Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (78)
5BeğenmedimŞikayet
volpann ()50 kuruş dibi bilemedim diye beni yerden yere vuranlar oldu geçen hafta 484.5 alım için bence çok uygun yer dedim 483.8 e düştü dedikten sonra başıma akbaba gibi üşüştüler 17tl karı 1 hafta önce öngördüm ve 1-2 tl kaldı allah muhafza dediğin yer gelmedi diye taşatutarlar insanı :) 503.3 tl görsünler sonra özürdilesinle yoksa biliyorlar hakkım helal değildir gizli takip edenlere
Yabancı61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HKN2020 ()@volpann eline sağlık. Güzel çalışma olmuş. T
ebrikler.
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Memis042 ()Helal olsun abi tşkler
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()eyvallah sağol kardeşim
gsmnyk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()tşkederim 4 mumu gelmesiyle birlikte grafiği tekrar paylaşacağım
Ss123 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()var formasyon bitiminde gelecek önce bitmesini bekleyeceğim
Pls54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Dostum eline sağlık güzel çalışma 503 ten sonrası İçin çalışman varmı
0BeğenmedimŞikayet
Ss123 ()Tebrikler dostum
0BeğenmedimŞikayet
gsmnyk ()On numarasın helal olsun
0BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()Yok 1 tl kaldi 502 gordu
5BeğenmedimŞikayet
volpann ()evet arkadaşlar formasyonun hedefine 3 tl kaldı formasyonumuzu geçen hafta paylaştık ve saat gibi çalıştı bizimle yolculuk eden tüm dostlara bol kazançlar dilerim. tek rakimiz Türk hava yolları :)
0BeğenmedimŞikayet
Martı34 ()Haklısınız nasibimizi bekleyeceğiz bakalım
kcaymaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons2020 ()Teşekkürler takipteyim.
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()ricaederim kardeşim sizde sağolun
Martı34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kcaymaz ()En doğrusunu yaparsınız. sabırla bekleyen kazanır bunu asla unutmayın lütfen.
0BeğenmedimŞikayet
Martı34 ()Sağolun hocam teşekkür ederim takipteyim
0BeğenmedimŞikayet
Martı34 ()Al sat düşündüm ama teknik bilgi yok hocam en güzeli at yat yaparım diyorum nasipse 1 sene tutmayı düşünüyorum teşekkür ederim ?
kcaymaz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()tavsiye vermek gerek yasal gerek site yönetimi olarak yasak ancak bir öneride bulunabilirim önünüze alabileceğiniz enstrumanları alın hangisizi zirveden en uzaksa ise dovz ve değerli madenler için söylüyorum bunu takip edip destek seviyelerinzden almanızı önere bilirim
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()haftalık çalışmada olası destek seviyeleri paylaşacağım bu formasyon tamamlandığında şimdilik alım için tavsiye edebileceğim bir çalışma ve rakam yok benim teknik çalışmamda kısa vade için. ort uzun vadede destek seviyelerini önümzdeki bir kaç gün içinde paylaşacağım
0BeğenmedimŞikayet
kcaymaz ()Ne alırsan al ama sabırla yıl sonuna kadar bekle. şimdi al akşama sat yapacaksan hiç bulaşma kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Martı34 ()Altın almayı düşünüyorum ancak dolar Euro'yu tavsiye eder misiniz
0BeğenmedimŞikayet
Martı34 ()Hocam merhaba alım için tavsiye rakamınız var mı fikirlerinize önem veriyorum
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()teşekkürederim
ERDEM11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ERDEM11 ()emeğine sağlık
7BeğenmedimŞikayet
volpann ()apustos ayında başka bir platformda paylaşımlar yapıyordum buraya ara vermiştim. ancak orada okadar büyük bir talep ve ilgi vardı ki gerçekten severek paylaşım yapıyordum. ancak buradaki samimi ortam ve sohbet ve yönetimin çok daha profosyonelce çalışması ve kaliteli olmasından dolayı buraya geri döndüm. beni eskiler iyi bilirler pek yanıldığımı görememişlerdir. marttaki çöküşü tek haber veren ve bir çok insanı büyük zarardan kurtaran tek kişi bendim. hatta site yönetiminden düşüşü net bir şekilde beklediğimi gün vererek tavsiye niteliği taşıdığından ceza almıştım ve akabinde hesabımı fes etmiştim. açık ve net söylüyorum burada tekbir çıkarım menfaatim ve kazancım yok sadece birzamanlar başarısız bir yatımcı olarak ettiğim zararları ve o sıkıntılı durumu başkaları yaşamasın diye elimden geldiğince yardımöcı olmaya çalışıp sizden menfaat beklediğim tek nokta dualarınızdır. sözüm o ki bu sitede bir zamanlar bende üye olmadan uzun süreler dıradıdan izleyici olarak takip ettim. ancak burada gördüğüm büyük yanılgılara sebep olan sözde okur yazarların yanıltıcı yorumları ve analizleri görünce katıldım. dışardan izlemek yerine yorum yapın soru sorun fikrinizi paylaşın bilgi paylaşarak çoğalır biz bir aileyiz. paylaşımlarımda 10 kişi teşekkür edip 5 kişi like atınca hevesim kırılıyor. like takımtım yok zira busadece gösterilen ilginin sembolüdür. paylaşımlarıma teşekkürü çok görmeyen zahmet edip yorum yazıp like atan herkeze sonsuz teşekkürler ediyorum. bol kazançlar diliyorum
Altıntakipediyor için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altıntakipediyor ()Valla hergün açıp sayfanızı okuyorum ilgi alaka az değil hocam sadece benim gibiler yazmıyor olabilir siz grafiklerinizi eksik etmeyin takibimizdesiniz teşekkürler :)
1BeğenmedimŞikayet
Zeyno_34 ()Takip ediyoruz sizi devam edin emeğinize sağlık. like gönderildi. saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Hurmus ()Takip deyiz kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()Tabikide isteriz Hocam. Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
LeyL ()@volpann analizleriniz degerli.
Ben sahsim adina takipcinizim yeni analizinizi gormek isterim.