Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (78)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Tmdir hocam
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()birazdan gelicek
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Hocam bugunku grafiginiz varmi
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()profilimden grafiklerim bölümğnden bulabilirsiniz
Trk123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trk123 ()Gumus icin paylacam demissnz goremedim ustam cikmadi acaba paylasim @volpann
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()formasyonumuz tamamlandı ve yeni bir gram çalışması yarın paylaşacağım.
Trk123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trk123 ()Grm icin bundan sonrqki ongorunz nedir ay sonu kapanis secim vs. @volpann
0BeğenmedimŞikayet
Yilxxx ()Teşekkürler..
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()bu tür sorular yasal düzenleme ve site kuralları gereği yasaktır. direnç ve destek noktalarını takip edebilirsiniz. ancak al sat çok iyi finans okur yazarlığı olmadığı sürece zarar ettirir al yat en iyisidir
Yilxxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yilxxx ()Selamlar bir miktar gram altın satılabilir mi bu fiyatlardan.. düşer de tekrar altıdan almak düşüncesi ile.. Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()teşekkürederim
Yabancı61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()Tebrik ederim
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()yükseliş te demiyorum düüşüşte demiyorum hedefim geldi yarına kadar dinlenip hem günlük kapanışı görelim hemde gramda bakalım gidecek yolumuz mu var dönecek yerimizmi grafikle beraber değerlendirip fikir alış verişinde bulunalım
Altınkıız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()ons için bugun bir grafik paylaştım grafiklerimde bulabilirsiniz. bu grafiği takip ediyorum
Rmz75 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()suyu bulandırıp herkeze o sudan içmeyi teşvik edenler kibrini yensin istememden kaynaklı yazım. bir özürü edemeyen o sudan bulanık içerse is- hal olur onun için :)
Tigerrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyno_34 ()Emeğinize sağlık yarını bekliyoruz. likelarınız teslim edilmiştir.
0BeğenmedimŞikayet
Altınkıız ()Mrb düşüşmü olur diyosunuz artık
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Takipdeyiz usta
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Bu eleştirenleri duymasanız. Ne önemi var ki onların siz oaylaşımlarınıza devam edin. Teşekkürler...
0BeğenmedimŞikayet
Rmz75 ()Hocam emeğine sağlık.. bi ons grafiği paylaşır mısın? O sonundaki boyun eğriliği ne tarafa gider bi baksaniz onsa
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()bu çalışmaları yarına bırakalım
Nurten20 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()eyvallah :)
Ons2020 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Allah razı olsun teşekkürederim
Nurnasip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()bu tür sorulara grafikle tekniz analizlerle cevap veriyorum kardeşim yarın ki grafiğimizde aradığın cevabı bulman ümidiyle
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()inşallah ya nasip
Nurnasip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Hocam durum ne usd 820 altininda 504 gordum yuseklis devammi
0BeğenmedimŞikayet
Nurten20 ()Ons olarak kactan doner
0BeğenmedimŞikayet
Ons2020 ()O bile zor rakip olur sana:))