Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()Emeğinize sağlık yükseliş nereye kadar gider
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()dün paylaştığımız bu grafik için ne demiştik 6.35 üzzeri 4 saatlik kapanışlar gelmesi gerekiyor demiştik altında çok güzel çalışan bayrak formasyonumuzun gümüş içinde oluştuğunu takip ettiğimizi söylemiştim peki 6.35 şan gm- s makalım şimdi nasıl bir yorumlayalım mı
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()teşkkürler buyurun sorun
Esenadam47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GatsBy_ ()bir haber gelir hersey değişir grafikler ne kadar yukselicek şekilde olsada bazen zıttı olabiliyor. yada ne kadar düşecek sekilde gözüksede tam tersi olabiliyor. bunun icin tedbirli olmakta fayda var. ytd
TOLGACAN96 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam47 ()Nasılsın hocam bir şey sorabilir miyim
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()merhaba kardeşim
Esenadam47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam47 ()Merhaba usta
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()eyvallah kardeşim
Gold_Miner20 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()sizde kardeşim
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold_Miner20 ()emeğine sağlık ustam, eyvallah...
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Sağolasın Hocam
0BeğenmedimŞikayet
TOLGACAN96 ()Anlamadım. Ancak ABD borsalarında bu düşüşler varken. Wix endeksi de 32 ye dayanmışken Yükseliş imkansız gibi görünüyor. Yine de iyi durdu gümüş. Ancak tehlike sinyalleri de de çalıyor gibi. Öyle değil mi?
GatsBy_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()gramda başaralı oldu formasyon aynı formsyon gümüşte oluştu çalışmasını ümit ediyorum. gümüştekiler adına herkeze bol kazançlar dliyorum
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GatsBy_ ()hersey mümkün piyasa bir haberle bayrak falan birakmaz :))
sarkut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sarkut ()ya aşağı kirirsa direği mümkün mü
0BeğenmedimŞikayet
GatsBy_ ()bayrak diregi kadar yukselmesi gerek :)
TOLGACAN96 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam grafik analiz ve yorumunuz için teşekkürler takip ediyoruz inşALLAH herkezin faydasına olur
0BeğenmedimŞikayet
TOLGACAN96 ()Bayrak formasyonu yolculuğu, son durak neresi olur?
0BeğenmedimŞikayet
GatsBy_ ()Tesekkur ederim Allah kâr bereketi versin hepimize inşallah..
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()eyvallah içtim yedim saydım ziyade olsun bol kazançlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
GatsBy_ ()fiziki almadim ama fiziki gibi davrandım ve sabirla beklemeye devam :)) yemek ne ki üstüne birde tatlı ve kahve söylerim :))
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()fiziki altını al sat yapamadınız için büyük bir kazanç sağlamış oldunuz bana bir yemek borcunuz olsun ozaman :)
0BeğenmedimŞikayet
GatsBy_ ()mart ayından beri biliyorum sizi hatta en önemli sözünüz fiziki altin :))
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()beni eskiden tanıyorsanız geçmişte ve ozamanki ön görülerimi değerlendirdiyseniz iyi kazanmış olmanız gerekir şuana dek geçmişte verdiğim hedeflerim verdiğim tarihlerle gerçekleşti :) bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
GatsBy_ ()nedemek Allah hepimize kâr hareketi siz beni hatirlamazsiniz ama ben sizi cok iyi tanıyorum :))
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()teşekkürederim bol kazançlar
Lâ_Edrii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lâ_Edrii ()Elinize sağlık...
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sizce 7.53olabilirmi ytd
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()teşekkürederim bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
GatsBy_ ()emeğinize sağlık )