bey mı bilemiyorum bizlere keyfi engel dahi atabildiler )
0BeğenmedimŞikayet
Vlkyasan ()Hocam her zaman degerlisiniz her ne kadar cevap yazmasakta her yayınınızı dikkatle izliyoruz emegini yüreginize saglık elbet bu emeginizin karsılığını bşz değil rabbim verecektir
0BeğenmedimŞikayet
NeCoNuS ()Hocam sizin her gonderinjzi ilgiyle takip ediyoruz hepsini begeniyoruz, gidio gitmeme kararinizi baskalarinin begenisine gore almayin bence yine de emekleriniz cok tesekkurler
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sevdalısı ()Sizi takip edenler ve bilgilerinizi degerli bulan insanlara haksizlik yapmayin kalın aramizda
0BeğenmedimŞikayet
66GARİBAN66 ()Boşver toprağam herkesi böyle bezdire bezdire bir çok arkadaşı kaçırdılar elinin altında tuş var engelle gitsin ugrasma
1BeğenmedimŞikayet
A29 ()Biz takip ediyoruz ama bizi mahrum bırakmayın lütfen zaten kimse kalmadı site sizin gibi emek sarfeden:(
0BeğenmedimŞikayet
che_guavera1341 ()haklısın ne denir... burada hep doğru tahmin yapman gerekir ama buda yükselişle alakalı ise yoksa düşüşle ilgili tahminlerde sorun yaratır... git kafanı dinle bırak ne halleri varsa görsünler...
0BeğenmedimŞikayet
Adsız41 ()Hocam boyle dusunmeniz uzucu sizi seviyor ve takip ediyoruz.. saygilar sevgiler
0BeğenmedimŞikayet
Pinokyou ()Like motivayşyon
A29 için cevaplandı (yorumu göster)